24 nov 26, 11:42:52 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 410 411 [412] 413 414 ... 426
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bleach manga II.  (Megtekintve 1127962 alkalommal)
0 Felhasználó és 80 vendég van a témában
Luna-san
Osztag Vezető
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

The dreamer fairy

« Válasz #6165 Dátum: 15 nov 18, 16:18:39 »

Mire nem való a Tumblr! Nevet Olyan feltevéseke olvastam, hogy Kyoraku bátyja nem lehet Nanao apja, mivel:
http://mangafox.me/manga/bleach/vTBD/c651/9.html

Elég fura azt mondani, hogy az anyád a bátyám felesége volt.  Nem az lenne reális, ha azt mondta volna: az apád a bátyám volt?  Másik dolog amit felvetettek: Kyoraku nagyon fiatal volt, mikor összeházasodott a bátyja Nanao édesanyjával. Utána pedig hamar meghalt. Szóval, ha Nanao akkor fogant volna, amíg még élt Kyoraku bátyja, akkor nem lenne köztük ilyen látványos korkülönbség. Komolyan, Kyoraku kinéz 45-nek, Nanao meg legdurvább esetben sem néz ki többnek 27-nél
( inkább 22 Nevet ). Akkoriban meg kinézett kb. 13-15 évesnek. Ergo eléggé sántít a feltevés, hogy Kyoraku Nanao nagybátyja. Akkor már inkább azt tudom elképzelni, hogy később Nanao anyja összepaktált Kyorakuval, házasság nélkül. ikszdé Ezért hasonlít ennyire a két Zanpakuto. Nevet

Nem hiszem, hogy ez spoilernek számítana, mivel ez már egy teljes raw verzió, várjuk az angol verziót. Nevet
http://www.mangahop.com/Bleach_Chapter_List/652/2/

Itt azt is láthatjuk, hogy Kyoraku beszélget a haldokló bátyjával, akinek odaadott valamit, amire felfigyelt a kis Nanao. Arra, hogy konkrétan miről beszélgettek pedig már nagyon kíváncsi vagyok. ikszdé

« Utoljára szerkesztve: 15 nov 19, 12:18:13 írta Luna-san » Naplózva

I\\\\\\\'m a dreamer. And you?
lordsesshisama
Gennin
*

« Válasz #6166 Dátum: 15 nov 19, 13:57:24 »

Ezt a Kyoraku kardja témát ti sokan félreértitek sztem,mivel azt mondjatok sokan h kyoraku az egyiket nanao anyjától kapta de nem katen kyokutsu az kyoraku kardja csak kyokotsuban rejtette el nanao anyjának a kardját. Ugyhogy ukival.... meg ichivel ok egyediek meg mindig.
Naplózva
ZangetsuX
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #6167 Dátum: 15 nov 19, 16:00:28 »

Héten kimarad a Bleach?  Ohh My God
Naplózva
Asasino
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #6168 Dátum: 15 nov 19, 16:05:52 »

Még nem közölték, hogy elmaradna.Héten amúgy is sok csúszás volt jönni fog az.
Naplózva
kristofkristof
ANBU újonc
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

« Válasz #6169 Dátum: 15 nov 19, 17:20:52 »

Lesz a héten Bleach, a raw már fent van ha valaki nem akar tovább várni. Belinkelem a spoiler topicba.  Mosolyog
Naplózva

"Just exactly what kind of person are you? What color is your hair? What kind of eyes do you have? And what are the contours of your face? I wish I hadn't closed these eyes. I'd have enjoyed taking a good look at you."
georgekoizumi
Akadémiai tanuló
*

Taichou

« Válasz #6170 Dátum: 15 nov 19, 17:35:03 »

Van manga, de én egyelőre csak japánul találtam meg.
Naplózva

\"Ebben a világban nem létezik sem igazság, sem hazugság. Csak puszta tények. És mégis, mindenki csak azt fogadja el az igazságnak, ami kényelmes neki. Máshogy nem tudnak élni. Azon gyengék számára, akik a világ lakosságának nagy részét kiteszik, a kellemetlen \"tények\", amit elfogadnak maguknak, az maga az igazság.\"
Asasino
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #6171 Dátum: 15 nov 19, 17:42:28 »

Azt olvastam egy rajongói oldalon, hogy a héten letartóztattak 1-2 embert amiért idő előtt kiadták a raw-t angol oldalaknak, emiatt voltak késések ezen a héten.Elvileg nemsokára jönnie kell.
Naplózva
kristofkristof
ANBU újonc
*

« Válasz #6172 Dátum: 15 nov 19, 18:33:43 »

