25 júl 22, 15:55:22 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 20 21 [22] 23 24 ... 426
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bleach manga II.  (Megtekintve 1326256 alkalommal)
0 Felhasználó és 7 vendég van a témában
K ichigo
Uchiha Madara
*
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia

« Válasz #315 Dátum: 13 ápr 04, 21:04:23 »

Azért érdekes Karin megkapta Isshin hajszínét,Yuzu meg Masaki-ét.
Ichigo-é meg lett a maradék pedig előbb született,am lehet épp ezért kapta ő Gondolkozik
Legyen csak szerepe.

Amúgy ha Most Ryukennek van Reishi páncélja,akkor talán később felbukkanó Uryu-n is jó lehetne látni egyet Hümm-hümm
Naplózva

zitagirl
Legendás Sannin
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

« Válasz #316 Dátum: 13 ápr 04, 21:09:26 »

Kitudja tán az lesz. Azért nem ment, mert apjával gyakorolt, és odaadta neki a páncélt is. Majd azzal fog villogni Ichigónak, hogy milyen menő páncélt örökölt. Aztán meg majd jól meglepődik a híren, hogy Ichigo quincy, ha még nem tud róla.
Naplózva
Szofron
Kezdő Jounin
*

« Válasz #317 Dátum: 13 ápr 04, 21:42:00 »

Lehet hogy a lidérc haja narancs, és tőle örökölte a színt, minden mást meg a szüleitől. Csak kéne ehez egy színes kép Kubotól.
Naplózva
kenobi
Újonc
*

« Válasz #318 Dátum: 13 ápr 04, 22:43:38 »

Lásuk akkor a késő esti elmélkedésem

Ichigó mivoltát kétfélekép is nevezhetjük
Ha csak véletlenek sorozata akkor korcs
Ha viszont az elméletem helyes akkor Aizen remekműve (esetleg tökéletes lény, szenthármas)

Hajszín eredhet:
Spontán mutáció
Valamelyik távolabbi ős (nagyszülők, dédsz.....)
Hollow lenyomat eredménye kép

Isshin Bankai-a
Eddig mit tudunk biztosra
tűz alapú de tud Getsugát is és a Bankai terheli a felhasználó szervezetét

Utóbbi eperke Bankaiát juthatja eszembe ami első alkalommal akkora nyomást fejtett ki Ichire hogy az le is bénult.
De nem hiszem hogy Isshiné túlságosan hasonlatos lenne hisz eddig csak Jamának volt "mini" Bankai-a rajta kívül (Byakuya szerint) > kissé tanácstalan vagyok

Utóirat:
Igen Aizen ment ingyenpórnozni, de valószínű hogy nem csak hozzájuk ha már ilyen jó cucca van
« Utoljára szerkesztve: 13 ápr 04, 22:47:07 írta kenobi » Naplózva
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Zero Division

« Válasz #319 Dátum: 13 ápr 05, 03:56:49 »

Erre a haj meg külső változós dologra,csak annyit hogy  ichigonak holllow formába ugye hosszú a haja, meg karjain stb szőr van. vagy mugetsu módban , ugye hosszú fekete a haja.
Szóval nem tartom kizártnak hogy valaki bankai alatt mondjuk átmegy ssj3ba is akár-
Nekem erre a hajszín dologra /valami ős/ hollow miatt/ és egy agyament ötletem van még: kinek van még narancs haja ? matsumotonak! biztos nem így lesz, de mivan ha pl lélek lenyomata maradt ishinen , vagy valahogy köze van a dologhoz.
Technikai KO
Naplózva

"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer"
"Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek"
Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
gyn7
Újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #320 Dátum: 13 ápr 05, 08:32:38 »

Vajon icsigó, ha már visszakapta még a fullbringereknél, miért nem pletyizett zangetsuval?

Orihime nem tudta volna elutasítani a törött kardot?

Tehát Bach Masaki faterja?
Naplózva
ULTRA
Jounin
*

XxX

« Válasz #321 Dátum: 13 ápr 05, 10:27:17 »

Tehát Bach Masaki faterja?
Igen szerintem is:Nevet Elég durva lenne de szerintem így lesz.
Naplózva
trojakeva
Gennin
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

« Válasz #322 Dátum: 13 ápr 05, 10:55:58 »

Hát szerintem nem a hollow " befolyás" miatt bleach a címe sztem azért mert a "jók" megtisztitják a világot( földet) a gonosztól(fehérités)[fehér=tiszta asszociáció].Nem tudom miért bántjátok Komamurát lehet hogy állat de egyenes jellem.Míg  Aizen " jóképű" de maga a sátán( lehet hogy zseni de ettől eltekintve nem vagyok elájulva tőle) sőt Majuri egy torzszülemény mint külsőleg mint belsőleg.[ hogy élhet a tiszta lelkek városába??]
Naplózva
akym17
Akadémiai tanár
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

« Válasz #323 Dátum: 13 ápr 05, 13:13:58 »

Én maradok annál az elméletnél, hogy Ichigonak a hollow miatt narancssárga a haja.
Egy biztos: a hollowunk haja nem fekete, és nem is barna, sőt nem vörös és nem is lila, valamint olyan sem, mint Orihimének (az nem tudom, hogy pontosan milyennek számít xD). Hogy ezt honnan veszem? Ezt a kb. öt (ennyi jutott most az eszembe) árnyalatot jelölik a mangában szürkével ill. feketével. (lsd. pl. Aizen, Isshin, Renji, Hikifune/Yoruichi, Orihime haja)
Itt a hollowé fehéren van hagyva, ami annyit tesz, hogy vagy szőke (mint Hashwaldnak), vagy világosbarna (mint Yuzunak), vagy fehér (mint Toshirounak), esetleg világos szürkés-lilás-kékes (mint Isanenak/Ginnek), vagy rózsaszín (mint Yachirunak), vagy kék (mint Grimmjownak), vagy zöld (mint Mashironak) vagy ikszdé türkizes (mint Nelnek) VAGY PEDIG narancssárga, mint Ichigoé. Mosolyog ikszdé Lehet van, amit kihagytam. ikszdé Hát ez így felsorolva egész sok Nyelvesít, de szerintem ennek a 80%-át ki is zárhatjuk. Hogy' nézne már ki a hollowunk pl. rózsaszín hajjal? Pojén Jó, oké, így nézve tényleg sok a variáció, de mennyi annak a valószínűsége, hogy narancssárga helyett kék lesz a haja? Szerintem nem sok.
Valamint Ichigo az első gyerek, így belé szállt át a hollow erő, így Karin és Yuzu haja már hollow nélkül öröklés szerinti. SZERINTEM. Azt hiszem ennyi. ^-^
Ó és ha már Matsumoto... ő eredetileg nem szőke? Mosolyog Tudtommal Kubo annak tervezte.
« Utoljára szerkesztve: 13 ápr 05, 13:15:34 írta akym17 » Naplózva

Blanco
Akadémiai tanár
*

Zero Division

« Válasz #324 Dátum: 13 ápr 05, 13:46:01 »

azt az elképzelést hogy Ichigonak ettől a kísérleti Hollowtól ered a Hollow ereje elég idegennek tartom el is mondom hogy miért , ugye azt feltételezzük hogy Masaki és/vagy Isshin lelkében nyomot hagy a Hollow ereje és ez üt vissza később Ichigon , csakhogy ha valaki szüleit Hollow támadás éri annak a nyoma megmarad a lelkében és a születendő gyermek fullbringer lesz ,viszont Ichigo nem fullbringernek született
szóval én azon vagyok hogy Ichigo Hollow-ja a gödörben jött létre
Naplózva

gyn7
Újonc
*

« Válasz #325 Dátum: 13 ápr 05, 14:00:02 »

Icsigó halálistennek se született. Ezt még akkor se tudta mikor rukia erejét elvette. A fullbring erejéről is csak azért tudott mert jöttek a fulbringerek és tudatták vele hogy mi a szitu, ha nem veszti el a shinigami erejét soha nem tudna a fullbring erejéről.  Ha meg nincs bach akkor meg sose tudja meg hogy quinci is

Szóval ő egy emberke akit aizen megcsinált mindennek Nevet
Naplózva
gyn7
Újonc
*

« Válasz #326 Dátum: 13 ápr 05, 14:24:49 »

Amúgy ha icsigónak újra lesz zp-je nagyon durva zangetsu lesz belőle:D
Naplózva
Ronyszkusz
Kezdő Jounin
*

« Válasz #327 Dátum: 13 ápr 05, 14:30:59 »

Ha már ennyire belementek itt az öröklésbe, felmenőkbe, Blanco fejtegetését tovább viszem, ebbe a gödrös terelésbe. A hollow valamelyik szülőben lenyomatot hagyott, de inkább gondolok Masakira, mint Ishinre. Ez a lenyomat tovább öröklődött ichigoba mint alvó gén. A gödrös résznél, mikor elkezdődött az átváltozás, urahara elmondta hogy először a test változik majd kialakul a maszk, ez Ichigónál fordítva volt meg. Vagyis szerintem ott egyszerre lett shinigami és jött létre a hollow, csak az utóbbi nem domináns formában, hanem a háttérbe szorítva. Azonban mikor a domináns oldal elgyengül, a elnyomott fél képes előtörni, átvenni a domináns oldal helyét. Ezt láttuk mikor byakuya ellen is harcolt. Ez az egész shinigami-hollow dolog egy az egybe egy skizofrénia jeleit mutatja. Vagy nem is inkább azt hanen, több sci-fi filmben, sorozatban volt már egy ilyen ellőve, hogy 1 testben 2 tudat, csak akkor a veszély fent állt, hogy a gyengébb tudat megszűnik idővel, és a domináns marad, itt azt hiszem ilyentől nem kell félni, csak azért, hogy érdekesebb, és legyen alapja mivel tápolni a főhőst!
Naplózva
DasOmen
Kezdő Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #328 Dátum: 13 ápr 07, 17:58:19 »

Én is úgy emlékszek, ahogy kenobi. Tehát, hogy a fullbring a terhesség időszakában egy hollowtámadás eredménye. Erre alapozva, csak az adott születendő gyerek lesz fullbring. Ezért csak Ichigónak lett narancs haja, és a következő terhességkor (Yuzu, Karin) a két lány születéséig nem volt már hollow támadás, így ők nem lettek fullbringek, és nem lett hajszínváltozásuk sem.

Bár egyre biztosabb vagyok benne, hogy Isshinék nem most vesztik el az erejüket (legalábbis szerintem Masaki is elfogja), hanem majd mikor már Ichigo megfogant.

Az a reishi páncél már nagyon kísért....főleg Ryükennel,,,,
Naplózva

...if you read between my lie i'll take you step by step by step...
smylee
Akadémiai tanuló
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #329 Dátum: 13 ápr 09, 21:03:48 »

hát de mostmár 1testben csak 1tudat van nem?úgy emlékszem mikor a FGT-t tanulta meg akkor a 2tudat egyesült,Eperkének az ereje egy töredékét most mutatta meg a hollow mégpedig a superspeedet Nevet
Naplózva
Oldalak: 1 ... 20 21 [22] 23 24 ... 426
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins