Egyébként írd már le nekem, hogy mi a gyengéje Bachnak mert kíváncsivá tettél de nagyon...nem igazán tudom mi lehet neki a gyengéje mikor már most sem tudnak hozzáérni.
Ki mondta, hogy nem tudnak hozzáérni? Egyszerűen el kell kerülni, hogy a lelkének a darabját a tiédbe juttassa és úgy támadni rá. A védekezés szintén egy jó módszer, kivárod amíg elhasználja az erejét és egyre harcképtelenebb lesz, akár amíg vissza nem alakul. Ezt tudtuk meg most. Uryuuról nem is beszélve, maga Bach mondta, hogy olyan rejtett ereje van, ami felülírja az övéét.
Valóban. Szétosztotta a saját erejét hogy aztán később visszakapja amikor kell.
Tévedsz, nem akkor kapja vissza amikor kell, akkor kapja vissza amikor a páciens meghal. Ha a halálán lenne és pont kellene neki erő, akkor hiába lenne valakiben benne a lelkéből, nem sokra menne vele. Nem kapná meg csak úgy, és szépen menne vissza csecsemőbe, vagy halottba.
Cell meg egy mutáns akibe összegyűjtötték az összes badass karakter erejét. Tényleg nem hasonló. Ja végül is csak annyi az eltérés hogy az egyiknek saját ereje van a másiknak meg kölcsönvett.
Ráadásul mindkettő ugyan úgy elszívja mások erejét teljesen mindegy hogy kié volt eredetileg. Az elv ugyan az. Ezért Cell 2.0 nem azért mert 100%-ig ugyan az. Kicsit csavart rajta Kubo hogy ne tűnjön fel mindenkinek csak az olvasók 90%-nak.
Az az elszívás is meg csak az elszívásig ugyan az. Cell csak az erőszintjét növelte. Bachnál még mindig nem tudjuk, hogy pontosan hogyan működik ez. Értemén, hogy lehet csak a képességeit kapja vissza, vagy egyszerűen lélekenergianövelést kap, esetleg mindkettőt.
Maga a quincy abszorbálás pedig már a történet eleje óta létezik, nem értem hogy miért pont most lett probléma a létezése. Esetleg mert van egy legerősebb quincy aki értelemszerűen a legmagasabb szinten műveli? És ennek a nagyon alapja hasonlít Cellre? Mert mindkettőben elszívást láthatunk?
Meg lehet ölni Bachot? Ugye most csak viccelni próbálsz?
Nem, lásd fent.
Még csak megkarcolni se tudták eddig, pedig az elején csak saját maga volt...Yamát fél kézzel megölte egy szempillantás alatt, Ichigo hozzá se tudott érni. Akkor milyen gyenge pontról beszélünk?
Yamára gondolsz? Aki valószínűleg majdnem égő parázzsá tette egyenlővé őt 1000 éve (valószínűleg)? Vagy az elpuhult bankai nélküli Yamára? Vagy az épphogy talpon álló Ichigora az eddigi (szintén valószínűleg) legeffektívebb edzése előtt?
nem csak hogy imádják még gusztustalan vámpírok is (
megjegyzem csípem a vámpírokat csak nem Bleachben) akik megitták Bach vérét.
Remélem ez volt a te nagyon rossz vicced.
Nem az a baj hogy magyarázkodás van te észlény, hanem az hogy Kubo magyarázati nem állják meg a helyüket, mind logikátlan baromság. De a többségük mindenképp.
Szerinted ez is logikátlan volt? (Szimpla kérdés volt, igen, elolvastam az itteni 2. mondatodat.)
Egyébként tudjátok miért van most ennyi magyarázkodás? Mert ez az utolsó ARC hamarosan vége a mangának és Kubo kénytelen kitalálni minden szarnak valami történetet amit eddig leszart pedig lett volna rá ideje az évek során bőven.
Ha minden szaron azt érted, hogy a teljesen az archoz illő magyarázatok, akkor egyetértek.
Kubo úgyis tök máshogy fogja csinálni.
Legalább elismered, hogy mindig meglepően hozza az új fejezeteket. Tetszen ez a többségnek, vagy nem.
Egyébként amint jön egy ilyen rész, máris mindenki egymásnak esik...Ez a szememben pont azt tükrözi, hogy nagyon is hatott ez a fejezet, vagyis a célját bőven elérte. Figyelmet kapott és mindenkiből váltott ki valamilyen hatást.
Egy gondolat amivel tökéletesen egyet tudok érteni.
Amúgy azt nem értem, hogy miért volt ennyire meglepő sokaknak, hogy ide váltottunk. Egyértelműen helyszínváltás következett volna. Rukiát és Ichigot nem sütheti el kapásból Renji után. Ennyi harc után pontosan egy ilyen fejezet kellett. A darabokban felosztott történlemfoszlányok a napok végén-féle elosztás egész jó ötletnek tűnik.