MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #14340 Dátum: 14 feb 01, 16:06:05 » |
|
De már mondtam hogy láttam erről egy filmet, ezeknek a szereknek a fejlődéséről stb youtube-on fentvan majd előkerítem.
Én láttam egy filmaet arról, hogy egy bizonyos ókori vallásalapító valójában egy magyar királyfi volt. A Youtube, meg úgy általában a net tele van hulladékkal, én se vagyok gyógyszerpárti (még fájdalomcsillapítót se szedek be soha), de van, amikor a kisebbik rossz beszedni őket.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
|
« Válasz #14341 Dátum: 14 feb 01, 16:11:22 » |
|
Hát, Mini meglesném, hogy mikor írnak megfázásra Xanaxot. Amúgy, én is abszolúte gyógyszerellenes vagyok, mert így is szedek eleget, nem akarok mégtöbbet szedni mellé, de úgy látszik muszáj. Bár, nem tudom... Most ettem, az jó volt, de nem éreztem azt, hogy de jót ettem. Mintha csak simán feltöltődött volna a gyomrom. Furcsa. De legalább éhes (talán) nem vagyok, és inni is ittam. Amúgy, ha nem jártas az orvostudomány ezen a területen, mondhatni, hogy akiknek beadják kísérleti patkányok, nem? Szerk.: Nem akarok még egy + hsz-t írni, nehogy rám legyen szólva, hogy chatelek, de Syzygy, kiégetsz ezzel a képpel. Hülye vagy. Pozitív értelemben. XDDDDDDDDDDd
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 feb 01, 16:19:54 írta Zizi100 »
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #14342 Dátum: 14 feb 01, 16:13:09 » |
|
Mert mik lennénk, emberek? naiveté , máskülönben hogy haladna előre a zemberiség?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 feb 01, 16:21:24 írta Syzygy »
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #14343 Dátum: 14 feb 01, 16:20:47 » |
|
Egyik gimis barátom is depresszióban szenvedett. Egyszer láttam egy nagyon rossz pillanatában. Azt hiszem legjobban úgy tudnám jellemezni, hogy üres volt. Mintha egy hús vér baba ült volna előttem. Szörnyű élmény volt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #14344 Dátum: 14 feb 01, 16:21:36 » |
|
Ehhez az idézethez inkább egy meditáló bölcs sziluettje illet volna. Syzy, már nem megy úgy a képszerkesztés, mint...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #14345 Dátum: 14 feb 01, 16:27:18 » |
|
Zizi, egy ismerősünknek írták fel, nem is értettem...De nem vette be és meggyógyult a megfázásból hamar. >_< Grat Syzy.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #14346 Dátum: 14 feb 01, 16:31:14 » |
|
Megyek Kecskemétre bulizni, de már most olyan álmos vagyok. Nagyon vicces lesz így hogy most reggelig tudnák aludni.
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #14347 Dátum: 14 feb 01, 16:33:11 » |
|
A mester biztos büszke rád Syzy, hogy ilyen bölcs mondást választottál a 3000 hozzászólásod fő témájául.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #14349 Dátum: 14 feb 01, 16:36:44 » |
|
Grat Syzy.
Ehhez nem kell gratulálni, drága árat fizettem érte. Az még hagyján, hogy lassan 100 napot itt töltöttem életemből, de grammar nácivá és flame harcossá kellett változnom hogy elérjem ezt a szintet, feladva eddigi lényemet, ami már a múlt homályába vész és nem érzek semmi bűntudatot, szégyent, sajnálatot. Ezek után sem érzem teljesnek magam, még több újoncra és nyelvtani hibára van szükségem, míg végül fel nem emészt ez az egész és be nem végeztetik sorsom. Már régen átléptem a Rubicont. Nekem már késő, Gdat. MrSaiyan megmutatja neked a nyelvtannácik igazi mivoltát. Mostantól ő lesz a mestered.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #14350 Dátum: 14 feb 01, 17:01:24 » |
|
Én izomlazítót szedek. Nem használ, de már megszoktam.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 feb 01, 18:34:23 írta gman »
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #14351 Dátum: 14 feb 01, 18:18:05 » |
|
A görcsoldóról először valamiért a menstruációra asszociáltam.
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #14352 Dátum: 14 feb 01, 18:20:01 » |
|
Basszus, én is. >_< De szerencsére gman nem olyan nagyon papucs.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #14353 Dátum: 14 feb 01, 18:22:42 » |
|
Ezek után nem lepődnék meg, ha a fogamzásgátlót is neki kellett volna szednie, meg is lett az eredménye.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #14354 Dátum: 14 feb 02, 00:35:51 » |
|
3 éve minden iskolanapon elmentem egy épület előtt. Most tudtam meg, hogy onnan szervezték a magyar zsidóság deportálását. Pedig olyan kis kellemes hely.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|