24 nov 30, 00:37:16 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 288 289 [290] 291 292 ... 426
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bleach manga II.  (Megtekintve 1130475 alkalommal)
0 Felhasználó és 10 vendég van a témában
Thanatosz
Gennin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #4335 Dátum: 14 júl 09, 20:46:43 »

Tenjirō Kirinji: Igaz hogy ő elsősorban gyógyítással foglalkozik, de nézzük csak meg hogyan is teszi ezt. Az a lötty a medencékben védőruhán keresztül súlyos torzulásokat okozott a két segédjének. Ha szétpermeteznénk lakott területen egész nagy pusztítást okozna. Ő meg sérült, legyengült embereket dobál bele, akik vagy igen, vagy nem képesek kibírni a savat. Mellesleg abból ítélve, hogy milyen volt az egykori Gotei 13 nem lennék meglepve, ha eredetileg más miatt Kezdett volna kísérletezni azokkal a forrásokkal.

Kíváncsi vagyok emlékszik e valaki még erre a hozzászólásomra. Ha belegondoltok, mit is csinál a most ott kavargó vize? „Kimossa a vért és a Reiatsut a testből” Hol is hallottunk mi ezt? Áh megvan! A „Fehér csont pokla” nevű gyógyító medence vize is valami hasonlót csinál.

http://www.bleachfan.hu/manga/Bleach_manga/519/14
Naplózva
Asasino
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #4336 Dátum: 14 júl 09, 21:45:34 »

Hivatalosan is letettem a Bleachről, kész ennyi volt.

Ámen.  bow

Amúgy eddig észre se vettem, hogy Gigi-nek is van sapkája :O

Ha egyesével mennének végig akkor tényleg felkészülhetnének a nullások és esetleg teljesen a saját előnyükre alakíthatnák a saját palotájukat.Yu Yu Hasukoban volt hasonló azt hiszem Nevet

Bár az olyan OP-s lenne, hogy több szinten kell végig menni.Ha már meg lett említve az a bizonyos "egyesített erő" akkor mutassák is meg.

Tilon amúgy nem mond hülyeséget azzal, hogy Ichigot a vízhasználók közé sorolja.Már most SS-ben is esett az eső amikor összezavarodott Ishida miatt Nevet

Minél többször olvasom át a részt annál inkább hiszem, hogy a fejezet első fele k*rva nagyot fog ütni animében.

A második fele teljesen hidegen hagy az utolsó oldalt leszámítva bár értelmes megfogalmazást és háttérzenéket használva akár még lehet is belőle valami.

K ichigo ha shinigamikról van szó akkor elvileg bármilyen állapotban lévő is lehetne ott mert élve csak a quincyket nem tudja irányítani.Mondjuk kérdéses, hogy van-e Giginek elég ereje kontrollálni egy élő lélegző kapitány szintű embert.

A legnagyobb csalódásom ebben a headless star-ban, hogy Ichigo 8v1-ben nem picsázta el mindet.

Simán megtehette volna ha nem lett volna ilyen s*ggfej, hogy szarik rájuk és megy előre.

Azért ha matekozunk a palotában jelenlévő szereplőkkel akkor jó szarul állnak Bachék.

5 shikai és 5 bankai.Ezek nagyon nagy aduászok.Bár a shikai-okat lehet letudja így mindenkinél mint Kirinjinél, hogy túl sok technikája nincsen csak egy baszott erős képessége és akkor a bankait még kilehetne dolgozni.

Azért az az olvasónak is sok lenne ha kapnánk 5 túlkomplikált 100 technikával rendelkező shikai-t és még ehhez jön a bankai aminek ezt ugye űberelnie kell.

lényeg a lényeg, Kirinji BADASS  Kúl

Szerk.:
Ha gigi karaktere egy picivel jobban érdekelne, lehet én is csatlakoznék a felháborodók táborához.
Kubonak tényleg fura a humora de Uraharának is.Szerintem magáról mintázta anno ikszdé
« Utoljára szerkesztve: 14 júl 09, 21:47:28 írta Asasino » Naplózva
K ichigo
Uchiha Madara
*

Akatsuki Akatsuki

Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia

« Válasz #4337 Dátum: 14 júl 09, 21:59:49 »

Legalább valaki megnézte a képet.
Azért ábrázoltam őket Zombisnak mert jelen helyzetben már az se kizárható hogy feldobták a pacskert. Nyelvesít
Többen meg a halál szélén vannak.

A vizes témát szerintem hagyjuk.Yama is mennyit visszadaott Bankai után. smirksweat

8 vs 1 et meg lehetett volna csinálni én is elképzeltem,de legfeljebb csak arébb dobta volna őket.
Egyszerre az összes elintézése azért kemény dió lett volna és erőpazarlás.
Nem mellékesen a többi karakter meg lett volna fosztva a harctól.Az pedig nem szerencsés.
A quincyk se illik lebecsülni,lehet az egyiknek olyan képessége van amivel jobb is hogy Ichi nem találkozott.
Az erő nem minden.Ichigoként mondva.+egy K.
Naplózva

DasOmen
Kezdő Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #4338 Dátum: 14 júl 10, 08:32:31 »

Vicces, hogy pont ezután a fejezet után akartok megint nyócegyezni. Nevet

És valóban remek alkalom nyílt Kubora, hogy az eddig bizonytalan életjelű karaktereket "visszahozza". Bár ezt igazság szerint én sem gondolom komolyan, mivel akkor már most az lett volna a végkép, hogy jön mindegyikük és nem csak Bambi. Nagy kár, mert ezzel remekül egálba lehetett volna hozni az esélyeket, ha még jön a Fullbring csapat, a nagykapitányok, és még Grimmék is. Én elnézném, hogy Hitsugaya másodjára is meghal.  Mosolyog
Naplózva

...if you read between my lie i'll take you step by step by step...
Asasino
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #4339 Dátum: 14 júl 10, 12:31:56 »

a 8v1 már rég kuka, de én sem úgy gondoltam, hogy végleg leveri őket.

Csak eltette volna őket az útból és ment volna dolgára. Mire feleszméltek volna Ichigo már messze járt volna és amikor indultak volna utána akkor jött volna a 6 shinigami.Rendes harc is kialakulhatott volna ahol Ichigo ejt apróbb sebeket rajtuk de ez hosszútávon nem lett volna rájuk káros csak amiatt, hogy akkor nem 100%-on harcoltak volna az Ichigo után érkezőkkel.

http://www.bleachfan.hu/manga/Bleach_manga/584/19
Ezen az oldalon az utolsó kép után biztos voltam benne, hogy látunk valami hasonlót.

Azután az epic belépő után amit kapott, ez minimum kijárt volna neki úgyhogy nekem ez majdnem akkora csalódás mint, hogy Byakuya életben maradt.

Persze az erejét így is eltudjuk képzelni, hogy mennyire hatalmas, de csak az olyan apróságokból táplálkozva mint a néhányszor villantott sebesség meg, hogy Hulk röppályára küldte és konkrétan semmi baja sem lett.

Reméljük ezt majd korrigálja Kubo mert nálam ez egy hatalmas fekete pont.

További fejezetekről mit gondoltok?
Ichigo egyedül fog felmenni vagy néhányan mennek vele?

Én megnéznék egy Ichigo,Kyoraku,Ukitake vs Juha Bach,Hashwalt,Ishida harcot.

Most elképzeltem egy olyan jelenetet, hogy Kirinjit már lenyomnák és megjönnének ők 3-an, látnánk egy eléggé részletes 3vs3-t az előbb írt felállásban és egy ponton megjönnének a nullások akik még nincsenek a helyszínen és hátba támadnák Kyorakut és Ukitake-t azzal az érvvel, hogy ők nem tartózkodhatnak ott.Hatalmas fordulat lenne tekintve a régi ismeretségüket valamint Ichigo is döntéshelyzetbe kerülne.Pláne ha Bach pont ebben a pillanatban hívja magához persze ezt megelőzni egy szöveg mondjuk a Buddhától ami még jobban ingerelné Ichigot.

Jól belementem a filozofálgatásba Nevet na mindegy nekem ez a fordulat tetszene. Nevet

Nem tudom DasOmen, valahogy én arra se lennék kíváncsi, hogy újra megmurdel Nyelvesít persze szép és jó volna de inkább hagyja meg másnak a képkockákat Nevet
Naplózva
Aizen
Jounin
*

« Válasz #4340 Dátum: 14 júl 10, 13:09:36 »

Hivatalos, a Bleach Manga meghalt végleg.  Behalt

Jöhetnek a Divat Hater vagy dumák rohadtul nem érdekel egyik sem. Élvezkedjetek Yumichikán meg a képességén hogy megérzi ha elélvez egy transzvesztita.

Kár, hogy abbahagyod, ebben a topicban szerettem a hsz-eidet. Amúgy nem vagyok meglepve, hogy az a tökmag transzi, amióta a főszereplőnek nevezett nyomorék kamu módon csapta meg Ulqit és Aizent kb semmi újat nem tud mutatni nekem kubo. Általában az a felállás, hogy új ruha = pocsék harc/történetszál. ^^

Az egész arcban Byakuya életben maradása és Aizen 1paneles trollkodása tetszett eddig, nem jó arány.
Naplózva
Asasino
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #4341 Dátum: 14 júl 10, 13:12:19 »

Azt kifejtenéd, hogy miért kamu mód? Ichigo is elismerte, hogy nem ő győzte le
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #4342 Dátum: 14 júl 10, 13:29:06 »

Ne gondold, hogy olyan hatalmas lenne az ereje a többiekhez képest. Ezekben a történetekben már néhány százalék is soknak számít. Szóval semmi duplázás és hasonlókra nem kell számítani. Másrészt mint számtalanszor láthattuk, hogy az erő nem minden. Figyelembe kell venni az intelligenciát, ügyességet, varázslatot, elhatározást, tapasztalatot, stb. Ezek mind befolyásolják a harcot egy bizonyos mértékben. Még az is ha valaki aznap bal lábbal kel ki az ágyból. Továbbá az emberi természetből adódik, hogy csak bizonyos mennyiségű  dologra képes figyelni és reagálni. A 1V8 ellen eleve bukás lett volna Ichigo részéről ha csak nem rendelkezik valami ultimét, minden támadást elnyelő védelemmel. Lásd, Narutoban a Susanookat. Szóval nem kell mindenre figyelniük. Így képesek lehetnek támadni is, különben a védekezés és kerülgetés felmorzsolná az erejét.

Akkor K mellett te is befejezed a manga olvasását gondolom mert neked is eleged lehet belőle. Tudod K-nál az lett a baj, hogy alapvetően fennakadt a Fairy hálóján és ami azon kívül van és létezik az már szar. Ő ugyan úgy védi körömszakadtáig  a FT mint itt sokan a Bleachet. Mondjuk utóbbi időben meglehetősen csúnyán szólt az anime verziójáról is. Még akkor is jónak mondja ha 100 olvasóból 90 az adott részt rossznak vagy csak átlagosnak tartja. Ő ott is megtalálta a jót benne, ráadásul ezzel nincs is baj. Viszont ha valaki jó vagy rossz előítélettel áll hozzá x okból, az már baj. Pont így van ezzel sok Bleach olvasó is. Ők is megtalálják a jót is az adott részben és nem csak kimondják, hogy szar, kielemzik a jó részeket is. Azt pedig azért elég problémásnak tartom ha valaki nem látja meg a történetet a sztoriban. Ennyi erővel egyiknek sincs története vagy mindegyiknek túl sok története van.
Naplózva
SSS
Kezdő Jounin
*

« Válasz #4343 Dátum: 14 júl 10, 13:41:43 »

Ichigo már önmagában egy surranó. Reishivel harcolnak, és ha összeadjuk a 8-ét, még akkor sem érik fel Ichigoét. És akkor még ott van neki a blut. Az is szép teljesítmény lett volna tőlük ha megsebzik.
Naplózva
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Zero Division

« Válasz #4344 Dátum: 14 júl 10, 13:43:19 »

Nem értem hogy páran mit rapliznak. Ha abba hagyják az olvasást tegyék.
Oké durva ez a sperma dolog, én kicsit túlzásnak érzem a dolgot. De azért na láttunk már roszabbat is más mangában.

Történetileg sincs semmi komolyabb gondom ha kubo a végén majd minden szálat elvarr normálisan.
Kiri pedig elég keménynek tűnik.
Igazából nimaya harcot várok ahol is vagy több zp-t fog forgatni vagy nem tudom de remélem jól oldaja meg kubo.
Naplózva

"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer"
"Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek"
Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
LeViiKee
Akadémiai tanár
*

« Válasz #4345 Dátum: 14 júl 10, 14:18:52 »

Ez a fejezet átlagos volt, unalmas.
Ami jó volt az Kirinji felbukkanása +ahogyan a gyógyvizet használta Mosolyog
A többi az átlag volt, kiderült, hogy Gigi nem nő (Pont), bár ezek után bárkiről kiderülhet, hogy nem az ami, lehet hogy Kubo se az ami…
Amit viszont nem értek, hogy sokan azon vannak fennakadva, hogy sperma/ondó szaga van.
Mi ebben az undorító, durva?
Naplózva
Asasino
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #4346 Dátum: 14 júl 10, 14:40:58 »

Rini elfelejted, hogy a védekezés lehet egyben támadás is.

Aizen se nyelt el semmit és az erő tényleg nem minden de bizonyos különbségeknél mint Aizennél is nem számít semmilyen varázslat.

Nem kell 8 felé figyelni, ahogy a sebességével a 4 csajt megfogta (3 ikszdé ) úgy meg tudta volna ezt a 8-t is pláne ha közelharcba keverednek akkor nem tudott volna mind a 8 támadni. Bár nem nagyon érdeklik egymást a ritterek. Minden számít egy harcban ebben is igazad van de ez egy manga.Itt az számít amit a mangaka gondol és fölösleges ilyen érvekre támaszkodni mert a mangák ha logikusak lennének nem lenne sztori Nevet

Amúgy meg ha Ichigo akar valamit Juhász ellen akkor abból a 8-ból néhányat már a Reiatsujával ki kellett volna ütnie.
Naplózva
Asasino
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #4347 Dátum: 14 júl 10, 19:28:04 »

vicces a két dolog amit említesz mivel az egyikben konkrétan nem ő harcolt a másik a "time room"-ba meg rohadt nagy up volt, de 1 hónapig volt bent ha nem több (már nem emlékszem pontosan :S ) és így is az erejének elvesztése volt az ára. Ez a power up áll a legstabilabb lábon Nevet
Naplózva
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Zero Division

« Válasz #4348 Dátum: 14 júl 10, 19:29:42 »

Eggyikben nem ő harcolt : De ő volt, az ő hollowja=zanpakuto, ez az ő ereje. Attól hogy nem tudta kordában tartani ő volt.
A power up meg 3 hónap volt asszem.
Naplózva

"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer"
"Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek"
Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
Asasino
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #4349 Dátum: 14 júl 10, 20:17:09 »

elsőre én is 3 hónapot írtam be csak sokalltam és átírtam 1-re ikszdé dafuq.

ő teste volt de nem ő irányította, ergo aki harcolt az nem ő volt.

Az egy másik dolog, hogy megtudtuk már, hogy az az igazi zp-je volt de akkor meg ha így nézzük a zp-je harcolt helyette.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 288 289 [290] 291 292 ... 426
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins