24 nov 22, 11:26:26 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 24 25 [26] 27 28 ... 40
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Attack on Titan  (Megtekintve 162833 alkalommal)
0 Felhasználó és 48 vendég van a témában
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #375 Dátum: 13 okt 07, 15:21:40 »

Azt hiszem ez OFF:Szerintetek meddig fogja húzni a manga?
Én azt olvastam valahol, hogy a mangaka 20 kötetesre tervezi a mangát és jelenleg a 11-nél tart. Nem tudom, hogy hiteles-e az infó, mert még a mangába se kezdtem bele.^^

Nekem az utolsó rész vége nem jött be, olyan semmilyen volt. Az ember válaszokat akar, végre elkapják Annie-t de ő hibernálja magát és csak még több kérdést kapunk, választ meg semmit. Legalább sok menő jelenete volt Erennek és Mikasa-nak is akadt egy.

Mondjuk egyedül nekem Mikasa karakterlebutítása volt a negatívum,lásd pl ebben a részben.A beszéde 70%-át az Erenezés tette ki. :@
Nem így volt mindig is? Nevet

Rivaille vagy Levi? Ez elfogadható válasznak minősül?
« Utoljára szerkesztve: 13 okt 07, 15:24:04 írta Tilon » Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
Adri
Gennin
*

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

« Válasz #376 Dátum: 13 okt 07, 18:02:33 »

Erwinnel annyi bajom van, hogy a szemöldöke túl lent van  ikszdé
Én úgy tudom, hogy fordítják, csak lassan:3
És pár vicces előzetes a mangánál (ha jól vettem ki): http://nintybound.tumblr.com/post/63307315552/yukipri-i-havent-seen-these-as-a-set-so-here nevettem nem egypáran:D
Armin elmehetne focistának, hisz nem esett akkorát...  ikszdé

Levi a helyes nem? Mondjuk én nagyon sokáig azt hittem, hogy az egyik a keresztneve és a másik a vezetékneve, fel is akartam tenni itt a kérdést  >.<#
Naplózva

Balint
Újonc
*

« Válasz #377 Dátum: 13 okt 12, 08:38:07 »

a mangát magyarul hol lehet olvasni vagy csak angolul lehet?
Naplózva
dreamfolow
Elit Jounin
*

« Válasz #378 Dátum: 13 okt 12, 08:53:08 »

Olvassatok már vissza egy picit,kérlek...Ezerszer el lett mondva ,hogy AA-n tudjátok elolvasni.(Ameddig le van fordítva) Még mindig viszik páran a mangát,csapat ,egyéni.stb...Viszont október végéig vagy lehet még tovább ,nem fognak egy mangát se kirakni ,bizonyos okok miatt.Ezzel azt akarom mondani hogy nem jön ki mostanában új fejezet,vagy megnézitek ki fordítja és ha van honlapjuk ott valószínűleg el tudjátok olvasni.
Naplózva

Duuu
Osztag Vezető
*

« Válasz #379 Dátum: 13 okt 12, 11:11:26 »

Manga rész általában 2-3 hetente jön ki 1, viszont az általában dupla terjedelmű, mint a megszokott. Még csak a minap jött ki az 50. rész. Tehát hiába sürgetitek a fordítást, csak a kapott anyagból lehet dolgozni, tovább nem. Nevet
Naplózva
-Uchiha Itachi-
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

Mikita

« Válasz #380 Dátum: 13 okt 13, 15:27:46 »

Eren+snickers:
http://static.fjcdn.com/pictures/Have+a+snickers+eren..+First+post+Hope+I+didnt+fuck_b04bbc_4803182.jpg
kolosszális vs főszereplők (nem nagy méretű kép,de szerintem ki lehet belőle venni Mosolyog)
http://kepfeltoltes.hu/view/131013/images.titan_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Armin->Armout  Nevet
http://hugelolcdn.com/i700/116739.jpg
« Utoljára szerkesztve: 13 okt 13, 15:30:12 írta -Uchiha Itachi- » Naplózva

ZangetsuX
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #381 Dátum: 13 okt 17, 22:59:45 »

Ezt valahol lehet olvasni magyarul ? Gondolkozik ? az animenek vége egy időre de engem érdekelne tovább viszont sehol nem kapom magyarul a mangákat csak angolul.. Neeem ?
Naplózva
Csabi28
ANBU Kapitány
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

Badass level is over 9Raditz

« Válasz #382 Dátum: 13 okt 18, 12:36:17 »

Jó kis anime ez, rohadt izgalmas és epikus a hangulata is. Egyik nap nekiálltam nézni este 8kor és hajnali 1ig csak folytattam-folytattam megállás nélkül Nevet Nagyon magával ragadott, számomra sokkal jobb, mint a  SAO.

Egyébként én is kicsit csalódott vagyok az évadzáró részen. Több lett a kérdés, mint eddig... Eren nagyon vagány volt, amikor Óriássá alakult és Mikasa se panaszkodhatott, amikor a menekülő* (?) Annie-nek levágja az ujjait és badass módon hozzászól: "Zuhanj, Annie!" váá! Kedvenc karakterem a Titánból Nevet

Szal az utolsó rész elég érdekes volt. Megpróbáltak egy hangulatot teremteni, hogy sajnáljuk már a Nőstény Óriást, hát ez nem jött át ikszdé Több száz katonával szórakozott és különböző execute-okkal darálta őket, és akkor még sírjunk az elbukásán ?... Meg az is mekkora köcsögség volt már, hogy hibernálta magát tényleg...

* Szerintem Annie nem menekült. Elég nagy valószínűséggel a falban lévő óriást (  Hmm? ) akarta "átölelni", aki szerintem az apja volt. De mekkora már, ott kempel egy giant a falban ikszdé Ezen nevettem egy kicsit, de azért elgondolkodtatott is. A rész címe találó volt: a fal  Figyelmeztetés

Szóval rohadt izgi anime, én várom a folytatást, ami szerintem tavasszal vagy nyáron már jön is Nevet Rengetegen szeretik, szal biztos végig fogják adni, csak nem kéne egy ekkora kasszasikert úszni hagyni. Meg persze görénység is lenne a részükről, ha nem láthatjuk már végig ikszdé
Naplózva

-Uchiha Itachi-
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

Mikita

« Válasz #383 Dátum: 13 okt 18, 14:25:50 »

Ezt valahol lehet olvasni magyarul ? Gondolkozik ? az animenek vége egy időre de engem érdekelne tovább viszont sehol nem kapom magyarul a mangákat csak angolul.. Neeem ?

Ez a kérdés már felmerült (nem is egyszer),és volt is rá válasz (szintén nem is egyszer),szóval vissza kellett volna olvasni egy kicsit,nem sokat,1-2 oldal nem nagy dolog. kacsint
Amúgy igen,lehet olvasni,csak akik fordítják,még nem érték be.Van vagy 10-15 manga fejezet,és nem haladnak valami gyorsan.

Csabi28:Igen,jó lenne ha jönne már jövőre,csak az a baj hogy nincs elég manga fejezet,amiből dolgozzanak.33 fejezet kellett erre a 25 részre,és most tart az 51. fejezetnél,ha jól emlékszem.Szóval ha szigorúan vesszük,még 15 hónap.Vagyis a 2015 tavaszi szezonban már valszeg jönni fog.
« Utoljára szerkesztve: 13 okt 18, 14:28:06 írta -Uchiha Itachi- » Naplózva

Csabi28
ANBU Kapitány
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

Badass level is over 9Raditz

« Válasz #384 Dátum: 13 okt 19, 16:39:48 »

Ó ne már, hát hogy fogom én kibírni addig ? ikszdé Úgy látszik ezt is mangázni kell majd, mint a Bleachet :S
Naplózva

A-chan
Elit Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

(†ㅍ_ㅍ)૭°

« Válasz #385 Dátum: 13 okt 20, 23:21:43 »

Bocs, élek még, csak tovább tartott, míg visszakaptam a gépemet. Ehhez képest, az egész fordítás/szerkesztés megvolt már azon a héten, amikor utoljára írtam.
Devisek nem vágnak ki érte? Hisz még a scan sem az enyém, csak megszerkesztettem.
Nagyon rendes vagy, de ha már Naruto-kun-os fórumon vagyok, akkor szerintem pofátlanság lenne a konkurenciával paktálni. smirksweat

Nem tudom, nekem Mikasa még mindig nem a szívem csücske. Mi badass volt abban a zuhanj-ban? Anniet sokkal jobban szeretem, és nem azért, mert engem is úgy hívnak. ikszdé

Ezt amúgy más is észrevette?
Naplózva

CrazyCat
Elit Jounin
*

« Válasz #386 Dátum: 13 okt 21, 05:21:23 »

Hogy rondán vannak megszerkesztve a fejek? Mindenhol előfordul sajnos, bár sehol se szeretem. Nevet
Naplózva
Lew
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Trollbarlang díjak:Legjobb topic, Legnagyobb topic

« Válasz #387 Dátum: 13 okt 21, 06:56:59 »

Az hagyján de Hannes nem a Felderítő egység tagja Nevet
Naplózva

Balint
Újonc
*

« Válasz #388 Dátum: 13 okt 24, 13:43:41 »

a naruto-kun fordítói nem akarják a mangát elkezdeni fordítani a 33-tól? persze ha van kedvük és idejük
Naplózva
Duuu
Osztag Vezető
*

« Válasz #389 Dátum: 13 okt 24, 18:49:59 »

Van egy másik egyszerű megoldás is ilyenkor. El kell kezdeni angolul tanulni Mosolyog
Naplózva
Oldalak: 1 ... 24 25 [26] 27 28 ... 40
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins