25 júl 22, 09:36:25 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 301 302 [303] 304 305 ... 426
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bleach manga II.  (Megtekintve 1325609 alkalommal)
0 Felhasználó és 6 vendég van a témában
Blanco
Akadémiai tanár
*
Nem elérhető Nem elérhető

Zero Division

« Válasz #4530 Dátum: 14 aug 07, 15:41:13 »

De Yumichika se egy atomfizikus , ott van neki az az indás reiatsu elszívó shikai-a erre alap zp-vel tolja , nehogy már leszívja/ Faceg/ Hitsugaya reiatsuját és kivegye a buliból , szegény Kenpachi helyében én már lezúztam volna őket vagy öngyilkos leszek .
Naplózva

SSS
Kezdő Jounin
*

« Válasz #4531 Dátum: 14 aug 07, 16:11:58 »

A 11. divíziónak tündökölnie kellene most a káosz közepén, de pont annyit ér mint a másik 12. A hitványsági mérce az eget veri SS-t illetően, annyi inkompetens másvilágit fújt össze a kóchengeres, hogy azon csodálkozom, hogy a fenébe éltek túl ezek több ezer évet? Ezek nem is védő osztagok. Bitang osztagok. Lehet, hogy a 46-ok tanácsát kellene harcba küldeni. Az a néhány bürokrata szarházi biztos többre menne. Vandenreich oldalán ott van a taktikai érzék, jól használják fel erőforrásaikat. Szemben a hülye kaszásokkal, akik még 100-ig sem tudnak számolni. ÉS MÉG CSAK KASZÁJUK SINCS! Ráadásul megint a narancsnak (eper?) kell helyre tenni a dolgokat, mert Seireitei szeméthely megint szétdobta a lábait és ismét kurvul egy nagyot, mint Aizen esetében. (Bár ő szerintem még mindig nagyobb strici mint Bach.)
« Utoljára szerkesztve: 14 aug 07, 16:12:44 írta SSS » Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #4532 Dátum: 14 aug 07, 17:00:53 »

Mondjuk azért a tisztekben, kapitányokban azért van potenciál. A quincy közkatonák sem az erejükről híresek mint ahogy a sima hollowok se. Mindegyik társaságban a tisztek azok akik vitték a prímet évszázadokon keresztül, a többi csak töltelék és golyófogó. Ikkakuéknak is elmondták, hogy ők semmik, bármikor selejtezhetik őket. A kapitány viszont már egy más szint vagy kategória. Azért ha el lehet kerülni az ő veszteségüket akkor igyekeznek is elkerülni. És szerintem Mayuri éppen ezt fontolgatja ezerrel Toshiro kapcsán, hogy hogyan vonhatná ki az egyenletből úgy, hogy a kecske is jól lakjon és a káposzta is megmaradjon.
Naplózva
Blanco
Akadémiai tanár
*

Zero Division

« Válasz #4533 Dátum: 14 aug 07, 20:28:30 »

De épp az a bökkenő hogy a könnyebb út vitelezhető ki nehezebben , Yumichika shikaia sebesülés nélkül le tudná kapcsolni Hitsugayat , de az hogy nézne már ki hogy egy 4.tiszt veri a kapitányt . Ezért jön az hogy ha Mayuri győzi le az könnyebben beadható az olvasóknak.
Naplózva

Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #4534 Dátum: 14 aug 07, 20:40:17 »

Azért Yumichika Shikaija se minden ható. Hitsu gyorsan lefagyasztja az indákat és már szabad is. Quincyk ellen szerintem hatástalan. Ő elkezdi szívni a Reiatsuját a Quincy meg felszívja az indákat.

Mayuri megint megmutatja majd, hogy egyedül semmit sem ér. 2 csatából kétszer szorult Nemu segítségére, hogy az ellenfelébe juttassa a gyógyszereit. Most is van ott jó néhány segítő akire támaszkodhat.
Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #4535 Dátum: 14 aug 07, 20:56:16 »

Így gondolom én is. Yumichika fegyvere szép és jó de ha hatalmas a közöttük levő szellemi erő különbség akkor ez kevés. Szóval olyanok ellen akik hasonló erősek vagy esetleg valamivel erősebbek, azokat képes lehet ártalmatlanná tenni de ezek a quincyk és a kapitányi szint egy teljesen más kategória hozzájuk képest. Körülbelül hadnagyi szintre tudom saccolni azt az erőkülönbséget jelenleg akiket képes megfogni. Mondjuk ha lenne bankaia és az is ezt csinálná akkor már érdekesebb lehetne, hiszen annak felszabadítása jelentősen megdobná az ő libidóját is. Így viszont marad a hadnagyi szintű ellenfelek szintjén akiket képes lehet megfékezni.

Nem is kell egyedül harcolnia. Nemut ő teremtette, egyszóval ő és Nemu elválaszthatatlanok ilyen szempontból. Beáldozható bármikor és újra lehet teremteni ha megsemmisül. Alapvetően ő egy tudós (az őrült fajtából) és nem elsődleges lételeme a harcolás. Ellentéte Kenpachinak ilyen szempontból. Egyébként mintha Hitsugaya támadását valami kidouval fogta volna fel. Egyébként most jut eszembe. Mayuri megalkotta Nemut. Mi lett volna ha nem egyet hanem egy egész bandát készített volna? Ráadásul mind hadnagyi szintű erővel bír. Igazából nem is az ereje lett volna lényeges hanem a mennyiségük. A sok noname shinigaminál biztosan többet értek volna.
« Utoljára szerkesztve: 14 aug 07, 21:44:25 írta rini67 » Naplózva
K ichigo
Uchiha Madara
*

Akatsuki Akatsuki

Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia

« Válasz #4536 Dátum: 14 aug 07, 22:36:07 »

Bakker már megint kitöröltem amit írni akaratm,remélem ismét eszembe jut a lényeg. >.<#

Érdekes irányba terelődött el a téma amíg nem voltam itt.
YUmichika mentségére,ő igenis kitett magárt és megtette a mit tudott,de ez sem volt elég.
A kardját is megpróbálta aktíválni,de hiába.Toshiro levágta őt mieőtt kb bármit is tehetett volna ellene.

Remélem előbb utóbb Nemutól is látunk kard általi harcot.
Ui:Nem arra gondolok hogy azzal szúrják hasba.
Lényeg anno egy csosportképen is látni lehetett nála.(Nagyon is passzolt hozzá)
Ha már Yachiru is rászánta magát akkor tőle sem ártana.
Nanaot hagyom mivel a felfedett Kidou tudása kb elegendő.

Látom a hsz-m második felét,(ami lett volna) már rini el kezdte megmagyarázni.
Legalább spórol a csuklómnak. bye bye

Viszont mégis kiegészíteném,változatatnék rajta.
Nem hinném hogy Nemu hétköznapi lenne,még az ő szintjén se.Most a létszámra gondolok.
Mint sok eredet történet itt sem láttuk meg az alapokat.Tudom kicsi az esélye,de mi van ha tényleg úgymond a lánya?
Mármint nem úgy teremtette meg mint ahogy a legtöbben gondolják jelenleg.
Lehet közel is nőtt hozzá,habár egy őrült zseninénél ez már elsőre is kérdőjeles.
Megnéznéném Enmu kölyökként ahogy élnek.Habár asszem van is egy ilyen.

Ui:az rácsos fal valóban Kidou sanszos.VAjon saját gyártmány vagy egy nem ismert BAkudo? Gondolkozik
Naplózva

Sidea
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #4537 Dátum: 14 aug 08, 10:26:49 »

Azért azok után ahogy Las Noches-ben Mayuri meggyógyította Nemu-t elég meredek lenne ha a lánya lenne.  Neeem  Amúgy Nemu mesterséges lélek nem? Vagy ezt csak álmodtam? Csak azért mert azokat eléggé betiltották szóval nem igen lehetett volna belőlük egy ütősebb csapatot össze állítani. Persze feketébe mindent meg lehet oldani.
Amúgy meg én Nemura mindig úgy tekintettem mint egy beszélő tárgyra. Még ha nem is az, akkor is úgy viselkedik... Szóval Mayuri szerintem is, egyedül harcolna.
Naplózva
Asasino
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #4538 Dátum: 14 aug 08, 12:13:59 »

Még nem volt időm visszaolvasni a válaszaitokat, nemsokára időt fordítok rá de még a fejezetig is csak most jutottam el.

Azt kell mondjam, hogy lenyűgözött Kubo.Sosem hittem volna, hogy számomra Hitsu valaha is lesz BADASS! Nevet

Tehát akkor most meghalt? még 1 jó pont!

Mind a 3 nagy manga remekelt a héten!
Naplózva
Blanco
Akadémiai tanár
*

Zero Division

« Válasz #4539 Dátum: 14 aug 08, 13:50:52 »

Idézet
Quincyk ellen szerintem hatástalan. Ő elkezdi szívni a Reiatsuját a Quincy meg felszívja az indákat.
Ha az emlékeim nem csalnak akkor a quincyknek nincs reiatsujuk hanem a környezet reishijét szívják magukba és hasznosítják . Nevet
Idézet
Ui:az rácsos fal valóban Kidou sanszos.VAjon saját gyártmány vagy egy nem ismert BAkudo?
Leginkább ahhoz a falhoz tudnám hasonlítani amit Nanao használt Haschi ellen . Bár ki tudja Urahara is gyártott saját kidout.  Gondolkozik
Naplózva

rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #4540 Dátum: 14 aug 08, 20:46:10 »

