hachiko68
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6105 Dátum: 15 nov 05, 08:56:00 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
"Szórakozz, amikor szórakozni akarsz, légy dühös, amikor dühös vagy, és sírj, amikor sírni akarsz. Amikor magadban tartod a fájdalmat és nevetésre kényszeríted magad, az árt meg a legjobban." Chrno Crusade
|
|
|
-Uchiha Itachi-
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
Mikita
|
|
« Válasz #6106 Dátum: 15 nov 05, 09:43:27 » |
|
Gondolom ezek alapján Ukitake-nél is hasonló lesz a helyzet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #6107 Dátum: 15 nov 05, 09:45:30 » |
|
Ez az! Így kell ezt Kubo szedd elő a régi furcsaságokat, amik felet csak úgy elsiklottunk és csinálja belőle valami nagyszerűt! Szóval ezért nem volt Nanao-channál sohasem ZP, míg Kyourakunak kettő is volt. Nagyon kíváncsi lettem a kettejük múltjára. Kubo a visszaemlékezős részeket nagyon megtudja csinálni. Az is tetszett, hogy Kyouraku ZP-je menekülésre biztatta mesterét. Eközben Lilie: Ez még csak nem is a végső formám!
|
|
|
Naplózva
|
"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat) "Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
Akatsuki
Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia
|
|
« Válasz #6108 Dátum: 15 nov 05, 10:28:23 » |
|
Szép fordulat,illik Nanaohoz ez a Zanpaktou. Már a Muramasas fillerszálban is közel kerültek egymáshoz. LIllez viszont nem tudom mit szóljak. Remélem nem ez a végső formája. Bár ezeknek az "isteneknek" nem igazán van érzékük hogy normálisan nézzenek ki. Röviden ez egy Kaminói Csőrike?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie
|
|
« Válasz #6109 Dátum: 15 nov 05, 11:41:44 » |
|
Az anorexiás csirke-angyal-macska-teknős támadása Amúgy kivételesen kiváncsivá tett a heti rész, hogy mi jön legközelebb, pláne, hogy Kyouraku milyen kapcsolatban volt Nanao anyjával. Felteszem, hogy a rózsaszín kimonó, amit hord, amire Sakuranosuke múlt héten azt mondta, hogy "egy másik nőé", az Nanao anyjáé lehet és azt sem tartom kizártnak, hogy Kyouraku Nano nagybátyja/keresztapja/apja vagy valakije ezek utánm pláne, hogy a két kard, ami Kyourakué és Nanao-é tök egyforma Shikai formában.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 nov 05, 11:43:32 írta Exkirion »
|
Naplózva
|
|
|
|
Gery0704
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #6110 Dátum: 15 nov 05, 12:04:46 » |
|
Ezek szerint meg lehet látunk meg egy bankait, nem lenne rossz 😃😃
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Blanco
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Zero Division
|
|
« Válasz #6111 Dátum: 15 nov 05, 15:34:27 » |
|
Gondolom ezek alapján Ukitake-nél is hasonló lesz a helyzet.
Nem hiszem , Ukitake zanpakuto-ja eredetileg egy kard és a shikai aktiválása után válik ketté . Kyoraku alapból kettőt visel .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
georgekoizumi
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Taichou
|
|
« Válasz #6112 Dátum: 15 nov 05, 16:26:50 » |
|
Amikor a zanpaktouja mondta, hogy meneküljenek, azért elgondolkodtam, hogy elég nagy sz*rban van a lelkek világa, ha a főkapitányuk nem bír el egy sternritterel, aki még csak nem is Bach, vagy Haschwalth (aki gyanítom erősebb Lillenél)... A másik amin elgondolkodtam, hogy ha elkönyveljük, hogy Bach ellenfele Ichigó lesz, ki más, akkor az egyik legjobb baráttal ki fog harcolni vajon (Ishidával), vagy Haschwalthal... Ha a főkapitány egy "sima" csatlóssal nem bír, akkor a két közvetlen "beosztottal" egy sima kapitány hogy fog elbírni? Na mindegy. A harmadik ami felmerült bennem, amit már valaki pedzegetett, hogy de jó lenne, ha lenne még egy bankai-a Kyourakunak a másik kardjához
|
|
|
Naplózva
|
\"Ebben a világban nem létezik sem igazság, sem hazugság. Csak puszta tények. És mégis, mindenki csak azt fogadja el az igazságnak, ami kényelmes neki. Máshogy nem tudnak élni. Azon gyengék számára, akik a világ lakosságának nagy részét kiteszik, a kellemetlen \"tények\", amit elfogadnak maguknak, az maga az igazság.\"
|
|
|
Asasino
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #6113 Dátum: 15 nov 05, 16:40:50 » |
|
Zseniális fejezet.Végre odateszi magát Kubo.Egyik fejezet múlja felül a másikat.Várom, hogy mi sül ki ebből. Én is így éreztem, de láthattuk, hogy Lille eléggé OP, így már emészthető, hogy Shunsui ellene lett ellőve. Gondolj bele, még mielőtt power up-t kapott Lille akkor is leszedte azt az 5 lebegő szigetet könnyű szerrel még akkor is ha csak illúzió volt.Ilyen pusztítást Hollow Ichigo és Ulqi végeztek maxon. Valamint Kyoraku ennyiből nem dőlt ki.Neki ilyen a stílusa és még lusta is.Főkapitányként a lehető legjobb, erőben pedig szintén ott van, az már más, hogy ezt nem mutatja meg.Kíváncsi vagyok, hogy a másik karddal újabb formát esetleg másik bankai-t elő tud-e hívni.Még mindig lehetségessé válhat, hogy becsatlakozik a végső harcba Kyoraku és ott lövi el a max erejét itt meg Lille-t könnyebben leveri, már ha tényleg van másik, nagyobb ereje. OP-ból is felvezetés jött ki a héten lényegében meg itt is, ráadásul nem is akármilyenek, Mangakák a héten odatették magukat.De jó, hogy az FT dupla múlthéten volt ! flashback-re nagyon kíváncsi lennék és Tilonnal értek egyet, Kubo ért a flashback-ekhez de reméljük most azt a fajtát húzza elő ahol befedi a régi lyukakat és nem újakat csinál Utóbbi időben ott van a szeren a Bleach, remélem Kubo most már a végéig nem teszi lejjebb a mércét, talán még az első invázióbeli színvonalat is megüti! Lille meg ennyi dumával nagyon be fogja szopni.Mondjuk ezzel a formával már megtette van hátránya az istenlétnek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kristofkristof
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
|
|
« Válasz #6114 Dátum: 15 nov 05, 22:34:53 » |
|
Ez is jó kis fejezet volt. Ezek szerint még egy darabig elhúzódik a harc és még egy jó kis flashback is a láthatáron van. Ha Kubo a visszaemlékezésig nem lövi le a poént, akkor izgalmas lesz. Amúgy most elvileg Kyourakunál vannak Aizen kulcsai. Ha Csőrike mégis megölné Kyourakut, még ha Kyouraku le is győzi a végén és összetörnek a kulcsok, akkor elvileg Aizen szabad lesz nem? Bár én mindig is úgy gondoltam, hogy Aizen talál rá módot, hogy kiszabaduljon, de ez is egy magyarázat lehet. Kíváncsian várom a fejleményeket, mert ezekkel a harcokkal már régóta fenntartja az érdeklődést, bár az átváltozások lehetnének sokkal epicebbek nem ilyen torz alakok.
|
|
|
Naplózva
|
"Just exactly what kind of person are you? What color is your hair? What kind of eyes do you have? And what are the contours of your face? I wish I hadn't closed these eyes. I'd have enjoyed taking a good look at you."
|
|
|
pruzsi
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6115 Dátum: 15 nov 05, 23:14:13 » |
|
Minden bizonnyal Kyouraku győzni fog,de ennek az ára hogy legyengül és Aizennek könnyű célpont,hogy megszerezze a kulcsot...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Szofron
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6117 Dátum: 15 nov 06, 17:09:40 » |
|
Nagyon bizarul nézki, de nekem tetszik. Kíváncsi leszek mivel fogják legyőzni Mr. halhatatlant.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
georgekoizumi
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Taichou
|
|
« Válasz #6118 Dátum: 15 nov 06, 19:53:24 » |
|
Engem aztán Aizen a legkevésbé sem érdekel, felőlem akár ott is maradhat, ahol van Lille viszont botrányosan néz ki. Eddig sem tudtam komolyan venni a nárcisztikus, önfényezős, énvagyokazatyaúristen beszólásai miatt, de ezzel a csip fejjel már nagyon komolytalan Kyouraku másik zanpaktouja viszont nagyon érdekel, meg Nanaoval a közös múltjuk. Ez az Kubo, csak így tovább!
|
|
|
Naplózva
|
\"Ebben a világban nem létezik sem igazság, sem hazugság. Csak puszta tények. És mégis, mindenki csak azt fogadja el az igazságnak, ami kényelmes neki. Máshogy nem tudnak élni. Azon gyengék számára, akik a világ lakosságának nagy részét kiteszik, a kellemetlen \"tények\", amit elfogadnak maguknak, az maga az igazság.\"
|
|
|
Nandi88
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6119 Dátum: 15 nov 06, 23:48:44 » |
|
Sziasztok!
Vki elmagyarázná mi ez a zanpaktu vs anyám dolog?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|