Ronyszkusz
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #285 Dátum: 13 ápr 03, 17:19:46 » |
|
Masaki sem kispályás quincy lehet, létrehozta az íjat a kezében, és ki is lőtte, ráadásul nem kis sebzést okozva vele O.o Felmenőket akarok, bár ha Ryuken családjának közeli rokona tényleg, akkor egy ez neki alap dolognak számít. Most már igazán kíváncsi vagyok hol is helyezkedik el Uriu família a quincyk rendjében. Illetve Aizen arca, mikor megállítja Tousent Masaki kiiktatásában, nyakam teszem rá, hogy itt már elkezdte rögtönözni az Ichigo tervet
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #286 Dátum: 13 ápr 03, 17:28:24 » |
|
Tényleg, még Isshinnek el is kell valahogy veszítenie az erejét, szóval ez a visszaemlékezés még elfog tartani még jó pár hétig.
|
|
|
Naplózva
|
"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat) "Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
|
|
|
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie
|
|
« Válasz #287 Dátum: 13 ápr 03, 19:11:56 » |
|
Aizen lassan tényleg ámegy Harry Potterbe Szemüveges, lenyalt hajú, tud varázsolni és most már láthatatlanná tévő köpenye is van
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
trojakeva
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #288 Dátum: 13 ápr 03, 19:36:14 » |
|
Szofron lehet hogy végig így tervezte de azt nem hogy eperke( mások segítségével együtt) leveri hógolyó ide vagy oda úgyhogy ez a kerítőnői lépés okozta a bukását.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #289 Dátum: 13 ápr 03, 20:22:48 » |
|
Akkor ezt még nem tudta. Arra gondolhatott max. hogy most velük és a hollow ereje által megszülethet a tökéletes keverék. A többit meg ő eltervezte már Ichigónak, csak nem hitte hogy képes lesz túlszárnyalni őt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Zero Division
|
|
« Válasz #290 Dátum: 13 ápr 03, 20:32:06 » |
|
most már nagyon kiváncsi vagyok ishin bankaiára - Aizen elmondása miatt elég erős lehet. Már csak a tény hogy sérülten nem tudja használni. Nem tudom ti hol olvastátok hogy aizen eperkét szándékosan hozta létre.
|
|
|
Naplózva
|
"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer" "Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek" Zsuzskaaaa (K)(L)
|
|
|
heureka
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #291 Dátum: 13 ápr 03, 21:06:33 » |
|
És mi van ha Ichigo a hollow shinigami részének a reinkarnációja vagy ilyesmije? És amikor meghalt az anyja az a hollow aki elméletileg megölte igazából ichigo hollow énjét hozta elő a képességével?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #292 Dátum: 13 ápr 03, 21:11:16 » |
|
Urahara edzésénél éledt fel a hollow, addig meg nyugalmi állapotban volt. Addig semmi nem volt, és ahogy fejlődött Ichigóban úgy vált az ösztönévé, csak intelligensebb lett.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krulszeme
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #293 Dátum: 13 ápr 03, 22:08:27 » |
|
Ichi anya tisztára eszement igen kevés olyan alak van még a bleachben is akik ezt a holowot beválalta volna ennyi védelemmel és azután a harapás után egyből tüzelni. . Hát a házassági terv füstbemenésének egyik legföbb oka kiderült. Masakinak nem lehet volna tiszta vérű Quincy gyermeke. Csak nekem furcsa az hogy ichi anyja azt mondta ishida nagyanyjának hogy a "szent edzésével" csak kisbaba lépésekben halad. Ahoz képest elég jól tolta nem? A másik érdekesség, az ő és ishida faterjának az ijja közti hasonlóság csak nekem szúrja a szememet már mint ishida lélek részecskéből készült íjat használt mig a faterjánál ls masakinál ezt nem láttuk (mármint a részecskékből való felépülését az íjnak)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ronyszkusz
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #294 Dátum: 13 ápr 03, 22:35:27 » |
|
ha jól rémlik, akkor Ishida faterja mintha fizikai megtestelésű íjat használ, ezen a képen lehet látni az íjat, ugyan olyan vékony mint a Masakié. A 9. oldalon meg előkapja a quincy keresztet. Vagy én nézek félre valamit. Ez az animebeni megjelenése, de erre nem feltétlen kell támaszkodni!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gino
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #295 Dátum: 13 ápr 03, 23:30:19 » |
|
Hát Masaki íjja inkább tűnik lélekrészecske alapúnak mintsem fizikai szilárd tárgynak, mint Ryukené! ITT van Ishida első íjjaÉs ITT van Masakié, látszik hogy az lélekrészecske alapú mert nem külön van a nyíl és az íj hanem egybeolvadva van, mert ha fizikai alapú lenne akkor az íj sötétebb lenne vagyis kapna árnyékot mint Ryuken esetében (látszik hogy van "tartása", fizikai valója), a nyíl meg olyan fehér mint most az egész, de főleg ITT látszik jobban, mert ez ugyan az, csak kicsibe! Szóval végül is vehetjük úgy hogy a sima lélekrészecskés íj az még csak a kezdő alap kvinsiknek van, hisz Ishidának is az volt elsőnek, de mostanra már fizikaira váltott, mint Ryuken! Jó lenne tudni a kvinsik erejéről bővebben amiben Kubo kifejti ezeket, mert végülis most már a shinigamiknak már tudjuk az egész kardos dolgaikat!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 ápr 03, 23:38:35 írta Gino »
|
Naplózva
|
|
|
|
Morause
Vendég
|
|
« Válasz #296 Dátum: 13 ápr 04, 10:00:23 » |
|
Haláli ez a fejezet, a végén meg Masaki nagy durrantása a hollowval olyan félre értelmezhető ... Mintha szegény hollow depis lenne és Masaki vállán sírná ki magát ő meg ilyen Hulkos reakcióval megcirógatta a fejét!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #297 Dátum: 13 ápr 04, 14:05:13 » |
|
Most már tudjuk, hogy Ichigo miért lett ilyen egyedi öszvér. Ha jobban belegondolunk akkor most már ha lesz Orihimének és Tatsukinak gyereke akkor az fullbringer lesz, hiszen őket Orihime bátyja megtámadta és megsebesítette.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krulszeme
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #298 Dátum: 13 ápr 04, 15:56:30 » |
|
Tatsukinál valószinű de orihiménél nem biztos (egy szerűen elutasítja a holow nyomait, ha birtokába kerül ez az információ)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie
|
|
« Válasz #299 Dátum: 13 ápr 04, 16:17:28 » |
|
Elutasítja a hollow nyomait? Hogy? Ír kubónak, hogy kiszáll a sorozatból ha a gyereke fullbringer lesz vagy mi? Úgyis ő Kubo kedvenc karaktere
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|