Azért nem kell mindjárt egy új kidoura gondolni amelyet mondjuk Mayuri alkotott meg. Rengeteget nem is ismerünk a 100-ból. Kizárni persze nem kell ennek eshetőségét mert például ki tudja, hogy milyen lény is valójában ő? Viszont tény és való, hogy nagyon is keveset ismerünk. Például Byakuya is mindössze 4-et használt a történet eddigi részéig. Danku - elválasztó tér (HM-ben),  Byakurai - fehér villám (Ichigo ellen SS-ben),  A fényrúd börtönt (Rukián HM-ben) és a Soikatsut (Renji ellen SS-ben). Na meg persze a Yoruichitől tanult teleport mágiát de az biztosan nem volt a 100-ban. Szóval, nem nagyon használják őket és ezért keveset is ismerünk közülük.
« Utoljára szerkesztve: 14 aug 08, 20:51:03 írta rini67 » Naplózva
kristofkristof
ANBU újonc
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

« Válasz #4541 Dátum: 14 aug 08, 21:25:36 »

Eddig egész jól alakult ez a harc. Azonban az, hogy Hitsugaya jobban tolja zombiként öntudat nélkül, mint amikor élt az szerintem nem menő hanem inkább szánalmas. Mayurinak szerintem messze vinnie kell ezt a harcot mind Hitsugaya és mind Gigi ellen. Mayurit minden tekintetben sokkal többre tartom mint Hitsugayát, szóval muszáj legyőznie komolyabb sérülés nélkül. A bankai-ja meg szerintem tökéletes és az egyik leghatásosabb Gigi ellen, de ez majd kiderül.
Azért az, hogy Mayuri egyedül semmit sem ér az szerintem kicsit erős. Igaz, tényleg nem egyedül harcol, de akik "mellette harcolnak" őket ő "teremtette" (vagy felélesztette). Mindenki azzal harcol amije van. Neki se a legjobb bankai-ja van de ő legalább nem siránkozik miatta, hanem ott fejlődik ahol csak tud. Ő legalább mindig tud újat mutatni.
Yumichikától néztem volna még Kidou-t de hamarabb bedobta a törölközőt. Komolyabb Kidout már csak Ukitakétől és Kyourakutól (és talán a 0. osztagtól  Gondolkozik ) várok el, nekik illene mutatni majd valamit. Sajnálatos, hogy Kubo ezt elhanyagolta pedig sokat kilehetett volna belőle hozni.
Naplózva

"Just exactly what kind of person are you? What color is your hair? What kind of eyes do you have? And what are the contours of your face? I wish I hadn't closed these eyes. I'd have enjoyed taking a good look at you."
Papirtigriske
Kezdő Jounin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Milyen Ottó? O.o

« Válasz #4542 Dátum: 14 aug 09, 22:04:19 »

Azért jó, hogy újra kezd divatba jönni a Kidou, vagy ez is csak olyan, mint Kon, hogy a frissen bekapcsolódottaknak meg kell mutatni, ilyen is volt a hőskorban?  Nevet
Amúgy arra kíváncsi lennék, hogy Gigi képessége meddig terjed ki, tehát adott esetben Mayuri Bankaia ellen használható lenne-e, bár lehet hülyeség, amit mondok, csak ugyebár neki egy pettyet külön életet él. Hitsugaya meg... földet rá és felejtsük el végre. Nehogy már zombiként nagyobbat villantson, mint élve.
Naplózva

A stressz akkor jön létre, amikor az agy megtiltja a testnek, hogy seggbe rúgjon valakit, aki amúgy megérdemelné.
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #4543 Dátum: 14 aug 09, 23:14:10 »

Csak az a baj, hogy Hitsu még mindig él és nem hiszem, hogy Mayuri meg akarná ölni ha nem szükséges. Szerintem pont ez volt Hitsu szerencséje, hogy Gigi rátalált, és mielőtt végleg padlózott volna Gigi átalakította. Így megmentette. Ráadásul Mayuri nem hülye, nem szórakozásból próbálkozik a szereivel amellyel kiveheti Gigi irányítása alól vagy ő maga veheti át fölötte az irányítást.
Naplózva
vastelorde
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

Veterán age of empires játékos.

« Válasz #4544 Dátum: 14 aug 10, 12:11:35 »

Úgy szerintem mayuri annyit fog kísérletezni a quincy-ken hogy talán a képességeiket egy kisebb fokozatba megkapnák de ez csak egy agymenés.....  ikszdé
Naplózva

Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

"Szeretem a tejet" -Öreg bácsi a tévében
Oldalak: 1 ... 301 302 [303] 304 305 ... 426
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins