24 nov 22, 16:32:13 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 40
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Attack on Titan  (Megtekintve 163026 alkalommal)
0 Felhasználó és 4 vendég van a témában
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie

« Válasz #75 Dátum: 13 jún 08, 00:02:35 »

Bassz, olvastátok a 46. mangát?
45 oldalnyi pofázás a nagy büdös semmiről. Semmi, de semmi nem történt....
Nem hittem volna, hogy ezt pont a Shingeki egyik fejezetére fogom mondani egyszer, de rég olvastam ennyire ócska mangafejezetet akármiből.
« Utoljára szerkesztve: 13 jún 08, 00:03:20 írta Exkirion » Naplózva

zoldkabatos
Kezdő Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #76 Dátum: 13 jún 08, 04:08:28 »

Annyira rossz azért nem volt, de tényleg jobb lett volna, ha több infót tudunk meg, hamár ilyen beszlgetős rész volt. Meg a végére egy cliffhanger.
Naplózva

zitagirl
Legendás Sannin
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

« Válasz #77 Dátum: 13 jún 08, 08:02:43 »

Hát igen ez a mostani fejezet szinte a semmiről szólt. Legalább 1-2 infót mondhattak volna már, ha már végig csak dumáltak. Még az arcok is szinte végigvugyanúgy voltak.
Animésektől kérdezem, hogy érdemes bele kezdeni? Mennyire hű a mangához?
Naplózva
dreamfolow
Elit Jounin
*

« Válasz #78 Dátum: 13 jún 08, 08:09:40 »

Nekem jobban bejön az anime...
Ugyanúgy meghalnak benne az emberek, csak egy kicsit cenzúrázzák ,a vért mutatják.
Sokkal jobban átjön ,nagyon szép a rajzolása,na meg az animáció...Ne hagyd ki ,szerintem jobb mint a manga,igen,hű hozzá,egy olyan 95 %-ban.
Naplózva

Shiro
Moderátor

may the force be with you

« Válasz #79 Dátum: 13 jún 08, 08:14:12 »

A ... tudja kezíccsókolom nem idevalósi vagyok, nem nézek mangát, csak animét olvasok. Ja de 6. rész után elolvastam pár fejezetet.
Szerintem egész reálisan követi. Persze egy két durvább jelenet picit máshogy van megrajzolva, de amúgy nincs cenzúra és nagyon szép és hatásos az anime, na meg persze király a zenéje. Na meg kizárt, hogy én még egyszer mangát nézzek, mert én is olyan sokkhatás alá akarok kerülni, mint a korábban linkelt videóban.  Hümm-hümm

Talán majd az anime után, vagy ha megkanyarodik a története.

Naplózva

zitagirl
Legendás Sannin
*

« Válasz #80 Dátum: 13 jún 08, 08:15:19 »

Köszönöm, akkor már biztos, hogy elkezdem. Majd ha lesz újra szála potom, akkor letöltött, addig meg majd az indán nézem.
Naplózva
samdav
Moderátor - DB részleg

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #81 Dátum: 13 jún 08, 19:27:13 »

Most már biztos, hogy én is elkezdem ezt az animét, nagyon bejött a trailerek és az első rész beletekerése alkalmával Nevet
Illetve most nézem, hogy a mangáját még a MS is felvette: http://mangastream.com/read/attack_on_titan/39878584/1
Nevet
Naplózva

Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Mosolyog  Az úrnőm: Zoé-hime Nevet  Kami-samám: Orph D.eus bow Húgom: Zizi100
 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem:  Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" Nevet
\"Money makes the world go round.\" Mosolyog
Lew
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Trollbarlang díjak:Legjobb topic, Legnagyobb topic

« Válasz #82 Dátum: 13 jún 09, 11:42:17 »

2. opening előzetes:
http://www.youtube.com/watch?v=9I4HIhhon8c

Ost előzetesek:
http://hp.ponycanyon.co.jp/preview/audio/?h=PCCG000001351&d=1&t=1

10.rész:

Ez a mangában is ilyen pofázós volt, szóval várható volt. Armin beszéde jól át jött. Valahogy itt az animében szimpatikusabb nekem.

Manga spoiler: 46.fejezet

Úgy fest Ymir többet tud mint amit elmond nekünk Nevet Reiner skizofrén, legalábbis nekem ez jött le nagy vonalakban.

+ a végére egy kis okfejtés: A Bestia Titánnak megvan a képessége hogy emberekből Titánt csináljon. Így jutott át egy csapat Titán a Rózsa falon és ezért emlékeztette Conniet a nyomorék Titán az anyjára. Meg merem azt is kockáztatni hogy a Titánok valaha mind emberek voltak.
« Utoljára szerkesztve: 13 jún 09, 13:43:42 írta Lew » Naplózva

Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #83 Dátum: 13 jún 09, 12:00:50 »

Elkezdtem én is nézni az animét. Most néztem meg az első részt, és húú kirázott a hideg, mikor az óriások betörtek. Nevet
Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
Lew
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Trollbarlang díjak:Legjobb topic, Legnagyobb topic

« Válasz #84 Dátum: 13 jún 09, 13:34:54 »