Itt van most jött ki angolul:

http://www.mangapanda.com/bleach/652
Naplózva

"Just exactly what kind of person are you? What color is your hair? What kind of eyes do you have? And what are the contours of your face? I wish I hadn't closed these eyes. I'd have enjoyed taking a good look at you."
Asasino
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #6173 Dátum: 15 nov 19, 19:55:41 »

Jó kis fejezet volt, tetszett.Igaz inkább felvezető szagú volt.
Eddig nem is tudtam, hogy az Ise család egy létező család japánban akinek tényleg tulajdonában áll efféle dolog.Ez mondjuk már több mangában is előfordult.Annyira nem ástam bele magam, japán mitológiában jártasabbaktól olvastam.

Miért érzem azt, hogy Kyoraku igazán most fog odabaszni? Kicsit Bleachet megcáfoló volt, hogy Kyoraku az árnyékból kijőve nem baszott oda Lille-nek.Általában fordulni szokott a helyzet egy Bleach fejezet végén ikszdé amikor kiemelkedett az árnyékából és Nanao azzal volt elfoglalva, hogy összefossa magát, valamint még Lille is nyomta a szokásos meghalsz sablont akkor a fejemben elindult egy OST és már láttam magam előtt ahogy Katen Kyokotsu előtör Lille szeme közül  Ördögi túl sokat pofázik már az illetékes kanári.
Naplózva
kristofkristof
ANBU újonc
*

« Válasz #6174 Dátum: 15 nov 19, 21:49:18 »

Nem volt rossz fejezet.

Örültem, hogy végül voltak még flashback jelenetek, alap, hogy megmutatta Kyouraku bátyját.

Az egyetlen negatívum nekem az, hogy ezzel a formával és a zagyvaságok állandó ismételgetésével totál szétbarmolta Lille karakterét. Tetszett volna, ha tőle is kapunk valamit a múltjából, hogy kicsit jobban ki lett volna dolgozva a személyisége, de attól tartok ilyen nem lesz.

Igaz most se történt sok minden, mert újból egy felvezetést kaptunk, de valahogy kétlem, hogy a következő fejezetben már le lesz csapva Lille, de már tényleg nem sok van neki hátra.

Elég lesz még ugyanennyit kivárni Askin és Gerard harcának végéig (nem mintha szerintem nem érdemelnének ennyit ők is), de akkor előttük megmutathatná Kubo, hogy akkor most mi van Haschwalth-tal és Ishidával, mert egy ideje őket se láttuk.

Naplózva

hachiko68
Gennin
*

« Válasz #6175 Dátum: 15 nov 20, 13:50:42 »

Na, nekem meg ugyanúgy mint a Mayuri - Pernidás harcnál, amit nagyon élveztem, majd egy idő után kezdett unalmas lenni számomra, most jött el az a pont, ahol kezd már túl elnyújtott lenni ez a Lilles harc...

A visszatekintések nem zavarnak, de az, hogy a főkapitány elővette a legnagyobb fegyverét (bankai) - Lille kiröhögte, aztán jött egy még nagyobb fegyver, speciálisan az ilyen "istenekre", mint Lille, aztán igazán az sem ér semmit, ez már így uncsi. Egy bankainál meg ennél a kardnál már mit tudnának nagyobbat elővenni? Így már nekem erőltetett. Ha most Nanao elkapta volna a zanpakoujával az számomra egy szépen felépített dolog lett volna, így csak időhúzás...

De ízlések és pofonok, várom a következő szálat, remélem most már tényleg csak 1-2 rész...
Naplózva

"Szórakozz, amikor szórakozni akarsz, légy dühös, amikor dühös vagy, és sírj, amikor sírni akarsz. Amikor magadban tartod a fájdalmat és nevetésre kényszeríted magad, az árt meg a legjobban."
Chrno Crusade
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #6176 Dátum: 15 nov 20, 17:09:20 »

Csak az a baj, hogy ez a kard nem olyan kard mint amely csak úgy egy bankai szóval aktiválja magát. A bankai eléréséhez ismernie kellene a kardot de ez Nanaonak nem igazán adatott meg, hiszen Kyouraku őrizte az ő pengéjét. Így nem is érhette el azt a szintet ahol aktiválhatta azt, sőt a használatának vagy képességének ismerete is kérdéses. Így nem is tudja használni. Pont ezért kelhet a használatához mindkettejük ereje. Nanao adja az a képességet amely aktiválhatja a kard erejét, míg Kyouraku adja hozzá a szellemi erőt és a kard forgatásához szükséges erőt, tudást. Egyébként gyaníthatóan nem felszeletelni fogják ezzel Lilet hanem az vagy saját magát pusztítja el vagy valamilyen elzárásban fog részesülni szerintem. Nem lepne meg ha valamelyik támadását visszavernék rá.

