Okké, már múlt héten is morogtam szépen magamban amiatt, hogy miért nincs Byakuya, meg 0. osztag, úgy látszik ezzel most előbbre vagyok. Kiakadás tárgya 2.0 ... mi a halál? Ilyen hamar manga?

Jó, ezen is túltettem magam. Amúgy érdekes, hogy újabban néha felvillant Kubo egy-két jó dolgot, ezt most is megtette.
Renji... köszönjük, hogy vagy nekünk, unalmas lenne nélküle az élet,a másik Kon, remélem őt sem szándékozik elásni. Oké, Rukia azt mondja Renjinek, hogy ne emlékezzen, de ő igazán megtehetné, mert az is érdekelne, hogy hogyan is lett hadnagy és be lett ígérve, bár a jelen pillanatban ezért sokan megköveznének, de akkor is jöhet. Ha Bankai szintre nem is, de azért remélem fejlődött, de ha akár Bankai is, akkor se rossz.
Érdekes volt, hogy újra láttuk a Vaizardokat, de Hiyori most komolyan azzal a festőgurigával szándékozik eltorzulásokat javítani, vagy csak szimplán közben megy a felújítás ezerrel a bunkerban?

Ha igen, akkor jót röhögök és remélem mutatja még.
Kyoraku meg minek mászott át az emberek világába? O.oMerem remélni, nem akar Keigoékból shinigamit gyártani, furán venné ki magát szerintem. Amúgy ezzel a szemkötővel nagyon keményen néz ki.

Részemről maradhat. Azért Kubo igazán csinálhatott volna még egy oldalt, hogy a főkapitány minek ment át Karakurába, mert ha így halad jövő héten tuti megint helyszínt ugrunk és ez valahogy jobban izgatja a fantáziámat, mint mondjuk Ichi, vagy a Bach féle fehérítő mozgalom.
Viszont így érdekes, hogy Urahara mégis kiket bányászott elő és vitt el Hueco Mundoba? Vaizardok és Kurosakiék kiesnek, akkor a megmaradt Fullbringerek, meg Kuukakuék? De az meg baromi kevés.