Én maradok annál az elméletnél, hogy Ichigonak a hollow miatt narancssárga a haja.
Egy biztos: a hollowunk haja nem fekete, és nem is barna, sőt nem vörös és nem is lila, valamint olyan sem, mint Orihimének (az nem tudom, hogy pontosan milyennek számít xD). Hogy ezt honnan veszem? Ezt a kb. öt (ennyi jutott most az eszembe) árnyalatot jelölik a mangában szürkével ill. feketével. (lsd. pl. Aizen, Isshin, Renji, Hikifune/Yoruichi, Orihime haja)
Itt a hollowé fehéren van hagyva, ami annyit tesz, hogy vagy szőke (mint Hashwaldnak), vagy világosbarna (mint Yuzunak), vagy fehér (mint Toshirounak), esetleg világos szürkés-lilás-kékes (mint Isanenak/Ginnek), vagy rózsaszín (mint Yachirunak), vagy kék (mint Grimmjownak), vagy zöld (mint Mashironak) vagy

türkizes (mint Nelnek) VAGY PEDIG narancssárga, mint Ichigoé.

Lehet van, amit kihagytam.

Hát ez így felsorolva egész sok

, de szerintem ennek a 80%-át ki is zárhatjuk. Hogy' nézne már ki a hollowunk pl. rózsaszín hajjal?

Jó, oké, így nézve tényleg sok a variáció, de mennyi annak a valószínűsége, hogy narancssárga helyett kék lesz a haja? Szerintem nem sok.
Valamint Ichigo az első gyerek, így belé szállt át a hollow erő, így Karin és Yuzu haja már hollow nélkül öröklés szerinti. SZERINTEM. Azt hiszem ennyi. ^-^
Ó és ha már Matsumoto... ő eredetileg nem szőke?

Tudtommal Kubo annak tervezte.