24 dec 02, 02:11:02 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 66 67 [68] 69 70 ... 426
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bleach manga II.  (Megtekintve 1131264 alkalommal)
0 Felhasználó és 28 vendég van a témában
Aizen
Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #1005 Dátum: 13 jún 19, 14:30:13 »

Az a kicsi kard olyan szinten gagyin néz ki, hogy először azt hittem valaki beletrollkodott a képbe és poénból pakolta oda...  ikszdé Béna nagyon, ennél a fullbringes cucc is jobban nézett ki, dehát kinek a pap, kinek a paplan.
A fejezet elment, személy szerint már unom Eperment, eleget villogott akár hónapokra is, a többiek jobban érdekelnek, legalábbis a Kuchiki család, Renji, Mayuri kísérlete és Komamura.
Naplózva
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie

« Válasz #1006 Dátum: 13 jún 19, 14:31:43 »

Várom azt a pillanatot mikor Zaraki és Ichigo megint csatázik egymással mire Zaraki vigyorogva benyögi "Most már mi is ketten vagyunk" Ichigo meg rákontráz. "Az jó, mert mi meg már hárman".

Rini, ezért a kommentért valami díjat érdemelnél lol Nevet Jót röhögtem, köszi.
És az az egészben a csúnya, hogy igaz.
Naplózva

-Dante-
Elit Jounin
*

« Válasz #1007 Dátum: 13 jún 19, 14:39:27 »

Ezen jót nevettem Rini!  Kiröhög Időközben eszembe jutott, hogy Renji egy lépéssel most Ichigo előtt jár vagyis ő is már megkapta az uj zanpiját, nemártana újra látni vagy ami mégjobb ha bevárja Ichigot és együtt majomkodjanak tovább... Hümm-hümm
Naplózva

zitagirl
Legendás Sannin
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

« Válasz #1008 Dátum: 13 jún 19, 14:46:53 »

Nagyon baddasül néz ki Ichigo. Nevet
Rini ez a komment díjat nyerne.  ikszdé

Nem hiszem, hogy Renjinek új kardja lenne, csak kicsit máshogy nézne ki, meg erősebb. Kuchikiékkel meg mi van? Még mindig áztatják magukat, vagy következő fejezetben megjelenik Rukia és Byakuya, és kérdeznék, mi tartott neki ilyen sokáig.
Naplózva
-Dante-
Elit Jounin
*

« Válasz #1009 Dátum: 13 jún 19, 14:52:54 »

Most, hogy újraolvastam a MS verziót egy valami szemet szúrt: a végén amikor a címet mutatja az "IS" furcsán van kiemelve, leginkább a 15-re hasonlít és mint tudjuk, Ichigo neve ezt a számot takarja így méginkább kiemelve, hogy ez a rész róla szólt!  Gondolkozik
Naplózva

murasaki
Gennin
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

九番隊

« Válasz #1010 Dátum: 13 jún 19, 14:55:20 »

Na de ez csak az angol fordítás, és mi van az eredeti japánnal? Várjuk meg a rawot...
« Utoljára szerkesztve: 13 jún 19, 14:56:41 írta murasaki » Naplózva

Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #1011 Dátum: 13 jún 19, 14:57:45 »

murasaki, az majd csak kb 1 hét múlva.

----
Eperke erejét tekintve folytatódik a Cloud Copy Project:
http://mangastream.com/read/bleach/91292762/13

Harcstílusát illetően valami ilyesmire lehet számítani:
https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=FAVwPR5E8wM#t=220s

http://mangastream.com/read/bleach/91292762/18
Salute? Kubo biztos nem valami másra gondolt?  Pojén
« Utoljára szerkesztve: 13 jún 19, 15:02:37 írta Shiro » Naplózva

chaoslord3
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1012 Dátum: 13 jún 19, 15:56:06 »

Jó rész volt ez... főleg hogy láttuk Ichi kardját/kardjait. Igazság szerint meglepett a 2 kard... Amúgy tetszik is meg talán nem is (főleg a kis bicska ellen van kifogásom), de véleményem szerint ez bankai szinten már nem lesz jelen mert egybe fog olvadni...
-Vagy olyan lesz a kardja mint régen kicsit más formában
-vagy ilyen ami két kard a vége (mint Darth Maul-nak volt a star warsban persze a lézer dolgot kivéve) vmi ilyemi: http://images2.wikia.nocookie.net/__cb20100705081331/onepiece/images/thumb/a/ad/Kessui.png/500px-Kessui.png
-Vagy ahogy előttem lévő Shiro linkelte Cloud vs Sephiroth videóból Cloud szét és összeszerelem kard bár ez már kicsit modern lenne bár kitudja... (Kubo biztosan) Nevet

Nem tudom de nekem hiányoznak a Vasto Lord alakja, de ha nem is veszi fel az alakját akkor már a képességeit vesse be (pl: kinyújtja a hollow kardját és cerozik) Mert elvileg már elfogadta hogy ő is a része, akkor a képességeit se legyen rest és használja főleg a Cero-t Nevet bár azt a jó szarvas hollow maszkot is viselhetné, de van egy olyan érzésem nem fogjuk azt már látni :S
Naplózva
K ichigo
Uchiha Madara
*

Akatsuki Akatsuki

Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia

« Válasz #1013 Dátum: 13 jún 19, 16:09:16 »

Cero tényleg jó lenne már neki saját akaratból.
Úgyis megcsinálhatná mint Harribelnél.
Hosszú kardból töltené és lőné a cerokat,rövidből pedig a getsugakat.
Ha meg nagyobb erő kell egyesíti a két támadást kacsint
Plusz még a ráadás.
Naplózva

batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Zero Division

« Válasz #1014 Dátum: 13 jún 19, 16:13:52 »

Na majd meglátjuk. nagyon remélem főleg nagy kard lesz, ez a 2 kard annyira nem áll jól neki.
Illetve remélem kövi részben jobban megmutatják őket és tényleg kardok lesznek nem ilyen reishi penge mint most.
Naplózva

"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer"
"Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek"
Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
smylee
Akadémiai tanuló
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #1015 Dátum: 13 jún 19, 16:39:33 »

De ezek miért lennének Reishi pengék?szerintem ez szilárad halmazállapotú shikai.am szerintem jah a nagyobb kard a Hichigo a rugósbicska meg az öreg http://mangastream.com/read/bleach/91292762/14 az uccsó kép szimbolizálná.Nekem is nagyon bejön a kétkezes harc csakhát a designja télleg csóró lett vagy nem tom majd kiderül
Naplózva
kis_ember
Újonc
*

« Válasz #1016 Dátum: 13 jún 19, 16:43:59 »

arról a képről amit belinkelt smylee szerintem hiányzik a kard a kezéből, mert így úgy néz ki mintha shikai-t deaktiválná Gondolkozik Technikai KO De ha nem akkor hol van a két kardja?
mi a ti véleményetek?
Naplózva
Ahate Naraku
Akadémiai tanár
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Shinigami

« Válasz #1017 Dátum: 13 jún 19, 16:52:04 »

Mi a fene... istenem... miéééért kellet 2 kardal megáldani ezt a szerencsétlen hibrid gyereket..... Kubo szerintem most rontott, nem illik Ichigohoz 2fegyver.
Naplózva
K ichigo
Uchiha Madara
*

Akatsuki Akatsuki

Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia

« Válasz #1018 Dátum: 13 jún 19, 16:55:47 »

Nem tudom pontosan.
De nálam a képnek inkább mondani valója van,mint deaktiválás.
Higgadt lesz,és jelképezésként látjuk a 2szellemét a kardoknak,amint elfogadta a teljes erejét és rájuk gondol.
Felidézi a velük átélteket(átérzi röviden),és megköszöni.Erről szólhat az utána levő oldallal együtt.
« Utoljára szerkesztve: 13 jún 19, 16:57:12 írta K ichigo » Naplózva

akym17
Akadémiai tanár
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

« Válasz #1019 Dátum: 13 jún 19, 17:21:55 »

Nocsak! Ez a fejezet triplán meglepett. Nevet
Először is az, hogy Kubo "jó" szokásával ellentétben maradt Ichigo történetszálánál. Aztán meg az iker kardok. Nevet Nekem bejött az ötlet, de még nagyon is szoknom kell. Egy kicsit tényleg szokatlan ez, elvégre Ichigoról beszélünk. Az viszont most tényleg kérdéses, hogy milyen állapotban vannak a fegyverek.
Am. én is hajlok afelé, hogy azokat a kardokat lehet ikerkardnak hívni, amiknek két lelke van. Ebben az esetben pedig kivételesen lehet támaszkodni a fillerre, elvégre a zanpakutouk alakját Kubo tervezte. Mosolyog Valamit így Ichi beleillik a képbe.
Egyébként azt honnan veszitek néhányan, hogy ezek reishiből vannak vagy mi? Nevet Valaki ezt magyarázza el nekem, mert szerintem ezek nem tűnnek reishi kardoknak, így nem igazán értem amit írtok...
Harmadszorra pedig az, hogy Ichigo után Bachékhoz ugrottunk. Nevet Erre pedig nem számítottam, mivel annyi cselekmény van megnyitva. Egyébként csak engem érdekel, hogy Bach miért is hívta össze a sternrittereket? Pontosan milyen információra célozhat? Gondolkozik Valamint ahogy elnézem jóval több tagból áll a csillagharcos banda, mint hittem. Ennek pedig örülök.
Valamit K ichigoval egyet kell értsek abban, amit arról a képről írt. Szerintem is jelképes, amolyan végre együtt a banda jelenetnek van szánva.
« Utoljára szerkesztve: 13 jún 19, 17:25:04 írta akym17 » Naplózva

Oldalak: 1 ... 66 67 [68] 69 70 ... 426
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins