Nocsak! Ez a fejezet triplán meglepett.
Először is az, hogy Kubo "jó" szokásával ellentétben maradt Ichigo történetszálánál. Aztán meg az iker kardok.
Nekem bejött az ötlet, de még nagyon is szoknom kell. Egy kicsit tényleg szokatlan ez, elvégre Ichigoról beszélünk. Az viszont most tényleg kérdéses, hogy milyen állapotban vannak a fegyverek.
Am. én is hajlok afelé, hogy azokat a kardokat lehet ikerkardnak hívni, amiknek két lelke van. Ebben az esetben pedig kivételesen lehet támaszkodni a fillerre, elvégre a zanpakutouk alakját Kubo tervezte.
Valamit így Ichi beleillik a képbe.
Egyébként azt honnan veszitek néhányan, hogy ezek reishiből vannak vagy mi?
Valaki ezt magyarázza el nekem, mert szerintem ezek nem tűnnek reishi kardoknak, így nem igazán értem amit írtok...
Harmadszorra pedig az, hogy Ichigo után Bachékhoz ugrottunk.
Erre pedig nem számítottam, mivel annyi cselekmény van megnyitva. Egyébként csak engem érdekel, hogy Bach miért is hívta össze a sternrittereket? Pontosan milyen információra célozhat?
Valamint ahogy elnézem jóval több tagból áll a csillagharcos banda, mint hittem. Ennek pedig örülök.
Valamit K ichigoval egyet kell értsek abban, amit arról a képről írt. Szerintem is jelképes, amolyan végre együtt a banda jelenetnek van szánva.