Bastian
|
|
« Válasz #225 Dátum: 13 aug 15, 12:02:49 » |
|
A Shingeki no Kyojin legalább belátható időn belül véget fog érni. Számomra ez mindenképpen pozitívum. A One Piece már 16 éve megy és szinte biztos, hogy több, mint 10 év még benne van a történetben. Durva belegondolni, hogy 10 év múlva még mindig a heti fejezetet várja az ember, ha addig nem unt bele a történetbe. Gondolkodtam a címen is. Miért Attack on Titan? Az Attack of the Titan nem lett volna jobb? Végezetül itt ez a szigorúan +18-as kép, amit találtam a szériából. Mondjátok azt, hogy amit látok az egy kenyér. http://25.media.tumblr.com/e9f97a61d7a189963238518b0f6930dc/tumblr_mpwg6hyD9O1qf5691o1_400.gif@dream Király az avád.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 aug 15, 12:04:15 írta Bastian »
|
Naplózva
|
„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.” Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
|
|
|
|
dreamfolow
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #227 Dátum: 13 aug 15, 14:23:53 » |
|
Te jézus isten ,milye van Mikasának ? Na az nagy kár . Dehát ez ilyen...kiderülnek a titkok és hogy ki/mi áll a dolgok mögött.Tovább mondjuk nem lenne érdemes folytatni. Köszi Bastian!:D
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 aug 15, 14:24:40 írta dreamfolow »
|
Naplózva
|
|
|
|
Akimindenttud
Gennin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
avatár törölve (by moderátor Shiro)
|
|
« Válasz #228 Dátum: 13 aug 15, 21:35:06 » |
|
Az elején nagyon bejött az anime úgy kábé az 5. részig. De azután nem igazán volt már tetszetős A főhős inkább egy megrögzült elmebeteg lett, nem pedig egy elszánt ember aki a jóért cselekedik. Na mindegy eddig fogjuk rá tetszett, várom az új részeket ^^
|
|
|
Naplózva
|
/"Fear is not evil. Please pay attention to weakness, and once you get to know them not only stronger, but also become a nicer man."\
|
|
|
klozo
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
ROCK ^^
|
|
« Válasz #229 Dátum: 13 aug 16, 03:51:32 » |
|
Én meg pont most nézem az ötödik részt. Szóval még nem tudok vmi sokat. Nekem az első rész már nagyon tetszett. Először egy japán sráctól hallottam róla youtube-on.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 aug 16, 05:40:39 írta klozo »
|
Naplózva
|
|
|
|
dreamfolow
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #230 Dátum: 13 aug 16, 07:12:34 » |
|
Na az már karrier ,hogy valaki nem ismeri az attack on titan-t... Még a civil ember is majdnem ismeri.Néézd csak,az első 10 rész annyira nem is izgalmas,utána... de már nem emlékszem rá tisztán.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 aug 16, 07:14:04 írta dreamfolow »
|
Naplózva
|
|
|
|
klozo
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
ROCK ^^
|
|
« Válasz #231 Dátum: 13 aug 16, 08:10:55 » |
|
Most a 12. eésznél tartok. Mejd nem egy este alatt le is daráltam. Nekem kb. sz összes réz izgalmas volt. De tényleg csak 25 részes? Vagy csak annyit csináltak meg a mangából?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Miroku
|
|
« Válasz #232 Dátum: 13 aug 16, 08:11:59 » |
|
A főhős inkább egy megrögzült elmebeteg lett, nem pedig egy elszánt ember aki a jóért cselekedik. De hogy ha belegondolsz, egy ilyen helyzetben te mit cselekednél? A szemed előtt ölték meg az édesanyád, apádról régen nem hallottál, az emberiség pusztulóban... Pont ez az a pont, ahol a főhős is megőrül. És igazából ez az, ami a Shingeki no kyojint izgalmassá teszi... hogy átérzed a helyzetet. Teljesen valósszerű az egész történet... És egyébként meg nagyon durva társadalomkritika van benne. Gondolkodtam a címen is. Miért Attack on Titan? Az Attack of the Titan nem lett volna jobb?
Az angol cím szar, mert nem azt jelenti, mint a japán A titánok támadása magyarul. Angolul meg kb: Támadás a titánokra Klozo: 25 részesre tervezik, aztán lehet, hogy nagyon felkapják és folytatódik..
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 aug 16, 08:20:02 írta Miroku »
|
Naplózva
|
Let's do our rock, scissors, and paper make your hands, don't blink your eyes... アイコ なら 振り出しで 負けたら それ まで の ゲーム
今日 も 君 信じる こと 忘れず に 見覚められて いますか。
|
|
|
klozo
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
ROCK ^^
|
|
« Válasz #233 Dátum: 13 aug 16, 08:25:48 » |
|
Miroku: Köszönöm a választ! Ettől nagyon jó kedvem lett. Biztos hogy felkapják szerintem. Ezt csak is szeretni lehet. Vmikor láttam is egy gif-et itt a fórumon amikor Eren titánként pöcsön rúg egy gyerek óriást. Rá gondolok és rögtön elkezdek szakadni. Nagyon durva.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 aug 16, 08:50:30 írta klozo »
|
Naplózva
|
|
|
|
Miroku
|
|
« Válasz #234 Dátum: 13 aug 16, 09:43:09 » |
|
Hát én nem bírtam várni az animére, elkezdtem olvasni a mangát... Elképesztően durva... Nem fogok spoilerkedni, egyszerűen csak annyi, hogy soha nem akartam még ennyire folytatnia mangát.. Kár hogy mennem kell dolgozni /: De ÚRISTEN, ez valami hatalmas, le a kalapom a mangaka előtt, hatalmas alkotás. Még a szar rajzolás sem baj
|
|
|
Naplózva
|
Let's do our rock, scissors, and paper make your hands, don't blink your eyes... アイコ なら 振り出しで 負けたら それ まで の ゲーム
今日 も 君 信じる こと 忘れず に 見覚められて いますか。
|
|
|
klozo
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
ROCK ^^
|
|
« Válasz #235 Dátum: 13 aug 16, 10:08:26 » |
|
A mangá-ba én is belenéztem. Két embert ismertem fel azt is a nevük miatt. De az utóbbi részek után már értem miért volt vki a titán nyakában. Miután majd végig néztem a lefordított részeket nem tudom hogy mit csináljak mert angolul nem tudok vmi fényesen és nagyon fárasztó fordítóba írogatni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #236 Dátum: 13 aug 16, 10:12:53 » |
|
Ejj Miroku csak engedtél a kísértésnek? Én szépen megvárom míg lemegy az anime aztán valószínűleg én is rátérek a mangára. Így is van már jónéhány anime aminek várom a második évadát. Eren szerintem nem elmebeteg mert, akkor Batman is elmebeteg lenne. Eren csak megakarja védeni az emberiséget. Nem kell kedvesnek lenni a Titánokkal, az Hanji reszortja.^^ Az elszántsága az ami hajtja előre és főszereplővé teszi. Az 5.rész után én csak néztem, hogy milyen anime ez már, hogy a főszereplő máris meghal? Mikasa miatt néztem tovább. Érdekelt, hogy mit fog reagálni Eren halálának hírére.
|
|
|
Naplózva
|
"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat) "Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
|
|
|
klozo
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
ROCK ^^
|
|
« Válasz #237 Dátum: 13 aug 16, 10:51:02 » |
|
Ezt most találtam. Az a szerkó nagyon ismerős. Örülök hogy neki kezdtem ennek az animének. És ezen a képen soha nem tudtam volna röhögni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dreamfolow
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #238 Dátum: 13 aug 16, 15:05:55 » |
|
Jól nyomja :DD... Nem újdonság ,de jót röhögtem azon az arckifejezésen
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 aug 16, 15:06:45 írta dreamfolow »
|
Naplózva
|
|
|
|
klozo
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
ROCK ^^
|
|
« Válasz #239 Dátum: 13 aug 16, 15:51:17 » |
|
Hahahaha!! Ez nagyon jó! Tényleg! Lehetséges lenne hogy NKWT elkezdené fordítani a mangát?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|