Na jó ez most fájt xD

Naplózva

dreamfolow
Elit Jounin
*

« Válasz #85 Dátum: 13 jún 09, 14:10:45 »

Tilon,azért nézem inkább én is az animét ,mert sokkal jobban átjön.Azt a képet láttam tumblr-en ,micsoda hülyeségek mennek ott...ikszdé
Megvárom míg lefordítják magyarra,nincs kedvem most angolt fordítani.
« Utoljára szerkesztve: 13 jún 09, 14:12:13 írta dreamfolow » Naplózva

Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #86 Dátum: 13 jún 10, 12:47:21 »

Tegnap beértem az animét, igaz ne volt még túl nehéz.
Nagyon bejön ez a darkosabb hangulat. A szegénység és az emberi jellemek is szépen átjönnek. A tehetsebbeket nem érdekli a többi ember élete, amíg a javairól van szó. Az emberek nem szívesen osztják meg az élelmüket a menekültekkel és többre is tartják magukat. A kedvencem, hogy az emberek egymást ölik, még így is, mikor a kihalás szélén vannak. Az óriásoknak nem is kellene támadniuk csak a falakon beül tartani az embereket, úgyis elintéznék egymást előbb-utóbb.Nevet A katonákon jól látszik a félelem. tudják, hogy bármikor meghalhatnak, ráadásul elég fájdalmasan.

Én is azon a véleményen vagyok, hogy az óriások ember alkotta lények. Lehet, hogy egy óriás hadsereget akart magának egy király, hogy ő legyen a világ ura, csak képtelenek voltak irányítani.

Véleményem a főszereplőkről:
Arminról leginkább Koby jut eszembe a One Piece-ből. Nagyon hasonló a két karakter. Eddig az volt vele a legnagyobb bajom, hogy nem volt elég magabiztossága, félt, hogy csak a terhére van a többieknek. Örülök, hogy az eheti részben végre elkezdett hinni magában.

Erennek kicsit Sasukés beütése van ezzel a nagy bosszúálló jellemmel. Az 5-dik részben nagyon ledöbbentem, mikor könnyebb lett pár kilóval és az óriás gyomrában kötött ki. El se akartam hinni, hogy a főszereplő meghalt az 5-dik részben xD.

Mikasa, kedvenc karakter. Tetszik benne, hogy ennyire ragaszkodik Erenhez és Arminhoz. Féltem, hogy összetörik Eren halálhíre után, de szépen átvészelte. Egészen a múltjáig nem voltam biztos, hogy milyen kapcsolatban áll Erennel.Nevet Ha meghalna könnyen előfordulna, hogy abba is hagynám a sorozatot. ^^ Még szerencse, hogy főszereplő, így nagyobb esélye van túlélni, mint a legtöbb szereplőnek, az 5-dik rész óta ebben nem vagyok biztos. xD Tényleg olyan az egész világ, hogy bárki meghalhat bármelyik részben.

A mangásoktól kérdem. Szerintetek meddig fog tartani még a sorozat? Már látszik, hogy hol lesz a vége vagy az még nagyon messze van? Most az anime miatt felmentek az eladások száma szóval lehet, hogy még sokáig élvezhetjük majd, legalábbis remélem.^^

dreamfolow, Még mielőtt megismertem volna a sorozatot én is láttam egy kép képet és gif-et. A legtöbbet az átalakított poszterről és a Rukia/Mikasa hasonlóságokról.
« Utoljára szerkesztve: 13 jún 10, 12:49:18 írta Tilon » Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
zoldkabatos
Kezdő Jounin
*

« Válasz #87 Dátum: 13 jún 10, 15:34:39 »

Hát passz... Őszintén szólva, nem örülnék, ha nagyon elhúznák, annyi titkot nem rejt ez a világ, legalábbis úgy tűnik. Attól félek, kifárad idővel a sztori, nekem kicsit már most is kezd hanyatlani.

Kb 20 manga még biztos van benne, és most tartunk a 46.-nál, de csak havonta jön ki új rész.
Naplózva

Jama-Dharma
Akadémiai tanár
*

« Válasz #88 Dátum: 13 jún 10, 22:26:46 »

100 fejezetig szerintem gond nélkül elmehet, addig ki lehet hozni belőle a dolgokat még úgy is, hogy nem húzzák el túlságosan.
Szerintem még azért csak a fele körül járunk, meg ha jobban bemutatják a világot (mondjuk a falakon kívül, vagy bővebben beszélnek a politikáról, az uralkodócsaláf, papság, katonai rendőrség viszoonyáról amit személy szerint nagyon remélek) akkor ki is jöhet még pár dolog belőle, ami a titánokon kívül is érdekes lehet.
Naplózva

White Album Gently Weeps + Space Ripper Stingy Eyes
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #89 Dátum: 13 jún 11, 17:15:57 »

Nekem a 9. résszel csak az volt a bajom, hogy előtte láttam meg ezt a képet: http://funnymama.com/post/183591 ikszdé
Így elég nehéz volt komolyan venni ezt a jelenetet, másrészt meg nagyon el volt húzva a rész.
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
Oldalak: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 40
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins