24 nov 29, 23:43:19 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 426
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bleach manga II.  (Megtekintve 1130388 alkalommal)
0 Felhasználó és 41 vendég van a témában
zitagirl
Legendás Sannin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

« Válasz #330 Dátum: 13 ápr 09, 21:11:51 »

Szerintem az csak ideiglenes volt. Ezek után egyszer legalább mutatnia kéne Zangetsuékat főleg hogy még mindig törött.
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #331 Dátum: 13 ápr 09, 22:22:43 »

Biztos, hogy még látjuk Zangetsut, hiszen Ichigonak újra meg kell szereznie. Ezt véleményem szerint semmikép nem hagyja Kubo rajzolatlanul. A hollow énje pedig szerintem teljesen egyesült Zangetsuval, így nem hinném, hogy látjuk valaha is azt a formát. Sajnos. Pedig talán azok a jelenetek voltak a legjobbak és dobták fel a történetet.
Naplózva
trojakeva
Gennin
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

« Válasz #332 Dátum: 13 ápr 10, 11:35:59 »

mi van ma hogy még se bleach se naruto nem jött ki?
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #333 Dátum: 13 ápr 10, 11:38:48 »

Ha jól láttam vannak már spoilerek, tehát lesz manga
Naplózva
akym17
Akadémiai tanár
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

« Válasz #334 Dátum: 13 ápr 10, 14:20:01 »

Mielőtt még bárki megörülne, még mindig nem jött ki az 533. rész. >.< Viszont találtam valami érdekeset, ami nekem újdonságnak számít, ha másnak nem, akkor bocsi. ^^ Erre egyáltalán nem emlékszem, pedig sok mindent láttam már ami Bleach-cses. http://www.mangasky.com/Bleach/428.1/ Egy teljes kis pokol fejezet. Nevet Nevet
Naplózva

zitagirl
Legendás Sannin
*

« Válasz #335 Dátum: 13 ápr 10, 14:25:32 »

Ez még a film előtt jelen meg. Magyarul is lehet olvasni.
Szerintem lesz manga. A Naruto is később jött, és nem volt olyan hír, hogy ne lenne Bleach vagy OP.
Naplózva
akym17
Akadémiai tanár
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

« Válasz #336 Dátum: 13 ápr 10, 14:26:29 »

Most viszont már itt az új fejezet is. Nevet http://www.mangareader.net/bleach/533/3
Akkor jó, szóval csak én nem találkoztam eddig vele. ^-^'
« Utoljára szerkesztve: 13 ápr 10, 14:34:50 írta akym17 » Naplózva

zitagirl
Legendás Sannin
*

« Válasz #337 Dátum: 13 ápr 10, 14:39:07 »

Nem volt rossz a fejezet.
A hollow felrobbant és mondták, hogy egy halott shinigamit használtak. Isshin és Masaki beszéltek egymással. Masaki eléggé furcsállta az egészet, meg ő sem igazán bízik a shinigamikban. Isshin viszont igen kedves volt még ha ő is most először találkozott egy quincyvel. Többinél adta magát. Látszik azért, hogy érdeklődnek a másik iránt. A végén végre megjelent Urahara. Már csak ő hiányzott. Nevet
Naplózva
sdavid25
Akadémiai tanuló
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #338 Dátum: 13 ápr 10, 14:52:13 »

Szokásos Bleach. Semmi meglepetés. Semmi olyan ami említésre lehetne méltó. Na majd talán legközelebb. Nevet  smirksweat Kubo olyan kiszámítható mint 2x2. És még csak új dolgot se tudtunk meg.
« Utoljára szerkesztve: 13 ápr 10, 14:53:38 írta sdavid25 » Naplózva

Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #339 Dátum: 13 ápr 10, 14:52:27 »

Aranyos volt Masaki ebben a fejezetben.  Pirul Azért arra kíváncsi vagyok, hogy Masaki, hogyan gyógyította meg Isshint. Bekötötte fáslival vagy mi ? Nevet Nem is gondoltam volna, hogy Masaki is jár suliba, ráadásul abba ahova Ichigo is. A Szent edzés miatt gondoltam, hogy nem jár rendesen iskolába. Vajon a nagy Quincy irtás nem tűnt fel az embereknek ?

Kár, hogy most nem láttuk teljes egészében Ishida Reshi páncélját. Remélem, hogy Kubo bepótolja majd.
Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
Ronyszkusz
Kezdő Jounin
*

« Válasz #340 Dátum: 13 ápr 10, 16:15:31 »

Kubo laza fonák mozdulattal arcon csapott minket ezzel a fejezettel, mindenki várta itt a nagy erővesztéses egymásra találás, de helyette kapott mindenki egy nagy tockost! Vagyis az egymásra találás mintha meglett volna, de ezt majd máskorra >.<# Masaki még iskolában, ez meglepett, viszont mennyi időnek kell még eltelnie, hogy itt házasságról lehessen beszélni? Holy crap.... Aizen meg biztos ez idő alatt végig tevékenykedni fog. Egyszóval erre a részre azt tudom mondani, hogy megint kaptunk pár kérdést, választ nem, de könyörgöm Urahara is minek keveredett oda, mi a hátramenést akarhat Masakitól?  Hmm?
Naplózva
ULTRA
Jounin
*

XxX

« Válasz #341 Dátum: 13 ápr 10, 16:24:41 »

Aizen után Uhahara a másik aki a legnagyobb szarkavaro vagy mindenben benne a keze. Nem véletlenül ismerik mind a 2-en a lélek királyt.
Naplózva
zitagirl
Legendás Sannin
*

« Válasz #342 Dátum: 13 ápr 10, 16:25:39 »

Erővesztés nem lehetett még, házasságról meg még szó sem esett. Hány éves is Masaki, meg most találkoztak először. Ez nem tündérmese.

Urahara meg tán már tudhat az este eseményeiről, így gondolja, hogy Aizennek még vannak tervei Masakival.

Tény, hogy ez a fejezet csak kérdéseket teremtett, de azért nem volt rossz sem.
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #343 Dátum: 13 ápr 10, 16:28:52 »

Szerintem meg sejthető volt, hogy nem most fog bekövetkezni Isshin erővesztése. Nem is értem, miért várunk olyat, hogy állandóan minden részben meglepi legyen az olvasóknak. Amikor felvezetnek egy történetet akkor éppen az a lényeg, hogy egymásra épülnek és ezért következtethető a következő rész. Nem csak ebben a mangában. Már most lehet látni a történet azon részét, hogy Isshin megint jön majd és megint lesz egy továbbfejlesztett Aizen hollow. Ebben a csatában fog "elbukni" Isshin és veszi pártfogásba Masaki. Legalábbis szerintem valami hasonló fog történni.
Naplózva
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #344 Dátum: 13 ápr 10, 16:33:39 »

Mivel Urahara az a mindentudó karakter, ezért nyilván mindent tud az egész Hollow ügyről és most azért jött, hogy megnézze, hogy milyen következményei vannak a Fekete Hollow harapásának, szerintem.  Mosolyog

Ronyszkusz: Biztos majd elmennek randizni és Aizen is elmegy velük a Láthatatlanná tevő köpenyében és titokban segít Isshinnek, hogy összejöjjön Masakival.  Nevet
Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
Oldalak: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 426
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins