Ebben a fejezetben pozitívan csalódtam
Színes oldalról kiderült, hogy a lányoknak nem csak a kereszt és vezetéknevük kezdőbetűje egyezik meg hanem a szemük és a hajuk színe is.
Így már nem hasonlít (O)P Orihimére.
Egy igen tartalmas fejezet volt.Pláne ha azt nézzük, hogy a történések körülbelül a fejezet feléig tartottak mivel utána...
Szóval a mester nagyon felfelé ível
Bazz-B Shinji érdekes lesz, valamint az sem volt rossz (számomra), hogy Omaeda nem csak áll mint f*sz a lagziban.
Láttuk Renjit és a Kuchiki Brotherst is.
rini a poénokról igazad van de nekem ez a mai is tetszett, hogy Shinji mondja, hogy amiért ilyen kitartó vagy segítünk neked és Hinamora megszólal, hogy amúgy is segítettünk volna
mondjuk lehet külön képen kellett volna és a másikon shinjinek idióta fejet lehetett volna rajzolni
Na és ami utána volt.
Én, sőt mindenki tudta már akkor amikor a 3. oldalon is csodálkoztak, hogy érkezik valaki, hogy Ichigo lesz az ezért is én valami nagyon badass belépőre számítottam és itt csalódtam pozitívan.
Nekem az a képkocka (amin lényegében egy kupola meg egy csík van) jött be a legjobban.
Kövezzetek meg de nekem annak olyan feelingje volt, hogy az valami leírhatatlan
(Bleachfan előtört)
Ezt a leérkezést nagyon epicre meglehet csinálni animében, pláne számomra amikor már a mangában is hallottam hozzá az OST-ket
a leérkezés pedig.
Enel és a papok csak néztek, hogy valami leesett utána pedig reagálni sem tudtak arra, hogy ott termett Ichigo.
Olyan WTF volt
imádtam
Tehát a robbanás az volt ahogy Ichigo áttörte a Shakonmakut
Bazz-B-t remélem nem Shinji fogja megölni, mert akkor még jobban megutálom, mint eddig.
Az a vizard aki a zp-jével már kétszer is besült leveri az a quincyt aki az egyik legnagyobb fandommal rendelkező karaktert szarrá alázta 1 ujjal. és megutálod. logikus.
Felvezetésnek jó volt… de nem örülők neki hogy Ichigo megjött:
2.Valoszinüleg nem fognak a "jó" oldalról meghalni
Kent meg rossz így látni remélem, a feltámad még a lelkesedése és ő is
Így, hogy jött Ichigo a Kenednek van esélye a feltámadásra.
Ha nem jött volna akkor meghalt volna valaki a "jó" oldalról.
Ja és az utolsó kép. Azt nem kell ragozni