BRON94
Gennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #6135 Dátum: 15 nov 12, 07:37:22 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kristofkristof
ANBU újonc
Nem elérhető
 Rejtett Felhő Falu
|
 |
« Válasz #6136 Dátum: 15 nov 12, 08:02:50 » |
|
Ettől féltem, most akkor a Schutzstaffelt hadnagyok fogják leverni, amikor még a nulladik osztag sem tudott ellenúk semmit se tenni? Ez kicsit furcsán jönne ki. A visszaemlékezést is rövidre fogta Kubo, de az egyébként tetszett, csak kicsit kevés volt. Ha valóban Nanao nyomja le Csőrikét az eléggé megalázó lesz a nulladik osztagra és Kyourakura nézve. Akkor gondolom Gerard-ot Rukia vagy Renji nyomja le, de akkor kérdem én mit csinálnak majd a kapitányok, wizardok, fullbringerek, Grimmjow, Ganju és Chad-ék? Mindenki vs Bach? 
|
|
|
Naplózva
|
"Just exactly what kind of person are you? What color is your hair? What kind of eyes do you have? And what are the contours of your face? I wish I hadn't closed these eyes. I'd have enjoyed taking a good look at you."
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #6137 Dátum: 15 nov 12, 09:30:05 » |
|
Ez így nem feltétlen igaz mert alapjában nem Nanao nyomja le hanem a kardja. Nanao ezután sem lesz jelentős személy mert az ereje kevés hozzá. Viszont csak ő tudja igazán használni azt a szent kardot amelyet a családjától örökölt. Szóval itt nem Nanao volt az elsődleges hanem az öröklött kardjának a képessége. Mondjuk én korábban gyanítottam, hogy megint egy hadnagy fog közbelépni mikor Kyouraku elég gyengén szerepelt. Látszott, hogy segítségre szorul, majd amikor Kyouraku visszagondolt Nanaora akkor sejtettem, hogy ő fog jönni mentőangyalként.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
-Uchiha Itachi-
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Akatsuki
Mikita
|
 |
« Válasz #6138 Dátum: 15 nov 12, 09:51:46 » |
|
Igazatok volt, Kyoraku valóban rokona Nanao-nak. Akkor nagybáty, vagy keresztapa? Mindegy, nemértekénehhez... A csirke már ellőtte az összes puskaporát, így valószínűleg Nanao lenyomja. Egyébként hasonló volt a pankrátor vs Renji harc is. Csak akkor toppant be, amikor már ellenfele hasonló helyzetben volt mint ez a borsszóró.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nandi88
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #6139 Dátum: 15 nov 12, 11:28:54 » |
|
Itachi kyorakunak nano unokatestvére = húga, ha idősebb akkor meg nővére.
Nem tom nekem tetszett. Rövid tömör választ kaptam ennél több nem kell. Igazat adok a többieknek, hogy itt a főszerepet a kard kapta kard képessége fogja lenyomni nem Nano, viszont úgy gondolom hogy Nano vérében benne van, hogy kell kardot megfelelően használni ahhoz, hogy rendesen előhívja a kard erejét.
Kyoraku meg sztem azért nem használhatja a kardot, mert az átok miatt lehet ő is meghalna. Nem véletlenül volt bevonva azzal a speciális védő csomagolással. Lehet látni, hogy Kubo kihangsúlyozza, hogy csak Nano ér kardhoz, amikor kihúzza abból a csomagolásból.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ronyszkusz
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #6140 Dátum: 15 nov 12, 12:21:18 » |
|
A tegnapi írásom elhamarkodottnak tűnt, a heti fejezet után azt mondom, ki vagyok békülve ezzel a megoldással. Nem a nyúl viszi a puskát, hanem a puska vitte a másikat, de nem baj, ez így most korrekt mód volt. Tetszett. Illetve Kyouraku a nagybátyja apai ágról Nanao-nak, nem unokatestvér és hasonló.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
georgekoizumi
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Taichou
|
 |
« Válasz #6141 Dátum: 15 nov 12, 14:03:59 » |
|
Tudom, hogy várjam meg a fordítást ha már ilyen gyér az angol tudásom, de csak annyit áruljatok már el, jól értem, Nanao famíliáját egy családi átok sújtja? És mi ez az átok? Volt szó róla, csak én nem értettem, vagy nem is lett kifejtve?
|
|
|
Naplózva
|
\"Ebben a világban nem létezik sem igazság, sem hazugság. Csak puszta tények. És mégis, mindenki csak azt fogadja el az igazságnak, ami kényelmes neki. Máshogy nem tudnak élni. Azon gyengék számára, akik a világ lakosságának nagy részét kiteszik, a kellemetlen \"tények\", amit elfogadnak maguknak, az maga az igazság.\"
|
|
|
-Uchiha Itachi-
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Akatsuki
Mikita
|
 |
« Válasz #6142 Dátum: 15 nov 12, 14:54:17 » |
|
http://www.mangapanda.com/bleach/651/7Tömören annyi, hogy ha egy férfi belépett a családba, akkor rövid időn belül meghalt. Ez történt Kyoraku testvérével is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Asasino
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #6143 Dátum: 15 nov 12, 15:03:20 » |
|
Ez egy eszméletlenül jól felépített fejezet volt.Meg is lepődtem  A rövid flashback is bejött és a rajzok is gyönyörűek voltak (bár általában azok de most felülmúlták azokat). Nekem semmi problémám nem volt ezzel.Egy egész családnak egy kardja van az odabaszhat és ahogy leírta rini itt nem Nanao a lényeg.Teljesen emészthető és jól összehozta Kubo. Attól meg, hogy ezt lenyomja Nanao miért kéne a többit is hadnagynak lenyomni? Ez úgy hülyeség ahogy van. Ne azt nézzétek, hogy egy hadnagy nyomta le azt aki a nullásokat szopatta hanem azt, hogy fél perce kapott ki tőle Kyoraku.Rohadtul erős és még az sem biztos, hogy egyedül veri le Nanao, lehet még közbelép Shunsui is.Taktikázhatnak már 2en kicsit. Halál szerintem biztosan lesz. A másik 3 meg ki fogja szedni az SS army (mielőtt valaki az ellenfélre gondol bizonyos okok miatt, én Soul Society-ra gondoltam  ) nagyját a top 3 meg a maradékkal el lesz és a végére Urahara Aizen Ichigo fog kb. maradni. Wan Shi Tong meg kiszedte a képből az egyik legerősebb ellenséget, Kyorakut. Meg mondjuk le is lőtt 1-2 embert.Ha ilyen mértékben fog esni a jófiúk ereje ritterenként akkor nem lesz itt semmi Bach vs mindenki. http://www.mangapanda.com/bleach/651/8Nem inkább "She was my brother's wife?"  ezen jót röhögtem. Csak így tovább Kubo, egyre feljebb rakja a szintet!  Ez a fejezet is bebizonyította, hogy nem kell a háttér meg a sok szövegbuborék, Kubo olyan rohadtul szépen megrajzolja az arckifejezéseket, hogy már beszélnek. Nálam ez 5/5-ös fejezet http://www.mangapanda.com/bleach/651/3Kill it with fire Szerk.:http://lightverse.tumblr.com/post/126766033544/bleach-13-blades-chapter-5205-walk-under-twoazt olvastam most, hogy ez a fejezet is a 70. kötet része lett.Gondolom akkor most is lett kiadva mert még csak rajongói fordítást láttam róla és eddig még ezeket az oldalakat egyáltalán nem.De lehet csak én vagyok alul informált. Lényeg, hogy Hisagi edzése előtt történik, utolsó kép nagyon ott van.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 nov 12, 15:16:35 írta Asasino »
|
Naplózva
|
|
|
|
Chob
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
日本のファン
|
 |
« Válasz #6144 Dátum: 15 nov 12, 16:13:42 » |
|
Nekem különösebben sok bajom ezzel a mangával nincs, most sem, én csak "olvasom" (néha nem sokat kell olvasni  ), és gyönyörködöm a rajzokban, kivéve az ilyen csirkefejekben. Viszont megértem azt akinek baja van itt a dolgokkal. Megjelenik egy quincy, Isten lesz belőle, de hála az égnek van egy fegyver pont kéznél ami semmi mást nem tud legyőzni csak az Isteneket.  Ja és akkor most ebből kiindulva, Nanao végig fog verni mindenkit 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 nov 12, 16:14:21 írta Chob »
|
Naplózva
|
|
|
|
SSS
