Hivatalosan is letettem a Bleachről, kész ennyi volt.
Ámen.
Amúgy eddig észre se vettem, hogy Gigi-nek is van sapkája :O
Ha egyesével mennének végig akkor tényleg felkészülhetnének a nullások és esetleg teljesen a saját előnyükre alakíthatnák a saját palotájukat.Yu Yu Hasukoban volt hasonló azt hiszem
Bár az olyan OP-s lenne, hogy több szinten kell végig menni.Ha már meg lett említve az a bizonyos "egyesített erő" akkor mutassák is meg.
Tilon amúgy nem mond hülyeséget azzal, hogy Ichigot a vízhasználók közé sorolja.Már most SS-ben is esett az eső amikor összezavarodott Ishida miatt
Minél többször olvasom át a részt annál inkább hiszem, hogy a fejezet első fele k*rva nagyot fog ütni animében.
A második fele teljesen hidegen hagy az utolsó oldalt leszámítva bár értelmes megfogalmazást és háttérzenéket használva akár még lehet is belőle valami.
K ichigo ha shinigamikról van szó akkor elvileg bármilyen állapotban lévő is lehetne ott mert élve csak a quincyket nem tudja irányítani.Mondjuk kérdéses, hogy van-e Giginek elég ereje kontrollálni egy élő lélegző kapitány szintű embert.
A legnagyobb csalódásom ebben a headless star-ban, hogy Ichigo 8v1-ben nem picsázta el mindet.
Simán megtehette volna ha nem lett volna ilyen s*ggfej, hogy szarik rájuk és megy előre.
Azért ha matekozunk a palotában jelenlévő szereplőkkel akkor jó szarul állnak Bachék.
5 shikai és 5 bankai.Ezek nagyon nagy aduászok.Bár a shikai-okat lehet letudja így mindenkinél mint Kirinjinél, hogy túl sok technikája nincsen csak egy baszott erős képessége és akkor a bankait még kilehetne dolgozni.
Azért az az olvasónak is sok lenne ha kapnánk 5 túlkomplikált 100 technikával rendelkező shikai-t és még ehhez jön a bankai aminek ezt ugye űberelnie kell.
lényeg a lényeg, Kirinji BADASS
Szerk.:
Ha gigi karaktere egy picivel jobban érdekelne, lehet én is csatlakoznék a felháborodók táborához.
Kubonak tényleg fura a humora de Uraharának is.Szerintem magáról mintázta anno