Lew
|
|
« Válasz #14370 Dátum: 14 feb 02, 10:50:59 » |
|
Az Umineko-nak lesz folytatása. De nemrég fejeződött be a VN, szóval valamikor 2015 tájékán ha lesz...
Bár az anime állítólag meg se közelíti a VL színvonalát.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #14371 Dátum: 14 feb 02, 10:57:28 » |
|
Nem állítólag, hanem konkrétan nem közelíti meg, mert az 1-4 VN-en még nagyjából végigmentem, meg ismerem, csak tovább már nem követtem figyelemmel. A vége rettenetesen szét van csapva az animének, ezért mondom hogy kár érte, mert szerintem érdekes, csak a VN meg olyan hosszú hogy fenének sincs ideje rá, főleg meg nem zh időszakban.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #14372 Dátum: 14 feb 02, 11:02:37 » |
|
Akkor olyan mint a SAO. Már egy ideje én is el akartam kezdeni a VN-t, de sosem volt rá felesleges 2-3 hetem A mostani sig/ava kombómhoz tök jól passzol ez a szürke rang =D Nem akarok narancsot =S
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 feb 02, 11:03:19 írta Lew »
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #14373 Dátum: 14 feb 02, 11:12:04 » |
|
A csaj hajszíne passzol a Madara ranghoz. Most erről a megállapításról ez jutott eszembe : Nem az a baj amit mondasz, hanem ahogy mondod...úristen nő vagyok. xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #14374 Dátum: 14 feb 02, 15:28:22 » |
|
Lew-Lew-Lew... eddig elakartad érni a Madara rangot, most meg inkább megfutamodsz? Milyen troll vagy te? Ne aggódj még messze vagy azért a rangtól.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #14376 Dátum: 14 feb 02, 16:34:42 » |
|
Mint Syzy? Ne is mond, úgy örült a fejének, hogy végre megelőzött. Ami bevallom szégyen rám nézve, de sajnos nem vagyok olyan nagy kocka. Amúgy vicces, hogy STM-et még senki se tudta megelőzni, pedig 1 éve talán nem is írt. Akin mindig csodálkoztam az az Uchiha csajszi, akinek most más a neve, aki azt a perverz topicot csinálta anno. Ő durván hozzászólás vadász volt, nem tudom, hogy volt képes annyit össze szedni, máig.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #14377 Dátum: 14 feb 02, 16:43:03 » |
|
Uchiha Masashi néven futott, aztán Darvolia lett és végül a létezésének nyoma is eltűnt a fórumról. Valószínűleg ezért hiányzik innen-onnan pár komment. S ő lehet az a csaj is akiről a múltkor Gabesz beszélt.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #14378 Dátum: 14 feb 02, 16:45:02 » |
|
Azért tűnt el, mert felemelkedett a reptilián lények közé, itt hagyva bennünket a tudatlanság leple alatt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #14379 Dátum: 14 feb 02, 16:50:02 » |
|
Dehogy.. csak betöltötte a 15-t és.... Am régen gk volt az igazi hsz uralkodó, de ez már egy másik történet...... Ja és ma se szerettem meg a rendőrséget...
|
|
|
Naplózva
|
Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”
Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”
Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #14380 Dátum: 14 feb 02, 16:51:40 » |
|
végül a létezésének nyoma is eltűnt a fórumról.
Nem mondod, mikor utoljára láttam valahol (pár hónapja) akkor még regisztrálva volt. Sebaj, meg esik. Felemelkedett ahogy Daniel tette, s majd lehet vissza tér megint, hisz pl Daniel egy macska minimum 7 vagy 9x meghalt így úgy. >_< Gk sok topicot is nyitott azért. kronosz, te túl old school vagy. -.-'
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #14381 Dátum: 14 feb 02, 16:58:31 » |
|
Na ja, de akkor syzy is, ő is azt a schoolt használta. Mikor visdza emlékezek az isire bevillanak kép egy random őrültről aki egyik pillanatban küzd az ébren maradásért másikba elkezd önmagával pogózni, majd veszít, amit angolul kommentál visszaül mellém majd közösen varázsolunk egy lemegy tibi a pad alát
|
|
|
Naplózva
|
Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”
Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”
Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #14382 Dátum: 14 feb 02, 17:28:52 » |
|
Uchiha Masashi néven futott, aztán Darvolia lett és végül a létezésének nyoma is eltűnt a fórumról. Valószínűleg ezért hiányzik innen-onnan pár komment. S ő lehet az a csaj is akiről a múltkor Gabesz beszélt.
Da... Kíváncsi vagyok mi lehet vele... Egyáltalán él még? 12 órát aludtam...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #14383 Dátum: 14 feb 02, 17:33:32 » |
|
Én szoktam vele beszélgetni fészen. A marslakó haverjaival próbálja levadásztatni a Slendermant.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #14384 Dátum: 14 feb 02, 17:58:46 » |
|
Gabesz, az rád fért már, nem? Mindenkinek kell egy hobbi gman. Kicsit durva, de azért vicces. A Dexter c. sorozat jutott róla az eszembe.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 feb 02, 18:19:08 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
|