Nekem meg gyanús az egész. Még mindig nem tudom (nem akarom) eldönteni, hogy ki volt előbb Guremi(i)? (Fantasy kölök) vagy Guenael Lee. Elvégre Lee eltűnhet egy negyedik módon is, azaz hogy halottnak hiszik, mert akkor azt nagyon szépen felépítette.. És a végén majd őt kell lenyomni.
Durva lenne, ha ez lenne a Vollstandigje, csak nem mutatta így Kubo, hogy ne árulja el. Végső soron valamelyest az ellentettje az ő képességének Guremi(i)-é, azaz nem eltünteti a létezését, hanem a fantáziával, és a létezéssel machinál. Remélem érthető, hogy mire akartam kilyukadni.
De lehet, hogy tényleg ő (Lee) volt végső soron Guremi(i) képzelete és történt, ami történt.
Mindenesetre bármelyikük is mozgatja a szálakat, nem az a lényeg, hanem az ahogyan mozgatják a szálakat. Szóval én most Guremi(i)-vel mondom tovább, mert őt látjuk, aztán majd kiderül.
Ami viszont még nem hagy nyugodni az, ahogy Guremi(i) teszi/tette a dolgokat. Szerintem nem halott a két kapitány, vagy ha igen, akkor az Kotetsunak köszönhető, mert elhitte, hogy halottak. Durva arcon csapás lenne neki, hogy miatta haltak meg végül.
Szerintem ahhoz, hogy valóság legyen Guremi(i) fantáziája, ahhoz előbb bogarat kell ültetnie az ellenfél fülébe, hogy elhiggye és megerősítse azt. Tette ezt, azzal hogy bemutatta, hogy Lee-t feleslegesnek nevezte a jövőben, majd szemmel láthatólag eltörölte a két hadnagy előtt Lee létezését. Halottnak mondta a két kapitányt, majd Kotetsu rohant ellenőrizni, végül amikor kivédte Yachiru támadását akkor, megérintette a kezét, és megint csak elkezdte a mondókáját.
Kenpachi felbukkanása is lehet csak a képzelet része, Yachiru egyszerűen arra gondolt, hogy ilyenkor felbukkanna Ken-chan és fasírtot csinálna az ellenből.
A gond ott van, hogy írtó sok minden kihozható ebből a képzelet képességből, szóval ez Kubon múlik. Mondjuk, ha legyűrik a képesség létrehozóját, vagy elkezdenek kételkedni, akkor lehet mindenki ott lesz végül épen (a két kapitány is).