Egy valamiért lehetne idegesítő, hogy folyamatosan vissza emlékeznek a múltba, pont akkor mikor a harcra és az emberekre kéne koncentrálniuk. De nem idegesít annyira már, mert nem tudok mit tenni ellene (mert minden animében eljátsszák), de ezekkel a kis dolgokkal, ugyan úgy izgulok.
De amúgy... most komolyan, miért van az, hogy mikor, basszus jön egy kibeb*szott Óriás... hirtelen "kalandozzunk el" a múlt világába.
Viszont izgulok rajta, és élvezem, de eljutottam arra, hogy vagy elkezdem a mangát, hogy tudjam mi fog történni, vagy megvárom amíg kijön a 25 rész, mert sunyiság így hetente nézni egy részt. A sorozatokban is megutáltam már, hogy hetente várok egyre. (Bár megteszem egy kettőnél, mégis.)
Tuti lesz több évad. Nem olvastam utána, hogy áll a manga, így nem tudom most jelen pillanatban, de hogy 25 részbe ez mind bele fér, úgy hogy 1 nap, kb 10 részből áll... nehezen hiszem. Na meg, elég "híres" lett ez az anime/manga... kétlem, hogy egy kitalált befejezést csinálnának s nem folytatnák amíg a manga megy.
Nu de. Húúúúúúúú, nagyon tetszik.
Aranyos, izgalmas és felettébb érdekesnek találom.
Rivaille eszméletlenül emlékeztet valakire. Pici szemek, nem törődöm tekintet... áh olyan klisés.
De még mindig nem tudom kire emlékeztet.
Nos, én csak nézem-nézegetem,nem olvastam eddig még utána, hogy áll, mi lesz és a többi, de nem is vonz.