A regenerációról csak az után gondoltam, hogy lehet a karlevágásra mondtad, miután már megírtam.De gondoltam ha már leírtam, akkor nem törlöm ki. Meg ugye magas labda is volt.
Viszont a családokat komolyan írtam. A 2.osztag előző hadnagya pl Omeada apja volt.
http://img3.wikia.nocookie.net/__cb20100805234208/bleach/en/images/9/90/Marenoshin.jpg Omeada is mondogatta párszor, hogy gazdag családba született. Meg még jó pár karakter SS-ben született.
De ez megint bullshit szerintem. Ez olyan mint abba na gyökér Alkonyatban hogy a vámpír csókának gyereke született. Egy vámpír halott vérkeringése is akkor lehet max ha vért iszik de gyereket csinálni nem tud. Na mindegy. VISZONT! Egy szellemnél ne mondja már nekem senki hogy képes kölköt csinálni. Még akkor se ha ilyen gyopár mint Omeida.
Jó persze ők nem a szó szoros értelmében vett szellemek mint Casper.
Na de akkor is kérem szépen ez elég logikátlan nekem hogy szellemi lények kb mint az állítólagos angyalok az állítólagos mennyben. Csak az látja őket akik halottak vagyis jobban mondva a halottak szellemei ahogy ez volt is anno ugye a legelején. Na mindegy ezen kár is témázni nem fontos része a Bleachnek logikát meg egyébként is kár keresni.
Azt tudom maximum elképzelni hogy ők alapból emberek voltak de nagy volt a szellemi erejük mint ugye Stricigónak és így kerültek SS-be mint shinigami. De ez sem állja meg a helyét hisz több 100 sőt ezer évig élnek Ichi meg eleve korcs de ha csak fél shinigami is lenne akkor csak 500 évet élne 1000 helyett?
Itt most arra célzok hogy nem öregszenek. Na mondjuk ez megint megdőlni látszik hisz Bya nagyapja is vén róka meg Yama is.
Szóval ez elég WTF. No mindegy.
csak átfutottam a hsz-d nagyjából mert túlságosan nem voltam rá kíváncsi meg a régit se olvastam vissza de úgy fejből amire emlékszem, hogy:
Kommamura megölte Bambit, meg hogy Gigi Tosirót már önmagában hülyeség mivel az első sosem történt meg a második meg sehol sem lett kijelentve és utalva se lett rá.
Az egyetlen esélye annak, hogy MÁR MOST halott az az lehet amit balint írt, a bőrszín.
Azért mert egy halál téged nem hatott meg még nem jelenti az, hogy jelentéktelen volt.
Mindig úgy írod a kommentjeidet, hogy a saját véleményedet úgy állítod be mintha az volna a valóság és mindenki így gondolná.
Eddig egyébként jó oldalról meghalt Yama,Sasakibe,Unohana,Gin,Kira (bár őt én még nem venném biztosra mert senki sem siratta vagy csak nem népszerű?
) akkor halála előtt Tousen is megtért, csak ugye Aizen
Akkor akik még kérdőjelek azok Tosiro,Rose,Kensei.
"Egyébként nem ártana odafigyelned a manga olvasása közben a lényegre, igaz nem sok van de nem ártana ha egy olyan alap dolog feltűnne hogy Hime a környéken se járt mikor haldokoltak, hónapok óta nem lépett be SS-be most jött először ide már ki tudja mióta mégis hogy a halálba tudott volna bárkit is megmenteni???? Ember.... "
Ezt te szoktad írni, hogy úgyse hal meg XY mert Hime fel healeli úgyhogy rossz személyhez irányul a kérdés.
Na szerintem újból át fogok ugrani néhány hsz-t :S
Ha olvasnád rendesen amit írok akkor láthattad volna hogy kijavítottam magam hogy Koma nem ölte meg Bambát. ^^'
Tósírót detto javítottam hogy még nem tudjuk mi van vele de ahogy te is írtad drága barátom akiket Gigi irányít azok fehér bőrűek akik hullák azok niggerek.
Tehát nincs miről diskurálni. Okés?
Meghót kész kaputt már az örök virágmezőkön tengeti életét. Az meg már más kérdés hogy visszarántják-e onnan vagy sem. Nem is igazán érdekel.