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #6145 Dátum: 15 nov 12, 16:56:10 » |
|
Egy pragmantikus feminista kard ami elvből gyilkol. Hozzá képest Nozarashi egy szaros nutellás kés.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Asasino
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #6146 Dátum: 15 nov 12, 17:57:40 » |
|
Chob, ez a kard senki máson nem működne kb. meg Nanaonak sosem volt kardja, legalábbis zp kioldása a történet elejétől. Kubo ezt most logikusan levezette és már leírtuk, hogy itt nem nanao a lényeg, ezt a kardot fel lehetne fogni egy 3. szereplőként is akinek annyi köze van Nanao-hoz, hogy ő "idézte" a harctérre.Ha meg nem erre lenne jó a kard, nem lett volna odaadva mert akkor minek. Szóval még ha ezt Kubo múlthéten is találta ki (amit ez egyszer kétlek, ezt kimerem mondani, hogy már régebben kitalálta csak nem végső formában) akkor sincs vele semmi baj mert ügyesen beillesztette az egész dolgot baki nélkül.Egyenlőre. SSS, ezen beszartam
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chob
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
日本のファン
|
 |
« Válasz #6147 Dátum: 15 nov 12, 18:07:20 » |
|
Na azért ezt a dolgot, hogy nem Nanao a lényeg azt gondoljátok át újra. Tény, hogy a kard totál counter, de úgy érzem nem magától fog repkedni a levegőben és harcolni a csirke ellen. Az a fegyver Nanao családjában öröklődik, attól még hogy nem tudott róla igenis sok köze van hozzá. Ösztönösen fogja használni szerintem. Az meg miből jött le, hogy más ellen kb. nem lenne jó? Ha ez az alak ilyen, akkor a többi is ilyen szintű csak erősebb, akkor miért is ne lenne jó a többi Quincy ellen?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Luna-san
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
The dreamer fairy
|
 |
« Válasz #6148 Dátum: 15 nov 12, 18:23:26 » |
|
Asasino, azzal a Hisagis mangával kapcsolatban, leesett, hogy utolsó képen Kira van? Ezek szerint van rá esély, hogy él?  A fejezet szuper volt! Eddig is tudtuk, hogy Kyorakunak van egy bátyja. ( Habár a wiki segített erre emlékezni.  ) Szóval tudtam, hogy be lesz még hozva ez a képbe, és láss csodát!  Azontúl, most akkor az Ise család egy nemesi család? Mert lehet eddig erről nem volt szó, vagy csak nekem nem esett le. Nanao nagyon cuki volt, ahogy azt mondta, hogy elfogadja az átkot és biztos benne, hogy az a férfi, akit szeretni fog, ugyanúgy mosolyogni fog ezen az egész dolgon, ahogy ő is. Mondjuk számomra ez a dolog még mindig érdekes, hogy Ss-ben is születnek gyerekek. Ezt úgy tudom elképzelni, hogy a Földön meg nem született gyermekek ( akik születésük előtt meghaltak. ) lelkeinek lélekenergiájából jönnek létre, ezzel esélyt kapva az életre. Bár azt is el tudom képzelni, hogy ez egy kiváltságos dolog. Feltételezem a lélekenergiával nem rendelkező emberek, akik Ryukongaiban élnek nem szaporodnak, vagy ki tudja.
|
|
|
Naplózva
|
I\\\\\\\'m a dreamer. And you?
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #6149 Dátum: 15 nov 12, 18:48:44 » |
|
Igen, születnek gyermekek. Ezt már régóta tudni lehetett. Csak azoknak nem születik gyermekeik akik például Karakurából vagy más helyről kerülnek odaát pillangó formában. Ott is megvannak azok a családok akik ott születnek és halnak. Sőt, még a felosztásuk és szintjeik is megvannak ezeknek a családoknál. Gondoljál csak Soi Fong történetére. Szóval kétfelé lehet osztani a Lelkek világát ilyen szempontból. Azok akik ténylegesen ott születtek és azokra akik lélekként oda kerültek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|