Egyébként nincs azzal semmi gond, hogy Lile erősebb mint a jelenlegi főkapitány, szerintem a többi quincy is erősebb a kapitányoknál. Itt, illetve a többinél sem az erő volt a döntő tényező. Inkább a képességek összevetései dominálnak ezeknél a harcoknál.
Naplózva
hachiko68
Gennin
*

« Válasz #6177 Dátum: 15 nov 21, 14:02:17 »

Némi ellentmondást érzek az utolsó mondatodban. Pont azért, mert nem az erő számít, hanem a képességek milyenje (amivel tökéletesen egyet értek), ezért nem jelenteném ki, hogy hogy erősebbek a quincyk, de azt sem, hogy gyengébbek. Pl anno Halibel - Toshiro párbajnál is, hiába tűnt Halibel sokkal erősebbnek, a 2 víz alapú fegyver kioltotta egymást egyfolytában, és egyszerűen nem tudták egymást legyőzni. Itt is ilyen dolgok fognak dönteni a végén szerintem.
Mármint a "gyalogságnál", nem Bachéknál Mosolyog

Amúgy csak én gondolom úgy, hogy Askin Nakk Le Vaarral nem Ichigo fog harcolni? Nem tartanám logikusnak, hogy a főszereplő leáll kifárasztani magát a végső nagy csata előtt. Pedig ugye 1-2 fejezettel ezelőtt ők találkoztak. De akkor vajon ki fog vele majd harcolni?
Naplózva

"Szórakozz, amikor szórakozni akarsz, légy dühös, amikor dühös vagy, és sírj, amikor sírni akarsz. Amikor magadban tartod a fájdalmat és nevetésre kényszeríted magad, az árt meg a legjobban."
Chrno Crusade
Asasino
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #6178 Dátum: 15 nov 21, 14:59:11 »

Ichigo nem fog vele küzdeni.Nem azért mert kifárasztaná magát Bach-ék előtt hanem azért mert igazából nem tartana semeddig a csata.Már tudjuk, hogy Ichigo erősebb kb. mindenkinél a jó oldalon.Kivéve persze Ichibei-t, meg Oetsu is eléggé ott van attól függetlenül, hogy mi történt.Ichigo-t talán Aizen vagy Urahara tudná megfogni erről az oldalról.

Mondjuk az erő nem minden, Askin-nak eléggé OP a képessége szóval ez sok kimeneten változtathat de Ichigo a főszereplő és ezen nem tud változtatni.

Ha küzdenének és Ichigo komolyan venné akkor fél fejezet alatt félreállítaná, de a sebessége miatt simán le is léphetne onnan harc nélkül.

Grimmjow tuti visszajön és majd ő karöltve valakivel megküzd vele.
Naplózva
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie

« Válasz #6179 Dátum: 15 nov 21, 17:46:46 »

A kövi csatában Thor ellen szerintem a kapitány úr majd megint jól elvérzik, aztán Hinamori/Renji majd megmenti a napot egy bankai-al vagy valami ilyesmi... (Rukia szerintem háttérbe szorul, mert ő már Zombi Jézus ellen villantott)

Aztán Nakk le Vaar vagy feladja a francba félúton, vagy bezúzzák az arcát a főhősök, hogy Ichigo is villanthassa a két új hentelőjét.

Az utolsó csatában meg Ishida félúton átáll vissza hozzájuk és Bach abba fog belebukni, hogy lát a jövőbe, mert csak arra hagyatkozik majd és jövő nincs kőbe vésve stb stb stb...

Szóval én már igazából csak arra vagyok kiváncsi, hogy mivel is lesz vége az egésznek, de igazából arra is csak kb 2 doilgot tudok elképzelni:

1. Mindenki visszatér a valódi világba és "A történetünk megy tovább bla bla bla" lezáratlanság. (Opcionális Orihime párosítás)
2. Ichigo kinyiffan és rendesen Shinigami lesz és osztanak neki valami csini rangot, aztán elküldik őrizni Karakurát. (Opcionális Rukia párosítás)

-Az opcionális dolgokra nem sok esélyt látok, de azért gondoltam megemlítem.
« Utoljára szerkesztve: 15 nov 21, 19:14:31 írta Exkirion » Naplózva

Oldalak: 1 ... 410 411 [412] 413 414 ... 426
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins