25 jún 13, 16:05:21 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 299 300 [301] 302 303 ... 426
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bleach manga II.  (Megtekintve 1266544 alkalommal)
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
K ichigo
Uchiha Madara
*
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia

« Válasz #4500 Dátum: 14 aug 03, 20:31:11 »

Épp ilyen lenne az egyik magyarázat amit elfogadnék Toshiro megmentésére. bow
Még van potenciál a kölyökben.Nem mellékesen pedig kedvelem a jégsárkányokat.
Jó lenne még inkább át tudna menni sárkány alapú formába. Hümm-hümm

Még sok segítőre van esély jelenleg.Himéjék sem indultak el.
Egy kérdés,lehet Tilonhoz is:Vajon Neliel gyógító képességei milyen formában és szinten változnak meg a felnőtt alakjában? Gondolkozik

UI:Sok lehetőség van a bőrsízn különbségre.Akár a kontroll mértéke.
Lásd Noname Shinigamikhoz nem hiszem hogy nagy erőfeszítés kéne.Plusz őket a rögtönzött vérkapcsolat kapta el.
Ha a 12ik osztag tagjai lennének akkor csak fel kéne robbantani őket._Mayuri.
Naplózva

Asasino
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #4501 Dátum: 14 aug 03, 22:03:07 »

De maga gigi mondta, hogy meg kellett ölnie Bambyt, hogy irányíthassa.Ő biztos, hogy halott Toshiró meg rá hajaz.
A többiek akikhez a vére ért nem szenvedtek semmilyen elváltozást csak felakadt a szemük, és ha halottak lennének akkor Yumichikáék nem akarnák megmenteni őket.De az élőkkel ellentétben Bambyéknál ott a sötétebb bőr és a karikás szem.Toshiroval kapcsolatban még nem tudunk biztosat úgyhogy még minden lehetséges, de eddig nem úgy állnak a dolgok, hogy élne.

A színes oldalakhoz meg, miért pont az a 12 ember van rajta?A 12 emberből pedig csak 4 kapitány van ott és a szöveg azt mondja, hogy "a 13 kapitány utolsó harca!".

Azt gondoltam, hogy a még harcolni képes emberek vannak rajta de ott van Soi Fong is, Ukitake meg sehol.Továbbá Kenpachi állapota is kérdéses.A többi karakter meg egyértelmű miért van ott jelenleg ők harcolnak valahol vagy ők a főbb szereplők.Mayuri viszont nincs rajta míg Kyoraku meg rajta van.

Mondjuk lehet fölösleges benne logikát keresni.
Naplózva
K ichigo
Uchiha Madara
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #4502 Dátum: 14 aug 03, 22:24:03 »

Ukitakenak már illene előjönnie.
Kivéve ha már mindenkit megelőzött.
Mivel se Aizent sem pedig Kyorakut nem láttunk egy ideje,így elképzelhető hogy össze is gyűltek. Gondolkozik

A csoportos kép(ami nagyon is bejön,mint az ehhez hasonlók nagyrésze) inkább arra utal hogy most kik lehetnek a középpontban a következő részektől.Természetesen csak akkor ha tényleg utal valamire.Mind1 akkor is tetszik.
Abba érdkes lenne belegondolni ha pont Kyoraku "alakjában" verne át mindenkit egy ideig.Ichi-t és 1-2szereplőt leszámítva nehezen lehetne kiszűrni/fogni.Quincyk meg lehet belefutnának.

Mondjuk egy harmadik Lyod testvér se lenne olyan rossz,+Gremmy illuzió alapú ereje is el lett pazarolva.

Bocs ha közhellyel kell élnem Assasino,de:Minden csak idő kérdése!-adott személyre is vonatkozik. Hümm-hümm

Ui:Az elég merész vállakozás lenne ha a végére mind a 13 kapitányt elintézné Kubo.Mivel ez az utolsó arc így úgy is lehet rá gondolni hogy az utolsó nagy harcuk.A nagyobb békés időszak előtt. Gondolkozik

(Itt is lehetne végre csendsebb)
« Utoljára szerkesztve: 14 aug 03, 23:42:10 írta K ichigo » Naplózva

rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #4503 Dátum: 14 aug 03, 23:01:26 »

Az a kép szerintem nem jelent semmit. Kubo fogta a cerkáját és húzogatta a vonalakat. Ez jött ki belőle. Végül is az SS-ben harcolók nagy része rajta van.

Ukitakéval nemigen számolnék, szerintem nem sok szerepe lesz már a történetben. Ő tulajdonképpen olyan kategória SS oldalon mint Harribel.

Viszont olyanra nem számítanék, hogy SS-be beengednének olyan lényeket mint Grimmjowt vagy bármilyen arrancart, hollowt. Ezért sejtem azt, hogy a harc majd áttevődik egy másik helyszínre. És ezt nem a királyi dimenzióra értem, inkább Bachék főhadiszállása lesz a helyszíne a végső harcnak.
Naplózva
lordsesshisama
Gennin
*

« Válasz #4504 Dátum: 14 aug 04, 11:39:19 »

Ukinak fontos szerepe lesz azert is nincs meg itt en ugy gondolom.Bambi tenyleg halott giginek meg kellett olnie o maga mondta tehat e vegett hitsu is valszeg de o vmi uton visszater, fanok akarata ismet gyozni fog mint byakinel
Naplózva
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #4505 Dátum: 14 aug 04, 15:26:35 »

rini: Szerintem Grimmjowékat nem érdekli, hogy szívesen látott vendégek-e SS-ben vagy sem. Még anno mikor Aizenék szöktek a Menos-ok is könnyűszerrel be tudtak menni a Garganta segítségével.

A lényeg ha Ichigo és IShhin visszatérnének oda akkor igenis visszaemlehetnék a régi pozíciójába.Márcsak egy határozott nő kell aki segít tovább vinni.(Nem rokon)
Vagy épp egyesíteni két házat.^^

Nel gyerekformában képes volt visszalőni Dordoni Ceróját. Felnőtt alakban pedig már a sajátját is hozzá adta. A gyógyításnál pedig... Szerintem csak nagyobb hatásfokon gyógyít. Remélem Kubo nem veszi el az egyéni technikáját. Nevet

Most, hogy Toshiro is beszáll a harcba lehetne egy visszavágó közte és Luppi között. A legjobb ellenfél neki viszont Harribel lenne.
Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #4506 Dátum: 14 aug 04, 17:45:29 »

Az lehet, hogy nem érdekli őket viszont a shinigamikat igen. Ott is csak azért tudtak benyúlni mert volt belső ember hozzá Aizen személyében. Csak azt tudom mondani, hogy szerintem Grimjowék majd akkor kapnak szerepet amikor Bachékat megállítják és a shinigamik ellentámadásba mennek át.
Naplózva
K ichigo
Uchiha Madara
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #4507 Dátum: 14 aug 04, 22:29:34 »

Próbáltam is arra utalni Tilon.Azért a Kuchiki ház eléggé felvinné a szintjét,még az is mind1 hogy melyikét.
Arra azért kíváncsi vagyok hogy milyen lesz a reakciójuk ha megtudják hogy Ichigo vérbeni Shiba. Nyelvesít

Egy szóval sem mondtam hogy el kéne venni azt a gyógító technikáját.Egyzserűen továbbfeljesztené.
Habár ha szószerint úgy működne mint a Cero akkor eléggé hogy is mondjam........ más kategória. smirksweat
Támadó Reishit használná fel gyógyítás segítésére,na milyen? Hümm-hümm
 Technika nagyrészt maradna csak ki lenne pótolva,kevésbé energia veszteséges.

Ui:kicsit furcsa 10u tán hazaérni munkából,nlha mellé is ütők,de gyorsan írok azért.
Naplózva

Blanco
Akadémiai tanár
*

Zero Division

« Válasz #4508 Dátum: 14 aug 05, 14:42:00 »

Visszatérve egy kicsit a házakhoz azt el tudom képzelni ahogy minden osztagnak úgy minden háznak is megvan/megvolt a feladatköre , pl. Kuchiki ház mint fő diplomaták , Shiba technikai részleg , mert a Nullások is egyből tudták hogy Kuukaku lövege tudja visszaröpíteni őket a Királyi Dimenzióba . Gondolkozik
Tényleg , vajon Isshin is lovagolt vaddisznón ? Nevet ikszdé
« Utoljára szerkesztve: 14 aug 05, 14:44:36 írta Blanco » Naplózva

rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #4509 Dátum: 14 aug 05, 15:01:14 »

Nem egészen mert a Shiba család tűzijátékokban, tehát szórakoztató iparban tevékenykedik. Hozzátenném, hogy a középkori Japánban, Kinában nagy tiszteletnek és elismerésnek örvendtek ezek a családok akik ezzel foglalkoztak. Elismerésük alapvetően a nemesi középosztályt jelentette számukra. Olyan harmadik vonalas nemeseknek lehetne besorozni őket. Szóval vannak a főnemesi családok mint a Kuchiki vagy Shihouin (4 család de valamikor régen 8-an voltak). Aztán vannak a nemesi családok mint például a Kasumi Ouji ház. Négyről tudunk de nem lepne meg ha régen szintén 8-an lettek volna. Majd csak ezután következnek a középosztálybeli nemesi házak. Ide sorolnám a Shibát is. Az azonban nem kizárható, hogy valaha feljebb voltak. Egyébként ide tartoztak a kereskedő családok, céhek is.

Magának az osztagoknak meg van a feladatköre és ezt a jelképeik is igazolják. Például a 2. osztag Mayuri osztaga és a lökött 11. osztag a legjobb példa erre. Egyébként ha jól emlékszem akkor az osztagok közötti különbségeket, világnézeti szemléleteket az SS harcokban Kira ecsetelte a legjobban.
« Utoljára szerkesztve: 14 aug 05, 15:14:17 írta rini67 » Naplózva
Ures1
Akadémiai tanár
*

Inferno -Devil King-

« Válasz #4510 Dátum: 14 aug 05, 21:07:01 »

Mayuri néhány espadát is vissza hozhatna.
Ha Gizelle (Sternriter Z) tényleg fiú akkor nyirják ki az arrancarok végre, Kiüt amiért meg ölte stegény Bambit és zombivá tette őt. Dögöljenek meg Trap-ok.  Ördögi
Ichigo más lesz a bankai ölőzékje?
És lesz más nagy durranás?
Naplózva

K ichigo
Uchiha Madara
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #4511 Dátum: 14 aug 05, 21:54:15 »

Hogy Isshin lovagol-e vaddisznón? Őt ismerve ez nem kizárható,de az is lehet hogy Ganju újította be.Vajon akkor mi lehettett előtte.

Rini nagyjából jól helyezed el a házakat,klánokat,még ha a Kasumi Ouji csak filler töltelék.Példának mindenképp jó.
A Shiba ház már Isshin idején is sokat vesztett a rangjából,de azért tatotta magát.
A lényeg régen több elismerésre méltó tagja volt,még Kaienék előtt is.
Habár egy ilyen fenntartásához a potikai és egyéb alapok,kapcsolat mellett kell 1-2húzó név.Elég egy kevés.Lásd Kuchikinál is működik.

Ures vagy Üres:Utolsó két kérdésedre egyértleműen Igen a válasz,még ha lesz is utalás az eredetire.

Ui:Nehéz a ma sérült ujjammal írni. smirksweat
Naplózva

rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #4512 Dátum: 14 aug 05, 23:55:00 »

Persze. Filler epizódok voltak de éppen ez a filler adta a legtöbbet ahhoz, hogy megismerjük a lelkek világának felépítését, működését. Alapvetően ha az nem lett volna akkor nagyon minimálisat tudnánk az egészről azon kívül, hogy volt 4 főnemesi ház ahol a Kuchiki a legmagasabb rangú és van a Shihouin ház. Meg, hogy ezekhez a házakhoz tartoznak alárendelt családok, lásd Soi Fong történetét. Körülbelül ennyi lenne a tudásunk anélkül a filler nélkül. Másrészt így utólag hiába filler. Nem gondolnám, hogy Kubo ezután sokat változtatna ezen a felépítésen mert alapvetően rendben van ez a felépítés, háttér. Mondjuk kifejezetten értékelném ha kiadna még egy Book-ot ahol megrajzolhatná és jellemezhetné röviden a Lelkek világának felépítését. Szerintem rengetegen tudnák értékelni mert sok ember szeret ilyeneket. Igazából így válna kerek egésszé a háttér.
Naplózva
balint002
Naruto-Kun Csoport
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #4513 Dátum: 14 aug 06, 09:45:25 »

http://www.mangapanda.com/bleach/592
Naplózva
sergei55
ANBU újonc
*

« Válasz #4514 Dátum: 14 aug 06, 09:57:35 »

Túl sok dolog nem történt, de legalább jó kis parítást végzett Giselle Toshiro-val. Arra vagyok kíváncsi, hogy akkor most Ikkaku meg Yumichika életben maradnak-e vagy nem (mert ők mégsem egy Charlotte zombik). Illetve, hogy kifogja-e most használni Giselle, hogy őket is átváltoztassa.

3/10, vároma következőt s remélem megtudjuk, hogy miért más milyen színűek Bambietta és Toshiro, mint a többi.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 299 300 [301] 302 303 ... 426
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins