24 nov 26, 17:32:52 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 42 43 [44] 45 46 ... 426
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bleach manga II.  (Megtekintve 1128358 alkalommal)
0 Felhasználó és 10 vendég van a témában
murasaki
Gennin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

九番隊

« Válasz #645 Dátum: 13 máj 24, 07:01:45 »

Én is nagyon remélem, hogy Kira nem halt meg, így most az új arcban olyan szimpatikus lett nekem, főleg, hogy nem néz ki olyan depresszívnek. : ) Kubo meg beígért tőle is egy bankait...
Naplózva

balint002
Naruto-Kun Csoport
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #646 Dátum: 13 máj 24, 08:22:12 »

Tulajdon képpen nem beígért, hanem csak azt nyilatkozta egy interjúban, hogy nagyon szivatós lenne a bankjai-ja, de ennyi.
Bár én szívesen megnézném, egy olyan harcát, ahol ő áll vesztésre, mert a quincik ellen nem valami hatásos a shikai-ja és a meccs végén ráesne valami az ellenfelére(mondjuk egy kavics) amit már a fight elején megnehezitett, és úgy kelne fel a földről, hogy ezt végig így tervezte és egy epic picturrel lezárni Mosolyog
Naplózva
Soreszko10
Kezdő Jounin
*

« Válasz #647 Dátum: 13 máj 24, 09:56:09 »

Nem ígért Kira-nál semmilyen Bankai-t, Kubo csak azt mondta, ha lenne Kira-nak, az nagyon durva Bankai lenne.

Balint002:

Miért, szerintem már éppen elég badass volt, amikor leszedte Abirama-t.
Naplózva
murasaki
Gennin
*

九番隊

« Válasz #648 Dátum: 13 máj 24, 16:17:28 »

Ó, de kár! : I  Pedig teljesen úgy emlékeztem... Azért érdekes lenne, hogy ő belehal abba a sérülésbe, Byakuya meg "simán" túléli... azért... hiába, ha valakinek sok a fanja. Igaz az új arcban már én is kezdtem megkedvelni Byakuyat.
« Utoljára szerkesztve: 13 máj 24, 16:18:00 írta murasaki » Naplózva

batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Zero Division

« Válasz #649 Dátum: 13 máj 24, 18:03:17 »

szerintem ha kubo agyalt már annyit hogy milyen legyen kira bankaia is akkor bele is vezeti a történetbe, szerintem.
Naplózva

"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer"
"Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek"
Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #650 Dátum: 13 máj 24, 18:53:07 »

Szerintem nem kell rajta sokat agyalni, ha azt nézzük, hogy a Shikaija megduplázza a dolgok súlyát.  Azért is lenne szívatós. Egyet védekezel és már nem tudod megemelni a kardod vagy a tested a Bankaija miatt.
Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
PoloSanyi
Újonc
*

« Válasz #651 Dátum: 13 máj 25, 09:27:44 »

Na most ennyire izgatott már rég voltam Bleach kapcsán, pedig nekem tényleg tetszettek az utóbbi részek is kifogás nélkül... Kazeshini egy mentálisan instabil, pszichopata, szadista gyilkológép, és ez csak a shikai  Pojén TEJÓISTENMILESZABANKAI Nevet
Ő a zanpakutou-k Zarakija.
Pont ez is most az egyik nagy baj, relatíve kicsi az esély, hogy ezt az epic badass kardot még tovább fokozza normálisan Kubo, nagyon félek attól, hogy a bankai elmarad a reményeimtől, a shikai iszonyat magasra tette a lécet.
+ ha tényleg jó lesz a dolog, akkor kenpachi bankai-a, amit kb vártunk már 833 éve, senkit nem fog érdekelne emelett az állat mellett, ergó bukott egy nagy dobást a bleach. Kicsit sajnálom, hogy a 2 legjobban várt kard magasabb alak bemutatása ilyen közel került egymáshoz.
Mindenesetre baromira várom, és kb semmi más nem érdekel innentől  Pojén
« Utoljára szerkesztve: 13 máj 25, 09:38:07 írta PoloSanyi » Naplózva
gyn7
Újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #652 Dátum: 13 máj 25, 14:27:03 »

Azt hiszem Rukiának is lesz bankaia:D
Naplózva
murasaki
Gennin
*

九番隊

« Válasz #653 Dátum: 13 máj 25, 23:34:12 »

Én is így voltam vele, PoloSanyi. ^^
Évekkel ezelőtt legszívesebben letettem volna, annyira idegesített, szinte minden. Egyedül azért folytattam, mert bíztam benne, hogy Hisagi története -aki a személyes kedvencem- jobban ki lesz dolgozva. És most azt mondhatom, nagyon megérte a várakozást.  Nevet
Naplózva

PoloSanyi
Újonc
*

« Válasz #654 Dátum: 13 máj 26, 01:05:49 »

Csak 1 pillanatra gondoljunk bele, hogy mi lett volna akkor, ha Kazeshini Kenpachi kardja lenne Mosolyog Nem sok quincy maradt volna  ikszdé

Na, tök jó, hogy mások is így odáig vannak az fejleményektől Mosolyog
Naplózva
murasaki
Gennin
*

九番隊

« Válasz #655 Dátum: 13 máj 26, 06:31:26 »

Szerintem Kazeshini maradjon Shuuheié.  Nevet
Biztos elég őrült lesz majd a Kenpachié is.
Naplózva

DasOmen
Kezdő Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #656 Dátum: 13 máj 26, 09:58:21 »

Hisagiba legjobb, hogy gyűlöli a kardját, és a harcra mint tényleges harc tekint, félelemmel. Talán az egyik legemberibb halálistenné téve őt.

Ténylegesen mi is a shinaki képessége a kardja alakváltásán kívül ? Mert én nem igazán láttam tőle semmi külön képességet, esetleg, hogy a lánc amivel össze van kötve a 2 kard, az meg tud nyúlni. Természetesen hatalmas előny, hogy a kard eldobható és nem kell rohanni utána, Zangetsuval is remekül harcolt úgy Hichigo (azóta se dobta be azt Kubo).

A bankai meg a shikai képességen alapszik, lehet találgatni milyen lesz akkor. Mosolyog

Más: Kenpachinak miért lenne egyáltalán szükséges akár a shikai is ??? Én simán kinézem belőle, hogy megtagadja a kardját, mert most mi is változott amiért még nagyobb erő kell neki ? Főleg mi változott azon az elvén, hogy a harc 1v1, és nem kell neki a kard képessége ?

Jó tegyük félre ezeket, mert....mert. De akkor is, még mindig csak shikainál vagyunk, bankai Kenpachinak ?? Ne szórakozzunk már, ezt Kubonak nem szabad meglépnie, csakis akkor ha meg akarja ölni Zarakit. Ő pont olyan karakter, akinél muszáj megmaradnia az a talány az olvasóban, hogy milyen is lett volna az ő bankaija....és ha még el is nézünk ezek mellett is. Ő miért akarna bankait ? Ténylegesen le akar mondani arról, hogy valaha is harcban hal meg, miközben a teljes erejével küzd ?? Ugyanmár....De ha még akarna is, ahhoz is tennie kéne nem keveset, átlagosan 100 év a bankai, Renjinek is asszem 40 év volt.
Naplózva

...if you read between my lie i'll take you step by step by step...
-Dante-
Elit Jounin
*

« Válasz #657 Dátum: 13 máj 26, 11:27:14 »

Kubo interjú szerint Zarakinak alapbol shikaiban van a kardja mint Ichigonak, vagyis nem mást mint a bankait fogjuk látni legközelebb bye bye
Naplózva

Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #658 Dátum: 13 máj 26, 12:55:05 »

De a kardja képességét nem tudta használni. Ichigo is amint megtudta Zangetsu nevét máris lőtte Uraharára a Getsugát.
Kenpachinak is a nagy Reatsuja miatt állandóan Shikaiban van a kardja de amíg nem tudta a nevét a kardja nevét nem is tudta használni a képességét. Most, hogy megtudta a kardja nevét most már képes lesz használni a képességét is.
Bankait még biztos nem fogunk látni Kenpachitól.

Rukiától én egy újabb táncot várok. Valami jó erőset.
Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
trojakeva
Gennin
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

« Válasz #659 Dátum: 13 máj 29, 12:10:05 »

lesz ma manga? Mert általában ilyenkor már ki szokott jönni
Naplózva
Oldalak: 1 ... 42 43 [44] 45 46 ... 426
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins