Jó kis anime ez, rohadt izgalmas és epikus a hangulata is. Egyik nap nekiálltam nézni este 8kor és hajnali 1ig csak folytattam-folytattam megállás nélkül
Nagyon magával ragadott, számomra sokkal jobb, mint a SAO.
Egyébként én is kicsit csalódott vagyok az évadzáró részen. Több lett a kérdés, mint eddig... Eren nagyon vagány volt, amikor Óriássá alakult és Mikasa se panaszkodhatott, amikor a menekülő* (?) Annie-nek levágja az ujjait és badass módon hozzászól: "Zuhanj, Annie!" váá! Kedvenc karakterem a Titánból
Szal az utolsó rész elég érdekes volt. Megpróbáltak egy hangulatot teremteni, hogy sajnáljuk már a Nőstény Óriást, hát ez nem jött át
Több száz katonával szórakozott és különböző execute-okkal darálta őket, és akkor még sírjunk az elbukásán ?... Meg az is mekkora köcsögség volt már, hogy hibernálta magát tényleg...
* Szerintem Annie nem menekült. Elég nagy valószínűséggel a falban lévő óriást (
) akarta "átölelni", aki szerintem az apja volt. De mekkora már, ott kempel egy giant a falban
Ezen nevettem egy kicsit, de azért elgondolkodtatott is. A rész címe találó volt: a fal
Szóval rohadt izgi anime, én várom a folytatást, ami szerintem tavasszal vagy nyáron már jön is
Rengetegen szeretik, szal biztos végig fogják adni, csak nem kéne egy ekkora kasszasikert úszni hagyni. Meg persze görénység is lenne a részükről, ha nem láthatjuk már végig