24 nov 22, 11:58:56 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 40
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Attack on Titan  (Megtekintve 162924 alkalommal)
0 Felhasználó és 28 vendég van a témában
dreamfolow
Elit Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #105 Dátum: 13 jún 24, 21:11:53 »

Ó ember,10.rész óta egyáltalán haladtunk valamit is? Szinte semmit...Annyi volt a rész hogy GYERE KI EREN! (Felesleges lesz a recap) Nem baj ,így nagyobb a valószínűsége annak hogy lesz 2.évad.

Nee...ikszdé
« Utoljára szerkesztve: 13 jún 25, 19:47:31 írta dreamfolow » Naplózva

zoldkabatos
Kezdő Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #106 Dátum: 13 jún 30, 18:17:06 »

13:

Ej, micsoda öröm jó animét nézni Naruto után Nevet

A vége picit leült, most elmaradt a szokásos epizódvégi wtf-pillanat. Szívesen megnéztem volna egy olyan tömegjelenetet, mint ami az intróban is van mindig: a sok katona egyszerre nekiindul a titánoknak, miután Eren lezárta a nyílást. Azt még megnéztem volna, hogy a győzelmi mámor közepén egyszer csak újra megjelenik a semmiből az óriás titán, és megint berúgja a falat Nevet
Naplózva

Lew
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Trollbarlang díjak:Legjobb topic, Legnagyobb topic

« Válasz #107 Dátum: 13 jún 30, 18:22:54 »

Jó hír. A recap 13.5. rész lesz, tehát nem számít bele az eredetileg tervezett epizód számba.
Naplózva

dreamfolow
Elit Jounin
*

« Válasz #108 Dátum: 13 jún 30, 21:50:07 »

Yeah,ez tényleg jó hír...

13.rész : Mit is mondjak,a bevezetőrész volt egy egész rész összefoglalása,és olyan érdekes hogy 4 percbe simán belefértek a történtek ,ezelőtt meg egy egész részt szépen megcsináltak belőle ,alig időhúzás...Nehéz szülés volt ez a sziklacipelés,de végre odatudta rakni  smirksweat Nem bánom,jöjjön egy kis recap,legalább tovább fog tartani egy héttel az anime.(Már nem akarom többször leírni az időhúzást  Hümm-hümm )
Naplózva

Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #109 Dátum: 13 júl 01, 12:23:11 »

Nem bánom,jöjjön egy kis recap,legalább tovább fog tartani egy héttel az anime.
Tévedsz, egy héttel többet kell várni a következő részre.
Naplózva

Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)

« Válasz #110 Dátum: 13 júl 05, 19:49:19 »

Egy valamiért lehetne idegesítő, hogy folyamatosan vissza emlékeznek a múltba, pont akkor mikor a harcra és az emberekre kéne koncentrálniuk. De nem idegesít annyira már, mert nem tudok mit tenni ellene (mert minden animében eljátsszák), de ezekkel a kis dolgokkal, ugyan úgy izgulok. Nevet

De amúgy... most komolyan, miért van az, hogy mikor, basszus jön egy kibeb*szott Óriás... hirtelen "kalandozzunk el" a múlt világába.  Ünnep2
Viszont izgulok rajta, és élvezem, de eljutottam arra, hogy vagy elkezdem a mangát, hogy tudjam mi fog történni, vagy megvárom amíg kijön a 25 rész, mert sunyiság így hetente nézni egy részt. A sorozatokban is megutáltam már, hogy hetente várok egyre. (Bár megteszem egy kettőnél, mégis.)

Tuti lesz több évad. Nem olvastam utána, hogy áll a manga, így nem tudom most jelen pillanatban, de hogy 25 részbe ez mind bele fér, úgy hogy 1 nap, kb 10 részből áll... nehezen hiszem. Na meg, elég "híres" lett ez az anime/manga... kétlem, hogy egy kitalált befejezést csinálnának s nem folytatnák amíg a manga megy.

Nu de. Húúúúúúúú, nagyon tetszik.  Be van tépve
Aranyos, izgalmas és felettébb érdekesnek találom.

Rivaille eszméletlenül emlékeztet valakire. Pici szemek, nem törődöm tekintet... áh olyan klisés. ikszdé De még mindig nem tudom kire emlékeztet.  Johhny Depi

Nos, én csak nézem-nézegetem,nem olvastam eddig még utána, hogy áll, mi lesz és a többi, de nem is vonz.
« Utoljára szerkesztve: 13 júl 05, 19:49:54 írta Minagi » Naplózva

Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #111 Dátum: 13 júl 06, 15:32:26 »

Itt az új fejezet: http://mangastream.com/read/attack_on_titan/47/1974/1
Nem semmi hogy a stream is felvette a hype miatt Nevet
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
zoldkabatos
Kezdő Jounin
*

« Válasz #112 Dátum: 13 júl 06, 16:34:35 »

No fene, egyre hamarabb jönnek ki a részek. Sokat nem haladt előre a sztori, de egyre közelebb kerülünk a titkokhoz.

SPOILER:

Az egyetlen hasznos infó Ymir kora, illetve az emlékezetkiesések. Vagyis Eren korábbi álmai valósak voltak, titánként már ő is tett ezt-azt.
Naplózva

Lew
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Trollbarlang díjak:Legjobb topic, Legnagyobb topic

« Válasz #113 Dátum: 13 júl 06, 16:41:03 »

Ráadásul megtudtok hogy Berthold szerelmes Annie-be Nevet
Naplózva

zoldkabatos
Kezdő Jounin
*

« Válasz #114 Dátum: 13 júl 07, 15:07:45 »

13,5:

Eren álma az első részből:

« Utoljára szerkesztve: 13 júl 07, 15:08:17 írta zoldkabatos » Naplózva

Papirtigriske
Kezdő Jounin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Milyen Ottó? O.o

« Válasz #115 Dátum: 13 júl 07, 15:34:13 »

Okké, ez a rész kicsit fájt abból a szempontból, hogy nem sok pluszt adott hozzá. Inkább haladtunk volna már tovább, mert azokra sokkal jobban várok, de egye fene egy ilyen belefért. Az openingtől továbbra is hasra vagyok esve, nem tudom miért, de nagyon megfogott az OST-ivel együtt.

A manga meg... ha egyszerre három fejezetet hozna ki, az sem lenne hirtelen elég, mert most már több dolog is van, ami a titánokkal kapcsolatban piszkál. Az a titok meg, most már nagyon ajánlom, hogy valami nagy durranás legyen. Streamnek meg nagy pirospont, hogy felvette, terjeszti az igét.
Naplózva

A stressz akkor jön létre, amikor az agy megtiltja a testnek, hogy seggbe rúgjon valakit, aki amúgy megérdemelné.
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #116 Dátum: 13 júl 12, 11:11:52 »

Rivaille eszméletlenül emlékeztet valakire. Pici szemek, nem törődöm tekintet... áh olyan klisés. ikszdé De még mindig nem tudom kire emlékeztet.  Johhny Depi

Válassz egyet: http://funnymama.com/post/193803 ikszdé Gintoki mondjuk semmiképp sem az ··
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
zoldkabatos
Kezdő Jounin
*

« Válasz #117 Dátum: 13 júl 14, 12:39:08 »

14:

Nem lett olyan gáz az új opening mint vártam, de csengőhang azért nem lesz belőle. Az ending szépen bemutatja a fontos szereplőket

Jó rész volt. Nem tudja valaki, melyik az a festmény a bíróság mennyezetén? Abból esetleg kikövetkeztethetnék, hol él az emberiség.

« Utoljára szerkesztve: 13 júl 14, 17:45:11 írta zoldkabatos » Naplózva

marioV
Kezdő Jounin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #118 Dátum: 13 júl 14, 20:52:58 »

Az előző op jobb volt...
És egy újabb rész időhúzás lett, mondjuk ez engem nem zavar. Azért az erennel való bánásmód nem tetszik, ha ő nem lenne már elveszítették volna a második falat is. A végén meg annyira tudtam hogy visszanőtt a foga. Nevet
Naplózva

\"Amióta a világra jöttél mondtál igazat akár egyetlen egyszer is ?\"- L

\"Te már... Igen... Te már.. a kezdetektől fogva... sakkban tartottál.\"- Meruem

http://myanimelist.net/animelist/marioV40
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

No akame ga kill no life

« Válasz #119 Dátum: 13 júl 14, 21:17:31 »

14. rész

Végre vissza tértünk a történethez. Kicsit izgultam, hogy mi lesz eren sorsa, bár a halálát nem képzeltem el. Rivaille hadnagy-tól ez egy igen csúnya húzás volt. Lehet Eren érdekében tette, de engem azért feldühített. Remélem lesz még sok drámai jelenet és egy ilyen nem árt rivaille-nak sem. Nevet
Naplózva
Oldalak: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 40
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins