Hát ez a fejezet... jó volt látni a többieket is, de jobban esett volna a Fullbringerek bejövetele. De még lehet, hogy Ichigo átadja nekik.
5/10.
Várom a következőt.
Nem szólt konkrétan másról csak hogy Kubo úgy csinált - mert ő azt hiszi szerintem - mintha a fanok körmüket rágva találgatnak hogy na vajon ki fog jönni. Már az előző fejezet végén is lehetett tudni hogy megjött a Stricigo. De hogy eljátszotta ugyan azt amit anno SS ARC-nál hogy bebugyolálva megjelenik mint valami hős megmentő és erre egy lapáttal rátéve elmondatja ugyan azt vele mint amit anno neki mondott Zaraki hát komolyan ez egyszerűen fájdalmas.
Ő, kb minden második fórumon találgattak több oldalon keresztül, szóval ennyit a "Kubo szerintről".
Aztán meg ez a Ichigo viszonozza Zaraki megmentését emészthetőbb, mint pl a Naruto-ban a Hokage-k visszahozása, Karin visszasírása, illetve, hogy találkozik Rikudo-val, mert olyan kawai lenne.
Most komolyan ki az Isten volt kíváncsi tudom is én már hogy hívják hadnagy csávóra ahogy cipeli a húgát meg Soifongot? Miért nem lehetett kezdeni azzal hogy Ichigo belép ledarálja fél oldal alatt a négy szukát majd odabiceg Zarakihoz aztán mond neki valami szépet. Aztán áttérhettünk volna tőlem akárhova de most komolyan azt várja hogy csontig rágom a körmöm hogy mi lesz Ichigoval?
Máskor meg ott a sírás, hogy mi van XY-nal. Lehet, hogy neked nem a kedvenceid, de másoknak azok.
Amúgy meg senki sem mondta, hogy rágd a körmöd, mert "mi lesz Ichigo-val", ezt max akkor mondhattad volna, ha az utolsó képen rárontott volna a 4 szuka.
Nem véletlen az a címe hogy Hős 2, anno asszem az SS ARC-nál ez volt a cím. Egyébként ez is szánalmas hogy a Bleach manga már évek óta tele van folytatásos címekkel. Remélem ebből is lesz vagy 10 mint az Isten gyilkosból anno.
Tévedés, ez az 555-ik fejezetnek a címe volt. Aztán meg sokat mosolyogtam ezen a megjegyzésen. Miért is szánalmas, hogy "folytatásos címek" vannak? Más mangánál is van, ezt (is) mondhatnám, csak hogy vannak olyan címek, amik köthetőek bizonyos karakterekhez meg eseményekhez.
Lényeg hogy Kubo megint azt játssza mint anno HM-ben hogy úgy tesz mintha az olvasók hülyék lennének (bár a többségük az is) és nem tudják hogy Grimmjow-t bújtatja a háttérben. Ichigonál ugyan ez. Tűzbe merném tenni a kezem hogy még a kardját sem fogja előhúzni, vagy íjat.
A röhej hogy Kubo szerintem magának írja a storyt mert nagyon látszik rajta hogy agyilag halott embereknek készül akik tényleg nem tudják mi fog következni. Mi itt páran a fórumon előzőhéten leírtuk szó szerint hogy mi fog történni, Ichigo mit fog mondani. Erre tessék. Kubo szerintem a fórumokat mazsolázza és az alapján írja a story hogy még véletlen se kelljen megerőltetnie magát.
Köhöm, Naruto-nál már évek óta mindig az van, amit a fanok írnak és akarnak (pontosabban a 449-ik fejezettől), meglepetés a nullával egyenlő, de persze ott mindig véded Kishi-t, hogy "ő ezt már évekkel ezelőtt megtervezte". Én pl soha nem írtam, hogy Kubo vagy Oda előre terveztek, hanem azt, hogy jól összekötötték.
Aztán lehet, hogy te nem olvasol interjúkat, de Kubo mondta, hogy ő tényleg csak írni szeretett volna egy mangát. Más kérdés, hogy díjakat is nyert egyesekkel ellentétben.
Aztán meg hol volt ebben a fejezetben Grimmjow-ról? ;P S ez az olvasók (s gondolom belefoglalod az fórumozókat is) lehülyézése meg nem tudom, miért fér át a "rostán", de tuti, hogy van valami a "háttérben". ;P
Hát végül is nem egy Mashima-sensei az tuti.
Te most tényleg a Fairy Tale mangakáját hasonlítod hozzá? Ennyi erővel Kishimoto is nyugodtan jöhetett volna!
Naoki Urasawa, Akira Nagai vagy Masaki Segawa nevei jobbak lettek volna állításodhoz! Aztán meg ne felejtsd már el, hogy Kubo a Shonen Jump-nak ír, aminek egyetlen értelmes mangája már csak a One Piece és a Nisekoi, de minőségileg már egy hatalmas nulla, míg Mashima a Weekly Shonen Magazine-ba ír, ami fokokkal minőségibb, mint a WSJ.
BTW ha Ichike már most itt van mi lesz a többiekkel? Még eléggé az elején járunk elvileg a 9 napnak...
Köhöm, mit is írtál feljebb? "Kiszámítható"? Akkor most mire véljük a kérdést? ;P
Miért a Bleach mikor volt nem kiszámítható de most komolyan?
Sajnos (és ezt tényleg komolyan mondom hogy sajnálom mert ez volt az első manga amit elkezdtem elejétől kezdve olvasni) már jó pár éve nem tud meglepni vagy olyan hatást kelteni hogy juj ez egy jó pillanat volt.
Te a Bleach-el vagy így, mások a Naruto-val, vannak, akik a One Piece-el stb, s ez szép és jó meg érthető.... lenne, ha te meg Hiei nem szóltátok volna el magatokat, hogy azért utáljátok a Bleach-et, mert az a címe, hogy Bleach. ;P
Egyébként én is fan vagyok csak nem a divatmajmolós fajtából hanem az aki megmondja ha nem tetszik valami és nem nyögöm be minden csáptőrre hogy EPIC.
Hát, ehhez képest amiket más topic-okban írsz.... LOL.
"nem a divatmajmolós fajtából" Áááá, dehogy, kicsit se...
Mondjuk úgy, hogy rád jobban illik azt, amit Chakra ír... "divathater".
Mielőtt még azt mondod, hogy elfogult vagyok, szoktam én is szidni, s nekem sem tetszik sok minden a Bleach-ban, olvas vissza, s látod az "Arc összefoglalómat". 1-2 oldallal csak visszább.