Kubonak megint sikerült valami eddig -számomra- shonenben sehol ilyet látott dolgot behoznia, erre megint le van szólva, hogy Aizenkopi meg szupertáp,,,,,,,,,,
Oké nagyon cuki hogy Bach ennyire táp meg minden de ezt már Kubo eljátszotta Aizennel is....Lehet én vagyok hülye de már unalmas az Aizen 2.0, ráadásul nem is olyan kreatív mint Aizen.
Aizennél az utolsó pillanatig úgy lehetett hinni, hogy legyőzhetetlen. Itt egy korrekt hatalmas erőt kapott Bach, korrekt alatt értemén, hogy már most tudjuk mi a gyengéje, és egyáltalán nem halhatatlan. Ha belegondolnál, hogy az eddig összes látott quincy technika Baché, akkor talán, de tényleg csak talán azt mondhatnánk, hogy Bachnak egy pöttömkét kreatívabb a repertoálja.
Vagy magára a karakterre gondolsz? Nem elég érdekes? Mert pont ez a fejezet tette főleg azzá.
És amúgy ő az eddigi egyetlen karakter, aki minél öregebbnek néz ki, annál erősebb, és nem fordítva.
Öhmm izéé, akkor ezt most csak ide bemásolom oké? Ha már Hiei volt oly' kedves és leírta helyettem nem akarom ismét leírni, főleg hogy semmi kedvem hozzá.
Te mit olvasos ember?
Előtted írták, hogy ez Cell 2.0 megspékelve Aizen god módjával. Ebben minden van csak egyediség nincs. Ishida meg egy nulla karakter egy okos tojástól ennél többet vár az ember. Erre néz itt birka képpel.
Bachnak is lesz majd szurkolója, hogy az amúgy is über táp ereje még nagyobbra dagadjon?
Kubonak hagynia kéne a magyarázkodást csapjanak a lecsóba gyilkolják szét egymást jó és látványos harccal azt szevasz.
Minél jobbam meg akarja magyarázni annál rosszabb lesz.
Ha egy jó véget akar így tesz. Ha ezt folytatja maximum egy jót mosolyognak rajta és elfelejtik a mangát amint véget ér.
Egyébként néha tényleg elgondolkozom azon, hogy itt pár ember vajon csak a képeket nézi-e és azért nem érti mi van vagy csak nem is akarja megérteni, hogy ezáltal ne tűnjön fel hogy mennyire szánalmas amikor Kubo meg akarja magyarázni a történteket.
Egyébként írd már le nekem, hogy mi a gyengéje Bachnak mert kíváncsivá tettél de nagyon. Mert ugye most arról van szó hogy minden Kvinsi erejét birtokolni fogja, plusz elvileg egész Sereitei-ét, ki hogy veszi Rini vázolt egy másik lehetőséget is ennek az egész lélek elszívós baromságra. Őszintén szólva nekem tök8 melyik igaz akkor is bullshit. A lényeg hogy űber táp lesz a csóka szóval nem igazán tudom mi lehet neki a gyengéje mikor már most sem tudnak hozzáérni.
Még maga Yama se végzett vele. Nekem van egy olyan érzésem hogy amint Ichigo szembekerül vele feltörlik Ichivel a parkettát aztán majd megy a Kami-sama edző termébe ahol 1 nap 1 évnek számít.
Ha már van Cell hasonlat DBZ-ből miért ne lehetne egy ilyen edző terem is ennél lejjebb már úgysincs. Láthatóan Kubo nagyon erőlködik hogy valami értelmeset kihozzon de beledől a saját szamurájkardjába.
Ehj...
Bach ereje a lelke felosztásán és annak visszaabszorbálásából nő. Ő pont hogy felosztotta a erejét, Cell pont összelopkodta a sajátját. Aizen pedig mindig feljebb fejlődött, amíg azt kívánta a hógolyótól.
És mint előbb leírtam, Aizen tényleg istenmódban volt. Viszont Bach közel sincs abban. Igen, ha meghalsz akkor őt erősíted, de amíg nem, addig megölheted. Mindamellett ő folyamatosan visszaalakul(na) az életképtelen kisbaba formájáig ,ha nem harcolna (az hogy közvetett vagy közvetlen módon, az más kérdés).
Valóban. Szétosztotta a saját erejét hogy aztán később visszakapja amikor kell. Cell meg egy mutáns akibe összegyűjtötték az összes badass karakter erejét. Tényleg nem hasonló. Ja végül is csak annyi az eltérés hogy az egyiknek saját ereje van a másiknak meg kölcsönvett.
Ráadásul mindkettő ugyan úgy elszívja mások erejét teljesen mindegy hogy kié volt eredetileg. Az elv ugyan az. Ezért Cell 2.0 nem azért mert 100%-ig ugyan az. Kicsit csavart rajta Kubo hogy ne tűnjön fel mindenkinek csak az olvasók 90%-nak.
Meg lehet ölni Bachot? Ugye most csak viccelni próbálsz?