Ami a halálozások jelentőségét illeti nem magamra céloztam te észlény. Azért nincs jelentőségük mert tudjuk hogy nem végleges a legtöbb esetben. Ami meg az volt (BLEACH-ben mivel ugye ez Bleach topic) az nem kapott olyan kidolgozást hogy az ember kicsit is megsajnálja a tagot. Unohana esete sem ilyen, konkrétan őt sem azért sajnáltam mert annyira bírtam, bár mindig is a TOP 10 kedvenceim közt volt. Inkább azért sajnáltam mert Kubo betolta elénk a brutalitás királynőjét és kb azonnal el is vette. Értelmetlen volt és ráadásul haszna sem volt. Láthattuk mire volt képes Ken-chan. Szánalmas harc a régi önmagához képest egy nagy nulla volt és Unohana ezért halt meg. fejem rá hogy Unohana nem rendezett volna ilyen gané harcot.
Nem mondtam hogy nem haltak meg jó karakterek Bleachben nem vágom minek soroltad most fel őket.
De egyiknek sem volt jelentőségteljes halála talán Gin az egyetlen kivétel na ott tényleg meghatódtam én is amikor búcsúzott Matsumotótól. Na hát se előtte se azóta nem volt ilyen kidolgozott haláleset Bleachben. És nem nem vagyok jégszívű elég könnyen beleélem magam dolgokba tök mindegy milyen. De Bleachben elég rég volt már konkrétan évek óta nem volt olyan történés amit tényleg átérezhettem volna.
Egyébként akiket felsoroltál bárki visszatérhet most hogy tudjuk Gigi mióta itt van összeseperte a hullákat. Kivéve ugye Gin, Yama, Sasakibe meg Tousen. És van egy olyan érzésem hogy látjuk még őket ha nem zombiként akkor máshogy. Erre nagy összegben is mernék fogadni.
Elég csak abba belegondolni hogy Mayuri is visszahozta az Arrancarokat és még csak nem is zombiként, ráadásul meg van a tudatuk és a személyiségük is megmaradt. Ergo tök 8 ki mikor hogy halt meg visszalehet hozni őket. Innentől szerintem ne tárgyaljuk tovább hogy miért nincs jelentősége a haláloknak. Drámában sosem volt jó a Bleach.
Nem szoktam írni hogy Hime bárkit is felhealel azt írtam hogy ő az egyetlen aki képes lehetne rá tekintve hogy kvázi Isteni képessége van. És ezt sem állandóan írom csak most írtam.De mint az látható rá sincs túl nagy szükség.
Yama egyébként azért nem kért a segítségből mert katonaként gondolkodik ráadásul öreg katonaként aki úgy van vele hogy nem tisztességes a harcban elesettel hogy feltámasszák mert megsértenék vele.
Sziasztok, nekem egy olyan kérdésem volna, hogy Giselle (Zombis kis csaj)-nak mikor sikerült Thosirot zombivá változtatni, mert egyik fejezetben sem láttam... ? Vagy átsiklottam felette
előre is köszönöm a választ .
Nem siklottál át nem volt ilyen rész. Kubo szépen kihagyta bár ha megmutatta volna akkor nem lepődtünk volna meg. De mivel ezt most meglépte kvázi bárkit visszahozhat az életbe KHMMM KHMMM!!!!!
Sziasztok .Eddig nem komentteltem a Bleach-hez, de lenne pár kérdésem .
Unohana mikor halt meg ? Be tudnátok linkelni azt az oldalt .
Gigi képessége a zombi csinálás ugye, de ha meg ölik akkor azok a halálistenek kiket irányít azok túl élik nem ?
Bár sajna Toshiro kivétel mert elég hulla kinézette van .
Unohana akkor halt meg mikor Kenpachival harcolt hogy átadja a Kenpachi címét neki.
Tessék innentől kezdődik a harc és tart a 527. fejezet 11. oldaláig. bár hogy őszinte legyek abban sem vagyok teljesen biztos hogy Unohana meghalt.
http://www.bleachfan.hu/manga/Bleach_manga/523/10http://www.bleachfan.hu/manga/Bleach_manga/527/11