DasOmen
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #3285 Dátum: 14 márc 16, 17:26:44 » |
|
Dehogy vetettük!
És Kenpachinál sincs baki. Yachiru kezében láttuk utoljára a szemkötőt, ő meg nem úgy beszélt róla, mintha nem találkoztak volna már az Unohanás affér óta.
|
|
|
Naplózva
|
...if you read between my lie i'll take you step by step by step...
|
|
|
lordsesshisama
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3286 Dátum: 14 márc 16, 19:09:55 » |
|
sztem egy egyszeru rajz hiba tul sokat kepzelunk bele hiszen a harc elejen rajta volt es haschi nem tevesztette szem elol 1 pillanatra sem de ha igy van hol van az igazi kyoraku kenchannal meg kiderul ugyis kovi reszben
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
Akatsuki
Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia
|
|
« Válasz #3287 Dátum: 14 márc 16, 19:49:49 » |
|
A szemkötő cserét csak viccnek szántam.Nem kell komolyan venni. Amúgy ha hiba is nem baj.Ez legyen a legnagyobb baj! Nem úgy mint anno Ichigo bankaiánál.2-3fejezeten keresztül nem találta el az új változatot.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3288 Dátum: 14 márc 16, 19:53:20 » |
|
Mivel nem vagyunk teljesen tisztában az idővel és a közbenső cselekedetekkel, így nem lehet felróni hibaként szerintem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Asasino
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #3289 Dátum: 14 márc 16, 20:57:24 » |
|
sztem egy egyszeru rajz hiba tul sokat kepzelunk bele hiszen a harc elejen rajta volt es haschi nem tevesztette szem elol 1 pillanatra sem de ha igy van hol van az igazi kyoraku kenchannal meg kiderul ugyis kovi reszben
épp ezaz, hogy nem sokkal előtte rajzolta meg neki nem 1x a szemkötőt utána meg kap egy jó nagy panelt ahol a tekintete van kihangsúlyozva, ahol már nincs szemkötő.Ha egy apró képkockán nem lenne ott más de épp emiatt mondtuk rá, hogy nem baki.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
naru-kun
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3290 Dátum: 14 márc 16, 21:07:46 » |
|
Amugy Ken-chan nem víseli a csengöket. Nekem nagyon elenszeves az új elenféi. Nem tudom öt elkébzelni mint harcos. Ken-chan ad neki 1 cumit tejet majd mehet aludni a kiságyba. Az a tény, hogy megölt 2 kapitányt ez a nyikhaj idegesitő.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
LeViiKee
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #3291 Dátum: 14 márc 16, 21:19:56 » |
|
épp ezaz, hogy nem sokkal előtte rajzolta meg neki nem 1x a szemkötőt utána meg kap egy jó nagy panelt ahol a tekintete van kihangsúlyozva, ahol már nincs szemkötő.Ha egy apró képkockán nem lenne ott más de épp emiatt mondtuk rá, hogy nem baki. Igen+itt: www.bleachfan.hu/manga/Bleach_manga/559/11 Kyoraku teára hívja, pedig ő sakezni szokott míg Aizen az előbbit, sokan még ezt is észrevették
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
Akatsuki
Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia
|
|
« Válasz #3292 Dátum: 14 márc 16, 21:21:37 » |
|
Félholt,álomba levő ellenfeleket megölni nem nagy szám.Már ha tényleg végzett velük. Kenpachi pedig ennél csak akkor lehetne ébrebben ha levenné a szemkötőt. Erről a szaké-teás párhuzamról meg is feledkeztem,pedig (jobban belegondolva)az elemzők között voltam
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 márc 16, 21:24:05 írta K ichigo »
|
Naplózva
|
|
|
|
Asasino
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #3293 Dátum: 14 márc 16, 22:01:10 » |
|
épp ezaz, hogy nem sokkal előtte rajzolta meg neki nem 1x a szemkötőt utána meg kap egy jó nagy panelt ahol a tekintete van kihangsúlyozva, ahol már nincs szemkötő.Ha egy apró képkockán nem lenne ott más de épp emiatt mondtuk rá, hogy nem baki. Igen+itt: www.bleachfan.hu/manga/Bleach_manga/559/11 Kyoraku teára hívja, pedig ő sakezni szokott míg Aizen az előbbit, sokan még ezt is észrevették Ráadásul ezt már el is felejtettem de az még a multkor se ugrott be, hogy Aizenék állandóan teáztak csak az, hogy Kyoraku sakézni szokott Azon az oldalon nagyon tetszik Hashwald tekintete
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
DasOmen
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #3294 Dátum: 14 márc 16, 22:38:31 » |
|
Nem úgy mint anno Ichigo bankaiánál.2-3fejezeten keresztül nem találta el az új változatot.
Ezt linkelnéd nekem? Őszintén szólva én erről teljesen lemaradtam.
|
|
|
Naplózva
|
...if you read between my lie i'll take you step by step by step...
|
|
|
|
lordsesshisama
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3296 Dátum: 14 márc 17, 20:06:33 » |
|
ujjabb bizonyitek a hibara K ichi linkjei. De nem vagyok ellene a felveteseteknek csak nem akarok csalodni mert eddig nagyon bejon ez az arc egy ket dolgot leszamitva
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Asasino
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #3297 Dátum: 14 márc 17, 21:43:40 » |
|
ujjabb bizonyitek a hibara K ichi linkjei. De nem vagyok ellene a felveteseteknek csak nem akarok csalodni mert eddig nagyon bejon ez az arc egy ket dolgot leszamitva
ha a szemkötős hibáról beszélsz akkor ennek ahhoz semmi köze tehát nem bizonyíték, ha pedig erről ezt nem is kellett bizonyítani mivel nyilvánvaló hiba
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
lordsesshisama
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3298 Dátum: 14 márc 18, 20:30:19 » |
|
Szamomra szemkoto is nyilvanvalo hiba(marmint Kyuorakus) barmennyire is annak szurkolok enis hogy fordulatos legyen a story de eddig meg eggyikunk feltevese se kapott cafolatot majd elvalik de addig is holnap hatradolunk es elvezzuk ken chan daralasat XDXD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Feketefold
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Szökött Shinobi
A cél:határidős álom.
|
|
« Válasz #3299 Dátum: 14 márc 18, 20:39:12 » |
|
Ezt a topicot át kellene nevezni: "Keresd a hibát!"-ra
|
|
|
Naplózva
|
"Ilyen könnyű lett volna megtörni az elszántságod? [...] Még ha senki sem hisz benned akkor is állj egyenesen és kiálts bátran! Én tudom, hogy te ilyen embernek születtél!" - Kuchiki Rukia Elfogadta a száműzetést a dicsőség helyett, és a gyűlöletet a szeretet helyett. És ezzel együtt, Itachi mosollyal az arcán halt meg.
|
|
|
|