24 nov 30, 00:34:15 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 68 69 [70] 71 72 ... 426
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bleach manga II.  (Megtekintve 1130467 alkalommal)
0 Felhasználó és 10 vendég van a témában
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Zero Division

« Válasz #1035 Dátum: 13 jún 20, 08:59:01 »

Most hogy tudjuk ichi származását,  azt gondolom hogy yuzuban és karinba is hasonló potenciál van .kubo szvsz ezt jelezte is már.
 Kicsit off,de ha a mangát olvassuk tiszteljük már meg hogy ne a béna magyar neveket használjuk. Zangetsu legyen zangetsu, a hollow meg hollow. Ne éjpenge ,lidérc stb.
Naplózva

"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer"
"Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek"
Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
Neptunusz
Gennin
*

« Válasz #1036 Dátum: 13 jún 20, 09:05:50 »

Az iker kardoknak a Bleach 3rd Pahntom játék történetében is nagy szerepe volt, ott a két főszereplő játék exkluzív karakter és nekik is iker kardjaik vannak csak a kard két része két testvérnél van.
Naplózva
kenobi
Újonc
*

« Válasz #1037 Dátum: 13 jún 20, 10:27:41 »

Noh úgy látszik Kubo most bezonyította sokaknak hogy képes nagy meglepetést okozni, bár vannak főntartásaim.
Első s legszembetűnőbb a két penge totális kiegyensúlyozatlansága, az egyik majdnem akkora mint a régi nagy húsbárd, míg a másik kb egy fejvadászpengére hasonlít, ha bele gondol az ember e kettő közös használata nem kis fejfájást okoz, hisz az egyik mérete egy kétkezes kard amit egy kézzel irányítani kicsit nehéz, míg a másik sokkal rövidebb maximum 2/3-a a másiknak, ebből következik hogy elsősorban csak a túl közelre kerülő támadások hárítására alkalmazható (csak kardforgatásról beszélek nem képességről), mivel ha támadni akar vele a másik kard lényegesen veszít a hatékonyságából míg ha a naggyal támad a másik egyszerűen nem éri el az ellenfelet.
Másik fönntartás az , hogy Ichi nem csak egyszerűen harcmodort vált ezzel hanem a talán legtávolabb lévő fegyver forgatási módra vált, a kétkezes kard mindig lassú de erős támadásokra hagyatkozik, míg a kétkezes a leggyorsabb egymásután mozdulatokról szól.
Lehet most az látszik hogy az ötlet nem tetszik már pedig de mivel nagyon kiváncsi vagyok hogy Kubo most mihez fog vele kezdeni s mit fog belőle alkotni, eddig harcok terén nem okozott csalódást számomra és nem hiszem hogy pont a főszereplőt szúrná el.
Naplózva
heckles04
Gennin
*

Moslék/Pálinka-főző Ninja

« Válasz #1038 Dátum: 13 jún 20, 10:54:23 »

érdekes meg oldás lenne ha a kisebbiket dobálná, vagy ha úgy használná mint byakuya a senbonzakurá-t, csak ilyen getsugás változatban.
Naplózva

----------------------------------------------------------------------------------------------------
Nem, de lehetne.
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1039 Dátum: 13 jún 20, 11:21:35 »

Én olyan harcstílusra gondoltam, hogy a hosszúkardal csap először (amit ugye kivédenek) vagy épp hárít és a rövidkardal viszibe a találatot, miközben az ellenfél a hosszúkard ellen védekezik.  Ezzel a Nitoryuval  (két kardos stílus) több ellenféllel is tud harcolni egyszerre.

A rövidkard eldobása nekem is eszembe jutott. Úgy elég pusztító lenne, ha valamilyen Reshi fonállal vissza tudná húzni magához. Még olyanra is gondoltam, amit Asuma használt, hogy meghosszabbította a pengéit a szél elemmel, amit az ellenfél nem látott. Ezt is meglehetne oldani Bleach stílusban.
Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #1040 Dátum: 13 jún 20, 11:32:35 »

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=9wz5KeBVtPg#t=229s
Én egy ilyesmi harcstílust tudnék díjazni, ha a kis kard tényleg rángatásra való lesz Nevet
« Utoljára szerkesztve: 13 jún 20, 11:33:44 írta Sabaku » Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
zsolti99
ANBU újonc
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1041 Dátum: 13 jún 20, 11:38:40 »

vagy ráköt egy kötelet és ő lesz skorpió a mortal kombat-ból
Naplózva

Naruto-Arena.com - Your #1 Online Multiplayer Naruto Game !
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #1042 Dátum: 13 jún 20, 11:40:30 »

Bleach elejétől kezdve szentül hittem, hogy Ichigonak, ha megváltozik a fegyvere akkor egy hatalmas kaszája lesz. Egyetértek azokkal akik szerint ez nem illik Ichigohoz. Viszont jól néz ki a két fegyver és egyértelműen egy hosszú és egy rövid kell párnak. Aki képes azt normálisan forgatni annak nem csak erős támadás van a kezében, de masszív védelem is.
Viszont valaki írta, hogy ez nem ez lesz a fegyvere eperkének. Ez valóban csak szimbolika akart lenni és most fogjuk megismerni a valódi Zanpaktouját és a hollowjának teljes valóját. Gondolom az a maszkos martalóc lesz az.
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
-Dante-
Elit Jounin
*

« Válasz #1043 Dátum: 13 jún 20, 11:46:52 »

Érdekes felvetés, de erre is hamarosan választ kapunk... Amúgy minden rendben Hiei? Egyetlen negatívumot nem írtál most a mangáról, sőt még dícsérted is Nevet
Naplózva

Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #1044 Dátum: 13 jún 20, 11:57:29 »

Azé, mert nem volt benne semmi olyan amit negatívnak kéne értékelnem. Bár Badassnek nem tartom a kinézetét a fegyók coolak. A rész meg felvezető volt és az igazi meglepetés még hátra van. Viszont most váltunk a többiekre, ahogy Kubonál várható:D
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
Focou
Gennin
*

Xenotyle

« Válasz #1045 Dátum: 13 jún 20, 12:11:56 »

Ó, hogy én mennyire hiányoltam Shiro-t...de egy képkocka erejéig visszatért, hurrá! ( http://www.bleachfan.hu/manga/Bleach_manga/542/15 )
Egyébként, el tudnám képzelni, hogy Ichi nagyba, harc elején, nekimegy valakinek a bicskával, aztán, mikor minden veszni látszik, hoppá, hirtelen van egy nagy és egy kicsi kard is. Aztán, mikor megint vesztésre áll, összerakja a kettõt, és voila! Micsoda erõ...
 Amúgy, egy elmélet: ha valaki ,,természetes" módon akarja megtanulni a Bankai-t, ahhoz meg kell tudja idézni a kardja szellemét/lelkét. Ha ezt Ichi megtanulja, akkor tömegpusztító fegyver lesz a kezében: mikor minden veszni látszik, megidézi Shiro-t s ott az ellenfélnek annyi.
Ez csak egy saját ötlet/elmélet
Amúgy, ha ezek maradnak a végleges kardok, hogy fog kisbicskával harcolni? Meg se lehet rendesen fogni....nézzétek már a markolatát!
Naplózva

Utálom, mikor veszek egy tasak levegõt és van benne chips is...
Blanco
Akadémiai tanár
*

Zero Division

« Válasz #1046 Dátum: 13 jún 20, 12:21:52 »

van egy érdekes felvetésem
arra senki sem gondolt hogy ezek esetleg már a bankai-ai mert a negróstrici azt mondta hogy nincs bankai víz nélkül  smirksweat
Naplózva

kis_ember
Újonc
*

« Válasz #1047 Dátum: 13 jún 20, 12:26:11 »

végülis ha innen nézük a bankai-a tört el és azt akarta újrakovácsolni szóval lehet benne valami
de akkor a shikai dupla vagy szimpla?

gyorsan utána kerstem bankai:
http://www.bleachfan.hu/manga/Bleach_manga/475/9
shikai:
http://www.bleachfan.hu/manga/Bleach_manga/460/4
(talán ruha alapján beazonosítható)
« Utoljára szerkesztve: 13 jún 20, 12:34:22 írta kis_ember » Naplózva
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Zero Division

« Válasz #1048 Dátum: 13 jún 20, 12:36:46 »

Ez tuti hogy shikai.  Am mi lett a ketté tőrt tensa zangetsuval ?vagyis a darabokka ?
Naplózva

"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer"
"Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek"
Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
-Dante-
Elit Jounin
*

« Válasz #1049 Dátum: 13 jún 20, 13:24:28 »

Bedarálták Nevet Sztem sose tudjuk meg, de esélyesnek tartom, hogy egy fillerben viszont látjuk a távoli jövőben Nevet
Naplózva

Oldalak: 1 ... 68 69 [70] 71 72 ... 426
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins