24 dec 02, 03:42:16 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 213 214 [215] 216 217 ... 426
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bleach manga II.  (Megtekintve 1131304 alkalommal)
0 Felhasználó és 6 vendég van a témában
K ichigo
Uchiha Madara
*
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia

« Válasz #3210 Dátum: 14 márc 09, 16:24:35 »

ui.: animében ha letolták az egészet befigyelhetne egy filler amiben Zaraki rampage-el mert már nincs méltó ellenfele és csak az unalom vár rá és Ichigoval kéne meccselniük egyet amolyan terraformálás keretein belül  Faceg

Ezért is lenne találó ichigot egy időre Quincyesíteni a főarcban.-A többi ok mellett.Bár ezt már írtam régebben is.
Megküzdhetnének egymással anélkül hogy bármelyikük is visszafogná magát,vagy ellenkezne Nyelvesít
Naplózva

Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #3211 Dátum: 14 márc 09, 16:33:56 »

Remélem, hogy Yachirunál nem jön semmiféle megmentő. Sorozatban 3 már sok lenne. Kenseiéknél Renji, Rukiánál meg Byakuya. Yachiru elég erős, hogy egyedül is boldoguljon.
Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
DasOmen
Kezdő Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #3212 Dátum: 14 márc 09, 16:58:35 »

Lee akár vissza is vonulhatna. Lényegében most elég kemény infók vannak a markában, csak még egyszer el kéne tűnnie. Mondjuk az nagyon zavar, hogy még mindig nem mutatta meg Kubo hogy hányan vannak ott haldokolva, és hányan haltak meg ténylegesen.
Naplózva

...if you read between my lie i'll take you step by step by step...
LeViiKee
Akadémiai tanár
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #3213 Dátum: 14 márc 12, 09:34:15 »

Ez is kijött Mosolyog
http://readms.com/r/bleach/572/2290/1

Jó ötlet volt dobni V-t elég unalmas volt.
Egyrészt örülök, de korainak érzem még, mondjuk remélem, csak bemelegítenek akarja használni
ezt a...mi is a neve? Nevet

Szerk.: Szerintem Yukiora hasonlít külsőleg. De ahogy valaki írta már általában 15 arccal dolgoznak ezért van sok egybeesés.
« Utoljára szerkesztve: 14 márc 12, 10:56:03 írta LeViiKee » Naplózva
lordsesshisama
Gennin
*

« Válasz #3214 Dátum: 14 márc 12, 09:51:52 »

aazta mindenit ezt szepen osszehozta kubo wow csak a legvege nem kellet volna meg
Naplózva
Kuro25
ANBU Kapitány
*

« Válasz #3215 Dátum: 14 márc 12, 10:03:44 »

Végre kimúlt az öreg. De kissé légből kapott ahogy előjött ez az új kölök. Aki egyébként egy az egyben úgy néz ki mint Wonderweiss, sőt pont olyan idióta is. Csak ez tud beszélni. A képessége meg megint túl ultimate cucc. Ezért is tudtam 100%-ra hogy a végére jön Kenpachi. És ha jól értettem ez a nyálgép kölyök kinyírta Kensei-t meg Rojuro-t is. Nem mintha akkora nagy tett lenne két fél hullát kinyírni. Mindenesetre ez sem a legszarabb fejezetek közé tartozik, szóval ja. Kenpachira meg kíváncsi vagyok mit alkot most. Bár van egy olyan sanda gyanúm hogy pályát váltunk.
Naplózva

ZangetsuX
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #3216 Dátum: 14 márc 12, 10:13:38 »

Kicsit sajnálom DE nagyobb az örömöm hogy most jött keni,bár reméltem ezt megoldja egyedül is yachiru de mind 1,végre láthatom hosszú idő óta őt is..
Naplózva
Lehel94
ANBU újonc
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #3217 Dátum: 14 márc 12, 10:14:52 »

Jó rész volt. Nevet
Az öreget nem nagoyn kedveltem tehát nembaj,hogy kinyirták. ikszdé Bár az a másik kölyöknek igen nagy a pofája szerintem,és ezért fogja Kenpachi egy csapással kivégezni. smirksweat Bár az már szinte gyávaság,amit ez a kölyök csinált. Ugye két fél hullát nem nehéz megölni,de sok esélye nem lett volna szerintem,hogyha harcolnia kellett volna Kensei-el. Kenpachi megjelenése szinte biztos volt,igy az a kölyök sem fog sokáig élni. smirksweat
« Utoljára szerkesztve: 14 márc 12, 11:21:50 írta Lehel94 » Naplózva

Hermész madara a nevem, engedelmes úgy lettem, hogy szárnyaimat elnyeltem-Alucard
SSS
Kezdő Jounin
*

« Válasz #3218 Dátum: 14 márc 12, 10:54:47 »

Nem halt meg senki. Fel fognak ébredni amint ez a fickó halott lesz. Mert ez a bleach. Ken pedig arra fog gondolni, hogy megöli a gyereket, és a gyerek meghal mert Ken erre gondolt. És ezért lesz nagyon dühös.
Naplózva
Ervdo
Gennin
*

« Válasz #3219 Dátum: 14 márc 12, 11:36:22 »

Nekem meg gyanús az egész. Még mindig nem tudom (nem akarom) eldönteni, hogy ki volt előbb Guremi(i)? (Fantasy kölök) vagy Guenael Lee. Elvégre Lee eltűnhet egy negyedik módon is, azaz hogy halottnak hiszik, mert akkor azt nagyon szépen felépítette.. És a végén majd őt kell lenyomni.Mosolyog Durva lenne, ha ez lenne a Vollstandigje, csak nem mutatta így Kubo, hogy ne árulja el. Végső soron valamelyest az ellentettje az ő képességének Guremi(i)-é, azaz nem eltünteti a létezését, hanem a fantáziával, és a létezéssel machinál. Remélem érthető, hogy mire akartam kilyukadni.
De lehet, hogy tényleg ő (Lee) volt végső soron Guremi(i) képzelete és történt, ami történt.
Mindenesetre bármelyikük is mozgatja a szálakat, nem az a lényeg, hanem az ahogyan mozgatják a szálakat. Szóval én most Guremi(i)-vel mondom tovább, mert őt látjuk, aztán majd kiderül.
Ami viszont még nem hagy nyugodni az, ahogy Guremi(i) teszi/tette a dolgokat. Szerintem nem halott a két kapitány, vagy ha igen, akkor az Kotetsunak köszönhető, mert elhitte, hogy halottak. Durva arcon csapás lenne neki, hogy miatta haltak meg végül.
Szerintem ahhoz, hogy valóság legyen Guremi(i) fantáziája, ahhoz előbb bogarat kell ültetnie az ellenfél fülébe, hogy elhiggye és megerősítse azt. Tette ezt, azzal hogy bemutatta, hogy Lee-t feleslegesnek nevezte a jövőben, majd szemmel láthatólag eltörölte a két hadnagy előtt Lee létezését. Halottnak mondta a két kapitányt, majd Kotetsu rohant ellenőrizni, végül amikor kivédte Yachiru támadását akkor, megérintette a kezét, és megint csak elkezdte a mondókáját.
Kenpachi felbukkanása is lehet csak a képzelet része, Yachiru egyszerűen arra gondolt, hogy ilyenkor felbukkanna Ken-chan és fasírtot csinálna az ellenből.
A gond ott van, hogy írtó sok minden kihozható ebből a képzelet képességből, szóval ez Kubon múlik. Mondjuk, ha legyűrik a képesség létrehozóját, vagy elkezdenek kételkedni, akkor lehet mindenki ott lesz végül épen (a két kapitány is).
« Utoljára szerkesztve: 14 márc 12, 11:38:10 írta Ervdo » Naplózva

Bankai: PoloSanyi
ozsiruyg
Gennin
*

« Válasz #3220 Dátum: 14 márc 12, 12:14:16 »

sztem illuzió, csak úgy érzi hogy eltörtek a csontok vagy hogy halottak a kapitányok, az túl táp erö lenne hogy a képzelet valosággá válik, akkor elképzeli hogy kenpachi papirbol van felgyujtja és ken pedig porrá ég.... ha mégse illuzio akkor max a tul nagy reiatsu ellen nem fog, igy kenpaci felmos vele... de azért durva lenne ha ilyen nyápic ellen kenpachinak komolyan kellene venni a harcot mikor máskor 3-ával vágta a steinrittereket...

Kenpachitol egy jo kis kaszabolós csatát várnánk el, mondjuk ha a gyerek elképzeli ichigot vagy bachot vagy aizent vagy vmi erös arrancart kenpachival szemben, az lenne zsìr, közben pedig  a hadnagyok kitalálhatnak valamit...
« Utoljára szerkesztve: 14 márc 12, 12:31:58 írta ozsiruyg » Naplózva
Blanco
Akadémiai tanár
*

Zero Division

« Válasz #3221 Dátum: 14 márc 12, 12:36:53 »

Miért lenne túl tápos képesség ? A Hogyoku is hasonló elven működött csak ott a szív vágyát tette valóssá , míg itt a képzeletet váltja valósággá .
Naplózva

rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #3222 Dátum: 14 márc 12, 12:56:42 »

Azért ez és az között óriási a különbség. A hougyoku a saját testre hatott és így magát a testet tudja manipulálni, míg ez másra hat. Amúgy Kenpachinak sosem azokkal a képességekkel gyűlt meg a baja ahol csak erő kellett hanem azokkal ahol gondolkozni volt szükséges. Ez pedig egy ilyen képesség amellyel most találkozott. Mondjuk mivel nem egy agytröszt így nem is igazán érdemes gondolkoznia. Hagyatkozzon továbbra is az ösztöneire, megérzéseire. Ez illik hozzá. Nevet
Naplózva
ozsiruyg
Gennin
*

« Válasz #3223 Dátum: 14 márc 12, 12:57:10 »

igen és a hogolyós aizen ellen az egész világ szállt harcba ez meg egy mezei quinci... ha igaz a képessége bachot megtudná reggelizni :S

off: szó szerint elképzeli hogy bach sonkás szendvics és jóizűen megeszi ikszdé ... de bach küldhette volna öt yama bá ellen... ha akkora ágyu lenne mehetne az 1. osztag ellen.... nem pedig hadnagokat zaklatni (meg félholt kapitányokat...) azt meg nemhiszem hogy azért ment yachirunak hogy előcsalja kenpachit, bár bele lehet magyarázni...
« Utoljára szerkesztve: 14 márc 12, 13:17:30 írta ozsiruyg » Naplózva
Blanco
Akadémiai tanár
*

Zero Division

« Válasz #3224 Dátum: 14 márc 12, 13:15:34 »

de azt ugye észrevettétek hogy rajta volt a szemtapasz  Nyelvesít
szóval valószínűleg lehet várni amíg látjuk a feltápolt Ken-chant erejét
Naplózva

Oldalak: 1 ... 213 214 [215] 216 217 ... 426
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins