25 júl 22, 09:37:08 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 82 83 [84] 85 86 ... 426
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bleach manga II.  (Megtekintve 1325617 alkalommal)
0 Felhasználó és 5 vendég van a témában
Aizen
Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #1245 Dátum: 13 júl 09, 09:26:05 »

Nah, Byakuya is egyben, örülök. Mosolyog Készülődnek a halálistenek. Jó volt Hiyorit is látni. Mosolyog
Naplózva
-Dante-
Elit Jounin
*

« Válasz #1246 Dátum: 13 júl 09, 11:42:44 »

Nah a felvezetésből ítélve a kövi rész Ichigorol fog szólni (végre) Hümm-hümm 3 dolog lepett meg, kezdve azzal h máris letudtuk a maradék 2 nulladikost és a végén kyoraku a főkapitány személyesen ment az élők világába. Nemtudom, hogy mi lehet ilyen fontos, de biztos, hogy nem az , hogy már csak halálistenként tud létezni, mert ő a 4 faj mindegyikéhez tartozik így emberként is tud élni, viszont tényleg lehet az lehet, hogy egy olyan háború közeleg ami előtt nem ígérhet semmit biztosra és felkészíti őket a legrosszabra talán... A csápos csaj egyre jobban bejön, bár még nem egyértelmű számomra, hogy mi is a funkciója Gondolkozik A legtöbben úgytűnik eltalálták, hogy a szerzetes vmit a reishivel kapcsolatban tanít majd, bár szerintem lesz még ott harc is Pontosan Ichigora visszatérve kövi részekben rajta keresztül lesz részletesebben bemutatva ez a 2 nulladikos tevékenysége szerintem, mert amit ma kaptunk az csak a csont meglóbálása volt de semmi konkrétum...  ööööö
Naplózva

kristofkristof
ANBU újonc
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

« Válasz #1247 Dátum: 13 júl 09, 12:15:01 »

A Vandenreich után már kellett ez a többszálon futó fejezet. És végre lehetett látni a többi Vaizard-ot.  Mosolyog
Nem lepett meg, hogy Renji már az utolsó 0. osztagosnál van, de néztem, hogy Rukia mit keres ott olyan hamar. Ideje volt már Byakuyát is mutatni. A vége eléggé meglepett. Mit akarhat Kyouraku és Mizuiro honnan tud ennyit?  Gondolkozik Remélem a következő fejezetben Ichigo letudja az utolsó előtti 0. osztagost és beéri Renjiéket.  Mosolyog
Naplózva

"Just exactly what kind of person are you? What color is your hair? What kind of eyes do you have? And what are the contours of your face? I wish I hadn't closed these eyes. I'd have enjoyed taking a good look at you."
Lehel94
ANBU újonc
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1248 Dátum: 13 júl 09, 12:27:47 »

Szerintem is jó kis felvezető rész volt ez  Mosolyog
Bár azért tényleg elég hamar letudtuk a maradég 2 0-dik osztagost.
Byakuya ismét nyeregben ez tetszik  ikszdé
Renji meg Rukia most mennek akkor gyakorlatozni  az utolsó 0-dikossal?

Ám az tényleg elég fura,hogy Ichigo nem szerepelt most.
Lehet általa fogjuk jobban megismerni az utolsó 2 0-dik osztagost.
Nagyon kiváncsi vagyok,hogy fog e találkozni majd a lelkel királyával.

Kyoraku megjelenése váratlanul ért engem.
Most,hogy ő a főkapitány arra megy amerre akar mi  ikszdé smirksweat
Kiváncsi vagyok,hogy mit fog majd mondani.

És a maradék  Vaizardosokat is jó volt látni  Nevet
Shinji most akkor Hiyori segitségét kéri valamihez?
Naplózva

Hermész madara a nevem, engedelmes úgy lettem, hogy szárnyaimat elnyeltem-Alucard
smylee
Akadémiai tanuló
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #1249 Dátum: 13 júl 09, 12:45:48 »

kár,hogy Kenpachit nem sűrítették még bele ebbe a részbe Nevet. nekem is bejött a rész. az utolsó két 0.ost sztem majd Ichigo trainingjén fogja csak bemutatni nekünk,hogy mit is tudnak igazán
Naplózva
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Zero Division

« Válasz #1250 Dátum: 13 júl 09, 13:30:03 »

Hát ichigo tényleg nem szerepelt,pedig róla beszélt mindenki.
byakuya felépült hálistnenek, de a 2 utolsó zeros figuráról sok minden nem derült ki.
Naplózva

"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer"
"Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek"
Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #1251 Dátum: 13 júl 09, 13:34:20 »

A time of farewell is getting closeból esetleg arra következtethetünk, hogy Ichigo most már tényleg halálisten lett, így már csak tényleg ügyelőként jöhet vissza az emberek világába, nagyon remélem, hogy nem erről van szó.

Még ha teljesen shinigamivá vált is, akkor is vissza tud térni az élőkhöz ha nagyon akar, csak szerez egy gigait. Ishhin is egész jól elvolt így.
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
K ichigo
Uchiha Madara
*

Akatsuki Akatsuki

Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia

« Válasz #1252 Dátum: 13 júl 09, 14:05:54 »

Végre kitértünk Renjiékre is.Mostani fejezet elég sok szálon fut,alig tudtam követni. smirksweat
0ik osztagosokról sokat nem tudtunk meg a nevükön kívűl.
Jó volt látni a Kurosaki család hétköznapjait is.Kyoraku megjelenése az élők világában viszont elég meglepő volt.
Lehet meglátta bennük a lehetőséget? Mert akkor még 1-2helyre még simán elmehet.
Plusz a szeme azt hittem csak ideiglenes de úgy látszik tényleg kalózos marad smirksweat
Byakuya felépülése is jó hír. kacsint
Ahhoz képest hogy mennyit beszéltek Ichigórol meg se jelent,remélem a következő fejeztben lévő belépője nagyot fog ütni a tübbieknél,főleg ha csukjában jönne. Nevet
A 0ik osztagos csaj jelleme viszont elég kemény,és titokzatos.Nem mernék nagyon ellenkezni vele.

Ja és meglep hogy már kedden kijött,hasonló még az hogy Hiyorinak kell a kapcsolatot kiépítenie.
Naplózva

Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1253 Dátum: 13 júl 09, 15:46:56 »

Renji nagy arc. Nevet Elkezd visszaemlékezni Rukia meg mondja, hogy ne tegye xD. Jó, hogy ők is fognak erősödni, sőt már erősödtek is. Rukiának kijárna még egy tánc.

Ha jól értem Hiyorinak azokat az eltorzulásokat kell helyre raknia amiket ő is látott és nem tudtuk, hogy mi az. Szerintem az ilyen maradvány a Quincyk után, amivel feltűnés nélkül tudnak közlekedni a világok között.

Volt egy kis rejtett tartalma is ennek a résznek.  Megmutatta, hogy kik nincsenek ott a találkozón. Mosolyog Se a maradék Vaizardok, se Isshin és Karin, se Tatsukiék.

Talán akkor lett teljes értékű Shinigami Ichigo, mikor beleadott a lelkéből Zangetsuba.
Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
K ichigo
Uchiha Madara
*

Akatsuki Akatsuki

Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia

« Válasz #1254 Dátum: 13 júl 09, 16:09:06 »

Szerintem hamarosan megérdemelne egy Bankai-t is.És azzal jól megtáncoltatná Renjit Nevet
Teljes értékű Shinigami Ichigonak örülnék,végre nem helyetteseznék le,és vissza szólhatna,és közelbb kerül ahhoz hogy később SS tagja legyen pl Kapitány a végén.
Kizáráshoz Ryuken-t még mindig nem mutatták tehát van esélye hogy ott van HM-be Uraharékkal Gondolkozik
Naplózva

Papirtigriske
Kezdő Jounin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Milyen Ottó? O.o

« Válasz #1255 Dátum: 13 júl 09, 16:13:41 »

Okké, már múlt héten is morogtam szépen magamban amiatt, hogy miért nincs Byakuya, meg 0. osztag, úgy látszik ezzel most előbbre vagyok. Kiakadás tárgya 2.0 ... mi a halál? Ilyen hamar manga? ikszdé Jó, ezen is túltettem magam. Amúgy érdekes, hogy újabban néha felvillant Kubo egy-két jó dolgot, ezt most is megtette.
Renji... köszönjük, hogy vagy nekünk, unalmas lenne nélküle az élet,a másik Kon, remélem őt sem szándékozik elásni. Oké, Rukia azt mondja Renjinek, hogy ne emlékezzen, de ő igazán megtehetné, mert az is érdekelne, hogy hogyan is lett hadnagy és be lett ígérve, bár a jelen pillanatban ezért sokan megköveznének, de akkor is jöhet. Ha Bankai szintre nem is, de azért remélem fejlődött, de ha akár Bankai is, akkor se rossz.
Érdekes volt, hogy újra láttuk a Vaizardokat, de Hiyori most komolyan azzal a festőgurigával szándékozik eltorzulásokat javítani, vagy csak szimplán közben megy a felújítás ezerrel a bunkerban? ikszdé Ha igen, akkor jót röhögök és remélem mutatja még.
Kyoraku meg minek mászott át az emberek világába? O.oMerem remélni, nem akar Keigoékból shinigamit gyártani, furán venné ki magát szerintem. Amúgy ezzel a szemkötővel nagyon keményen néz ki. Nevet Részemről maradhat. Azért Kubo igazán csinálhatott volna még egy oldalt, hogy a főkapitány minek ment át Karakurába, mert ha így halad jövő héten tuti megint helyszínt ugrunk és ez valahogy jobban izgatja a fantáziámat, mint mondjuk Ichi, vagy a Bach féle fehérítő mozgalom.
Viszont így érdekes, hogy Urahara mégis kiket bányászott elő és vitt el Hueco Mundoba? Vaizardok és Kurosakiék kiesnek, akkor a megmaradt Fullbringerek, meg Kuukakuék? De az meg baromi kevés.
Naplózva

A stressz akkor jön létre, amikor az agy megtiltja a testnek, hogy seggbe rúgjon valakit, aki amúgy megérdemelné.
SSS
Kezdő Jounin
*

« Válasz #1256 Dátum: 13 júl 09, 18:24:00 »

Érthette úgy is az elválást, hogy a közelgő háborút valószínűleg nem éli túl Ichigo.

Byakuya már halott. Ami itt szerepelt az csak a fanoknak van.
Naplózva
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1257 Dátum: 13 júl 09, 18:41:45 »

Nem hiszem, hogy Kyouraku így beijesztené Tatsukiékat. Most miért mondana nekik ilyet? Akkor csak elkezdenek fölöslegesen aggódni, mert úgysem tudnak csinálni semmit ellene. Ennyi erővel hozzátehette volna Chadot, Orihimét és Ishidát is. Nekik még kevesebb esélyük van a túlélésre, mint Ichigonak.
Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #1258 Dátum: 13 júl 09, 19:42:48 »

Azért amit Kyouraku mondott, ezt valószínűleg ő gondolja így. Szerintem még keveset tud Ichigoról és főleg nem annak döntéséről a jövőre nézve. Mint látható az információ áramlása igen gyér a lelkek palotája és SS között. Ha Ichigo tartja magát ahhoz, hogy elsősorban ember és csak másodsorban shinigami, akkor ez a mostani Kyouraku mutatvány bukni fog. Az én véleményem, hogy Ichigo a végén gyökeresen megváltoztatja SS-t. Másrészt még nem tudjuk, hogy Kyouraku hogyan is gondolja ezt a végleges búcsúzást. Remélhetőleg a következő fejezetben fény derül rá.
Naplózva
-Dante-
Elit Jounin
*

« Válasz #1259 Dátum: 13 júl 09, 20:19:38 »

Ahogy nézem senkinek nem tűnt fel valami: burkoltan megtudhattuk, hogy Mayuri végzett a kutatásaival, ugyanis Shinji és Mayuri küldte a javító szettet, mással nem küldette mert senkivel se beszélt a támadás és elzárkózás óta... Gondolkozik
Naplózva

Oldalak: 1 ... 82 83 [84] 85 86 ... 426
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins