bocsánat javítom mások oltása*.Ettől függetlenül nemértem mibajod "ezzel" a Kenpachival mivel ez úgy eredeti ahogy van.Hangoztatod mindig, hogy SS arc király volt ezentúl Kubo egy s*ggfej stb. Ha ott tetszett Kenpachi és minden más akkor az esélytelen, hogy ez ne tetszene mivel ugyanaz.De hagyjuk a győzködést inkább kérdezek.
Szerinted ebbe a fejezetbe nem volt harc.Szerinted minek kellett volna lennie az előző 3 fejezetbe amitől mondjuk nem szidod porig Kubot?persze tudjuk, hogy ha úgy lett volna, az nem lett volna jó
a hatert nem feltétlen rád értettem csak megjegyeztem ha már mindig mondjuk, hogy elvakult fan akkor említsük már meg, hogy ennek ellentettje is létezik
ja és annyi, hogy Nnoitra ellen mit csinált még a "pár suhintáson" kívül?
Ember olvass már vissza milyen harcot nyomtak le Noitorával.
Karok, lábak szakadtak le a helyükről. Volt hangulata a harcnak. Itt csak egymásnak pofázás van semmi több. Az akkori Kenpachi meg se várta volna hogy ez a sügér gyerek elmondja mi a képessége egyszerűen nekirohant volna és lekaszabolta volna. Őt sose érdekelte ki milyen erős egyszerűen ment előre és örömködött ha megvágták véletlen. Az akkori Kenpachi és a mostani totál más, mert Kubo a lehető legnagyobb baromságot követte el, adott Kenpachinak egy IGAZI ZP-t. ^^'
Egyébként ha én cisnálnám a mangát az Ken vs gyökér Kvinsi harcot úgy csináltam volna meg hogy 1 fejezet Ken belép megtudja ki ez a gyerek, a fejezet végén leveszi a szemkötőt. 2. fejezet: Félbevágja a gyereket, fekszik a földön és el se hiszi hogy kikapott, Yachiru elszól valamit juj Ken-chan de ügyi vagy bár ez a kis csíre egy senki hozzád képest. Ennyi vége főcím. 3 fejezet. Kenpachi megy tovább aprítani. Semmi rizsa csak a lényeg.
Én kimondottan örültem, hogy végre láthattunk más quincyket is a történésekre reagálva, főleg hogy egyiküket "először". Úgy is mindenki ezt hiányolta, hogy nincs rálátásunk rájuk, most lett, és most valakinek meg ez a baj.
Kenpachi pedig soha sem volt sérthetetlen, Nnoitora is majdnem megölte. De a Celles hasonlaton még így is felnevettem. xD Arról nem is beszélve, hogy Gremmy képzeli el, hogy mennyit is sebeznek azok a fegyverek.
Szerintem jó lenne, ha Kenpachi levenné a szemfedőjét. Valószínűleg Gremmy is dobna egy völstandigot, kíváncsi vagyok hogyan hatna ki az erejére. Főleg, hogy kezd megkedvelhető karakter lenni.
Egyébként nem vagyok az csak jóval többet várnék el egy olyan háborútól ami több ezer éve dúl és egy ki..szott VÉRES háborúnak lett bekiabálva. De eddig csak a szokásos sablon Blaeach harcokat láttuk.
Ha több lapot áldozott volna Kubo arra, hogy a közkatonákat lemészárolja a quincy Soldat akkor meg az lenne a bajod, hogy időhúzás. Legalábbis csodálkoznék, ha nem.
Maga a háború meg nem dúl több ezer éve. Egy az, hogy fogalmunk sincs milyen idős Bach -és volt Yama- és, hogy egyáltalán mitől számolják kettejük közti történéseket háborúnak. A 200 évvel ezelőtti is inkább volt kiírtás, mint háború. Főleg, hogy elméletben shinigami és quincy megvoltak egymással Bach "halála" után, amíg nem voltak tényleges veszély az egyensúlyra nézve. Inkább volt felkészülés, ami tarthatott ezer évig.
A vérháborút pedig én inkább úgy értelmezném, hogy az a háború, azok közt akikben megvan Bach lelke és akikben nincs (vér megivásával is átmegy a lelke). A lélekháború nem hangzik jól, de lehet kapunk magyarázatot -arra, amit amúgy még senki nem mondott így, hogy ez vérháború lenne-. Egyedül a hollowok ellen lenne ez teljesen helytálló, mivel őket létezésük miatt irtják.
Tök jó hogy ennyi észlény jár ide és fel sem tudja fogni amit írok. De az észt mindegyik osztja. ^^'
Szerinted az a bajom hogy más Kvinsiket is láttunk? NEM. Azt a bajom hogy semmi hasznuk nem volt. Kit érdekel de most komolyan, hogy amíg a többiek harcolnak ők napoznak és távcsővel lesik a kisgyereket. Ennek mi értelme volt? Adott valamit a történethez? NEM! Akkor nincs miről beszélni. Random shit-et történnek ennyi a véleményem.
Komolyan mondom agyam eldobom attól mekkora agykapacitásotok van. Azt írtam hogy Kenpachi sértetlen? Annyit mondtam hogy ekkora erővel rendelkező tagoknak egy szimpla fegyver arzenál semmit se kéne hogy jelentsen. Egyébként mivel te vagy a Bleach észlénye meséld már el mégis mi a kedvelhető a gyerekben mert én semmit se találtam és Isten a tanúm rá akartam keresni de csak egy fellengzős törpe idióta fejjel aki ismétli önmagát állandóan. Azt szajkózza hogy ő a legerősebb holott ez nem is igaz. Ha ő lenne a legerősebb nem lenne előtte Hashwald vagy akár Ishida. Egyszerűen a képessége rabja és egoista. Az ereje egy nagy nulla csak képzelet semmi több.
Narutoban sem zavart hogy kitéretek mások harcára is akik nem olyan fontosak. Itt sem zavarna. Szóval ha megtennéd ne okoskodj és ne nyilváníts véleményt helyettem. Maga az a tény hogy ez egy háború már röhej mert semmi látszata nincs. Ugyan az a Bleach leosztás semmi több. Ami egyébként az elején jól indult aztán amint véget ért Yama harca vége is lett.
Már ne haragudj de neked tényleg értelmezési gondjaid vannak???
Ha jól rémlik már pedig jól rémlik a manga ezen új ARC-ja úgy kezdődött hogy az "Ezer éves háború" ha számolni nem is olvasni csak tudsz. Ráadásul volt ott egy aranyos kis szavacska is mint VÉRES HÁBORÚ. Nem VÉRHÁBORÚ hanem VÉRES. Ez tipikusan annak az esete amiről egy régi South Park epizód szólt hogy az olvasók olyanokat is belelátnak a könyvbe ami ott sincs ezért hiszik jónak. Egyébként Yama többször is elmondta hogy nem született EZER ÉVE nála erősebb shinigami. Ez miről árulkodik? arról hogy nem 80 éves öregember hanem több mint ezer. És Bach-ot már akkor is ismerte ez is tény mivel elhangzik amikor Bach-al harcol.
Ajánlom figyelmedbe az EZER ÉVES HÁBORÚ-t is mivel itt ez a cím szóval ne engem akarj már hülyének nézni légyszíves, kösz. Ajánlom figyelmedbe a 480. fejezetet!
https://docs.google.com/file/d/0B2gBTnFb7tE8dUstdnJPYVczZTARészemről ennyi elegem van a sok agytröszt kommentelőből. Tisztelet a kivételnek bár nem sok van sajnos.