murasaki
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
九番隊
|
|
« Válasz #645 Dátum: 13 máj 24, 07:01:45 » |
|
Én is nagyon remélem, hogy Kira nem halt meg, így most az új arcban olyan szimpatikus lett nekem, főleg, hogy nem néz ki olyan depresszívnek. : ) Kubo meg beígért tőle is egy bankait...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
balint002
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #646 Dátum: 13 máj 24, 08:22:12 » |
|
Tulajdon képpen nem beígért, hanem csak azt nyilatkozta egy interjúban, hogy nagyon szivatós lenne a bankjai-ja, de ennyi. Bár én szívesen megnézném, egy olyan harcát, ahol ő áll vesztésre, mert a quincik ellen nem valami hatásos a shikai-ja és a meccs végén ráesne valami az ellenfelére(mondjuk egy kavics) amit már a fight elején megnehezitett, és úgy kelne fel a földről, hogy ezt végig így tervezte és egy epic picturrel lezárni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Soreszko10
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #647 Dátum: 13 máj 24, 09:56:09 » |
|
Nem ígért Kira-nál semmilyen Bankai-t, Kubo csak azt mondta, ha lenne Kira-nak, az nagyon durva Bankai lenne.
Balint002:
Miért, szerintem már éppen elég badass volt, amikor leszedte Abirama-t.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
murasaki
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
九番隊
|
|
« Válasz #648 Dátum: 13 máj 24, 16:17:28 » |
|
Ó, de kár! : I Pedig teljesen úgy emlékeztem... Azért érdekes lenne, hogy ő belehal abba a sérülésbe, Byakuya meg "simán" túléli... azért... hiába, ha valakinek sok a fanja. Igaz az új arcban már én is kezdtem megkedvelni Byakuyat.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 máj 24, 16:18:00 írta murasaki »
|
Naplózva
|
|
|
|
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Zero Division
|
|
« Válasz #649 Dátum: 13 máj 24, 18:03:17 » |
|
szerintem ha kubo agyalt már annyit hogy milyen legyen kira bankaia is akkor bele is vezeti a történetbe, szerintem.
|
|
|
Naplózva
|
"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer" "Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek" Zsuzskaaaa (K)(L)
|
|
|
Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #650 Dátum: 13 máj 24, 18:53:07 » |
|
Szerintem nem kell rajta sokat agyalni, ha azt nézzük, hogy a Shikaija megduplázza a dolgok súlyát. Azért is lenne szívatós. Egyet védekezel és már nem tudod megemelni a kardod vagy a tested a Bankaija miatt.
|
|
|
Naplózva
|
"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat) "Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
|
|
|
PoloSanyi
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #651 Dátum: 13 máj 25, 09:27:44 » |
|
Na most ennyire izgatott már rég voltam Bleach kapcsán, pedig nekem tényleg tetszettek az utóbbi részek is kifogás nélkül... Kazeshini egy mentálisan instabil, pszichopata, szadista gyilkológép, és ez csak a shikai TEJÓISTENMILESZABANKAI Ő a zanpakutou-k Zarakija. Pont ez is most az egyik nagy baj, relatíve kicsi az esély, hogy ezt az epic badass kardot még tovább fokozza normálisan Kubo, nagyon félek attól, hogy a bankai elmarad a reményeimtől, a shikai iszonyat magasra tette a lécet. + ha tényleg jó lesz a dolog, akkor kenpachi bankai-a, amit kb vártunk már 833 éve, senkit nem fog érdekelne emelett az állat mellett, ergó bukott egy nagy dobást a bleach. Kicsit sajnálom, hogy a 2 legjobban várt kard magasabb alak bemutatása ilyen közel került egymáshoz. Mindenesetre baromira várom, és kb semmi más nem érdekel innentől
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 máj 25, 09:38:07 írta PoloSanyi »
|
Naplózva
|
|
|
|
gyn7
Újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #652 Dátum: 13 máj 25, 14:27:03 » |
|
Azt hiszem Rukiának is lesz bankaia:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
murasaki
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
九番隊
|
|
« Válasz #653 Dátum: 13 máj 25, 23:34:12 » |
|
Én is így voltam vele, PoloSanyi. ^^ Évekkel ezelőtt legszívesebben letettem volna, annyira idegesített, szinte minden. Egyedül azért folytattam, mert bíztam benne, hogy Hisagi története -aki a személyes kedvencem- jobban ki lesz dolgozva. És most azt mondhatom, nagyon megérte a várakozást.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
PoloSanyi
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #654 Dátum: 13 máj 26, 01:05:49 » |
|
Csak 1 pillanatra gondoljunk bele, hogy mi lett volna akkor, ha Kazeshini Kenpachi kardja lenne Nem sok quincy maradt volna Na, tök jó, hogy mások is így odáig vannak az fejleményektől
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
murasaki
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
九番隊
|
|
« Válasz #655 Dátum: 13 máj 26, 06:31:26 » |
|
Szerintem Kazeshini maradjon Shuuheié. Biztos elég őrült lesz majd a Kenpachié is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
DasOmen
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #656 Dátum: 13 máj 26, 09:58:21 » |
|
Hisagiba legjobb, hogy gyűlöli a kardját, és a harcra mint tényleges harc tekint, félelemmel. Talán az egyik legemberibb halálistenné téve őt. Ténylegesen mi is a shinaki képessége a kardja alakváltásán kívül ? Mert én nem igazán láttam tőle semmi külön képességet, esetleg, hogy a lánc amivel össze van kötve a 2 kard, az meg tud nyúlni. Természetesen hatalmas előny, hogy a kard eldobható és nem kell rohanni utána, Zangetsuval is remekül harcolt úgy Hichigo (azóta se dobta be azt Kubo). A bankai meg a shikai képességen alapszik, lehet találgatni milyen lesz akkor. Más: Kenpachinak miért lenne egyáltalán szükséges akár a shikai is ??? Én simán kinézem belőle, hogy megtagadja a kardját, mert most mi is változott amiért még nagyobb erő kell neki ? Főleg mi változott azon az elvén, hogy a harc 1v1, és nem kell neki a kard képessége ? Jó tegyük félre ezeket, mert....mert. De akkor is, még mindig csak shikainál vagyunk, bankai Kenpachinak ?? Ne szórakozzunk már, ezt Kubonak nem szabad meglépnie, csakis akkor ha meg akarja ölni Zarakit. Ő pont olyan karakter, akinél muszáj megmaradnia az a talány az olvasóban, hogy milyen is lett volna az ő bankaija....és ha még el is nézünk ezek mellett is. Ő miért akarna bankait ? Ténylegesen le akar mondani arról, hogy valaha is harcban hal meg, miközben a teljes erejével küzd ?? Ugyanmár....De ha még akarna is, ahhoz is tennie kéne nem keveset, átlagosan 100 év a bankai, Renjinek is asszem 40 év volt.
|
|
|
Naplózva
|
...if you read between my lie i'll take you step by step by step...
|
|
|
-Dante-
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #657 Dátum: 13 máj 26, 11:27:14 » |
|
Kubo interjú szerint Zarakinak alapbol shikaiban van a kardja mint Ichigonak, vagyis nem mást mint a bankait fogjuk látni legközelebb
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #658 Dátum: 13 máj 26, 12:55:05 » |
|
De a kardja képességét nem tudta használni. Ichigo is amint megtudta Zangetsu nevét máris lőtte Uraharára a Getsugát. Kenpachinak is a nagy Reatsuja miatt állandóan Shikaiban van a kardja de amíg nem tudta a nevét a kardja nevét nem is tudta használni a képességét. Most, hogy megtudta a kardja nevét most már képes lesz használni a képességét is. Bankait még biztos nem fogunk látni Kenpachitól.
Rukiától én egy újabb táncot várok. Valami jó erőset.
|
|
|
Naplózva
|
"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat) "Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
|
|
|
trojakeva
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #659 Dátum: 13 máj 29, 12:10:05 » |
|
lesz ma manga? Mert általában ilyenkor már ki szokott jönni