1 hónap kuss után újra lejelentkezem, összefoglalva az eddigieket. Ha jól emlékszem Byakuya megjelenése volt az utolsó, amihez hozzáfűztem valamit... szóval: Akkor nagyon nem örültem neki, hogy nii-sama betoppant, de kellemesen csalódtam.
Örülök, hogy csak szurkolni ugrott be (kedves, igazi bátyus oldalát megvillantva+csak shikai!+mekkora troll volt már Byakuya? xD), és
(cukin reagáló) Rukia nyomta le a várható bankaiával.
(nem értem magamat, valahogy még mindig nem tudok teljesen szívből örülni neki, pedig ez tök logikus lépés volt >.<)El kel ismernem, hogy szép lett, elvégre mégis csak az övé a legszebb zp. (éppen ezért nem is értem, hogy miért vártak sokan olyan nagyon kaszát [tudom, a mozifilm, meg az első tervek], elvégre ez sehogy sem fér össze a legszebb zp dologgal szerintem) Veszélyesnek viszont tényleg veszélyes, ő remélem ezért nem is fog mindig bankait használni. Én azzal is meg lennék elégedve, ha már csak egyszer láthatnánk, de akkor szépen kivesézve, valami szuper ellenfél ellen. Mondjuk kegyetlen és gyors, így kétlem, hogy olyan sokmindent lehetne rajta ragozni (nem úgy, mint pl. Kyouraku shikaija). Sőt még azt is kétlem, hogy egyelőre több támadása lenne... túl hamar tanulta meg, még tapasztalatlan és kiforratlan, így lehet, hogy csak egy (brutális) csapása van
egyelőre. Nem tartom kizártnak, hogy később tanulna még, ahogy fejleszti. (
boduke, hogy érted azt, hogy olyan típusú, mint Ichigoé? Én azon kívül, hogy kardok, semmi közöset nem látok bennük. ^^" Aztán lehet csak bennem van a baj.
) Egyébként Byakuya teljes mértékben elmondta a véleményemet a bankairól.
Azt én még nem jelenteném ki biztosan, hogy Toshirou vagy Rukia az erősebb. Még egyik sincs max. erőn, szóval még bármi lehet.
Mondjuk ha összeeresztenénk őket, és Rukia bevetné ezt a támadást, akkor kétlem, hogy Toshi megmaradna. Viszont Toshironak meg hatásosabb a bankaija, sokkal jobban bevethető az eddig látottak alapján.As Nodtért kár, teljesen a szívemhez nőt, viszont a végére hogy nézett már ki szegény? xD
http://www.bleachfan.hu/manga/Bleach_manga/570/11 itt jól látom, hogy nii-sama ujja elkezdett megfagyni Rukia érintésétől? :O
Örülök, hogy végül nem Renjihez tértünk újra vissza. Mondjuk amikor először megláttam Yachirut és Isanét kicsit vegyesek voltak az érzéseim. Ugyanis örültem, hogy két olyan személy került a középpontba, akik alig szerepeltek, de közben már szívesem megnézném, hogy mi van SS-n kívül is.
Isane nem lepett meg, valahogy ezt vártam tőle, Yachiru meg... azta!
Na végre! Erre lehetett számítani, nagyon is reméltem, hogy nem csak azért lett hadnagy, mert "Ken-chanon" lóg.
A zp-je nagyon tetszik, tisztára olyan, mintha lenne két képzeletbeli barátja. (úgy is viselkedik velük
) (főleg a kis szőrös) Nekem a képessége is bejön. Egyszerű, nincs túlbonyolítva, de mégis jó.
Ez az öreg pali... amikor először megláttam jót röhögtem rajta. :'D Aztán meg valahogy nem jött be. Jó, hogy el lett téve láb alól. Az új kis srácnak meg béke a poraira. A képessége viszont szerintem is csak elhiteti a dolgokat, valahogy nem tudom komolyan venni, hogy a két kapitány halott. Viszont ha így lenne, akkor nekem bejönne a dolog. xD Láttunk már mindent tőlük, úgyhogy mehetnek. (bár Kenseit azért sajnálnám egy kicsit)
Kenpachi berobbant, érdekel, hogy mi sül ki ebből.
Igazából mindent leírtatok erről, így újat nem tudok hozzáfűzni.