Még csak megkarcolni se tudták eddig, pedig az elején csak saját maga volt, meg talán az a 2-3 elhullott kvinsi akik HM-ben meghaltak, sőt lehet hogy csak Kirge volt akkor még az egyetlen amikor letámadta Yamát. Bár ha úgy vesszük akkor az ikrek is meghaltak szóval akkor meg van a 3 halott Kvinsi. Yamát fél kézzel megölte egy szempillantás alatt, Ichigo hozzá se tudott érni. Akkor milyen gyenge pontról beszélünk?
Na de mindegy is, sok lesz a karakter.
Soreszko10: Kösz a magyarázatot de ugyan ezt írtam én is amit te csak nem ennyire lebutítva.
Egyébként az oké hogy DBZ-ben bolygókat szedtek ripityára de itt most nem ez a lényeg hogy ki milyen erős hanem hogy hogyan van tálalva. És ezért nem született a Dragon Ball óta egy normális hosszútávú shounen fight manga mert mind a DB-t akarta copyzni de mind a saját dugájába dőlt. Azért akármennyire elnyújtott volt a DB mindig ott volt a story ami miatt megérte maradni mindig. Itt viszont már csak az marasztal hogy kíváncsi vagyok milyen erős lesz Ichi meg hogy mi lesz a vége a mangáknak. DB-ben viszont szó szerint végig izgultam szinte minden harcot, röhögtem a poénokon mert poénosak voltak. A magyarázatok nem voltak túlspilázva és volt értelmük is, arról nem beszélve hogy IGAZI családi és egyéb kapcsolat is volt benne ami még jobbá tette az egészet, ezt azóta se láttuk sehol. Talán egedül a Yu Yu Hakusho ami kicsit megvalósított ebből csak az sajnos vagy nem, nem tartott 300-400+ részig.
Egyébként hanyagolhatnánk ezt a kocka dumát mert egy mukkot se értek belőle.
Bocs de nem tom mi az az OP meg Szuper OP mivel nem lógok kb soha MMO-kon vagy hasonló izéken ahol ezt be lehet tanulni. Skill-t még ismerem azt kifújt.
zitagirl: Valóban nem fogdosták Bach-ot, szimplán megitták a vérét ha jól rémlik a reggeli olvasás után. Hashivaldi ezt mondta az agyhalott Ishidának asszem. Szóval nem csak hogy imádják még gusztustalan vámpírok is (megjegyzem csípem a vámpírokat csak nem Bleachben) akik megitták Bach vérét.
Ti olyan viccesek vagytok
magyarázkodás van harc kéne harc van akkor meg minek húzza eddig ezt a sz*rt?
de igazatok van, ebben a fejezetben számtalan kérdésre választ adott amikkel ti haterek érveltek, hogy miért szar a Bleach és ebből kifolyólag érthető a felindulásotok, mivel néhány dolog kilőve amivel fikázni tudnátok.
Valamint a Bleach harcait nem az Anime tette olyan jóvá, hanem az is hozzá tett.
Kubo tette epicé azzal hogy így kidolgozza a harcokat amiket szintén fikáztok.
Na ebből ennyi most elég mert még ennyi szót sem érdemel
tovább...
Nem az a baj hogy magyarázkodás van te észlény, hanem az hogy Kubo magyarázati nem állják meg a helyüket, mind logikátlan baromság. De a többségük mindenképp.
Kubo tudod meddig tette epicé a Bleachet? Kb az SS ARC végéig tehát Rukia megmentéséig. Onnantól kezdve nem tud semmi jót alkotni. Volt egy felívelés ala Arrancarok aztán megint porba hullott. Csak ezt az elvakult fanok nem látják be mert nekik minden jó. Egyébként olvass vissza nem mindig szidjuk én is elég sokszor elismerem ha valami jó benne főleg mostanában. De sajnos ez kimerül abban hogy jól néz ki pl Renji őj Bankai-ja vagy jó az adott harc stb. Bezzeg régen....
Egyébként egyet kell értenem szóra sem érdemes már az egész.
Ezen én is nevetem ebben a acrban több választ kaptunk a kérdésekre mint az össze többi arcban együtt véve. Szóval aki azt irta hogy nem történik semmii az epic lol.
Egyik nap nosztalgiáztam néztem a régi részeket , rajzolásban nagyon gyenge szinten voltak akkor , és történet sem volt annyira. Amiután Aizen felfedte magát érdekes lett.
Pont hogy akkor volt igényesebb a rajzolás és a történet is. De segáz.
Egyébként tudjátok miért van most ennyi magyarázkodás? Mert ez az utolsó ARC hamarosan vége a mangának és Kubo kénytelen kitalálni minden szarnak valami történetet amit eddig leszart pedig lett volna rá ideje az évek során bőven.
Na de ennyi remélem nem kapok leba...st mert ennyit írtam, ígérem msot kiírtam magam a kövi fejezetig mindenképp. Egyébként se szoktam heti egynél többször írni mert feleslegesnek tartom napokig egy fejezeten vitázni nem történik benne annyi minden. És azon filózni hogy lesz meg hogy lesz pláne semmi értelme Kubo úgyis tök máshogy fogja csinálni.