24 nov 22, 21:17:57 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 959 960 [961] 962 963 ... 1001
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Duma 10  (Megtekintve 1239080 alkalommal)
0 Felhasználó és 213 vendég van a témában
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)

« Válasz #14400 Dátum: 14 feb 02, 21:34:46 »

Naná, mindig van egy ismerős aki ismer valaki aki ugyan csak ismer valakit aki tud szerezni valahonnan.

A TEK "megszállta" Visegrádot. Vagyok egy Visegrádi csoportban a facebookon, s csak azt látom, hogy Visegrádiak kérdezgetik, hogy mi történt, mert az interneten olvasták, meg később a híradóban látták, hogy megszálltak minket. ikszdé
« Utoljára szerkesztve: 14 feb 03, 12:39:37 írta Minagi » Naplózva

Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #14401 Dátum: 14 feb 03, 13:08:10 »

Csak nem a motoros bankrobbantót keresik  Gondolkozik Bár a TEK airsoftos gyerekekre is lazán kimegy szóval sosem lehet tudni Nevet (érdekes egy társaság). Életemben nem voltam még 2 napig másnapos. Szombaton végül lementem Kecskemétre bulizni és állati volt. Csak az ivós játék eldurvult szerintem, és utána az a strong sör vagy mi a rák se kellett volna, a lényeg hogy tuti sikerült egy fasza kis alkoholmérgezést összeraknom, ez van, nem szokta "A svéd" a szántást. Legalább már nem fázok Mosolyog Superbowlt látta valaki? Még egy ilyen rossz meccset, bár a Seahawks védelme egyszerűen hihetetlen volt, a támadójátékot szeretem, főleg ezért voltam broncos drukker, de csak a fejemet tudtam fogni hogy amit el lehet rontani azt elrontották az első másodperctől. Legalább a Halftime show jobb volt mint az elmúlt néhány. Milyen alacsony fazon a Bruno Mars és hogy meg tud tölteni egy stadiont a jelenlétével Nevet Állat volt Mosolyog
Naplózva

Some men just want to watch the world burn.
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

« Válasz #14402 Dátum: 14 feb 03, 13:13:03 »

Igen az az egyik tipp, a másik, meg hogy fatolvajok meg orvvadászok voltak...

Nem is kellene fáznod, tavasz van, gyönyörű napsütéssel! Pirul

Amúgy én nem láttam a Super Bowl-t bár terveztük, hogy ma meglessük hátha, habár én nem szoktam rá figyelni, de az anyukám szereti, de csak poén és nagy show, élvezi.
Azt hallottam, hogy elég unalmas lett a mostani.
Naplózva

Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #14403 Dátum: 14 feb 03, 13:19:25 »

Hát a sok piától reszkettem viszont hihetetlen egy vanishes flakon milyen jó kispárna tud lenni ikszdé
Unalmas nem kifejezés. Semmi izgalom. Az emberek a 4. negyedben már kifelé mentek a stadionból. Az emberek átkapcsoltak. Én is az alváson gondolkoztam. Aki szereti a szép Defense játékot annak tetszeni fog. Aki Viszont a Manning féle bravúrokat szereti az meg se nézze.
Naplózva

Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

« Válasz #14404 Dátum: 14 feb 03, 14:24:36 »

Ezt látta már valaki? Szerintem nagyon jól megcsinálták, az örök "gonoszok": Ben Kingsley, Tom Hiddleston, Mark Strong (Basszus olyan jó hangja van ennek a férfinak! Pirul) Amúgy ez egy Jaguar reklám.

Micsudi, kinek mi. Valaki egy pihe puha szivacsot szeret párnának, valaki egy tönkölyhéjjal töltött párnát szeret, mások egy Vanish flakonnal is beérik. Képek nem készültek?  Be van tépve
Naplózva

Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #14405 Dátum: 14 feb 03, 14:28:36 »

Kezdődik a téli olimpia, aminek az orosz állam hitelezői gondolom nagyon örülnek. A kutyák azért kevésbé. Durva.
« Utoljára szerkesztve: 14 feb 03, 14:31:32 írta Aes Sedai » Naplózva
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

« Válasz #14406 Dátum: 14 feb 03, 14:37:39 »

Azért ez durva kicsit.  Hmm? Kíváncsi vagyok ebből mi fog kisülni.
Naplózva

Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #14407 Dátum: 14 feb 03, 14:39:10 »

A cikk alapján ezen már túl vannak.
Naplózva
Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #14408 Dátum: 14 feb 03, 14:41:10 »

Aki meg akarja mondani az oroszoknak mit csináljanak az hülye Ők csinálják jól. leszarnak mindent és mindenkit. Oroszországban a kóbor kutyák igenis nagy gondot jelentenek mert kb falkákban járnak mint a farkasok és nekimennek az embernek. Láttam erről videót. Nem veszélyeztetett állatfajról van szó. Nem értem miért pattognak a sötétzöldek.
Naplózva

Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

« Válasz #14409 Dátum: 14 feb 03, 14:43:50 »

Azt értem, de most ennek nagy eséllyel nagyobb hangja lesz, főleg, hogy ma jött ki a cikk ezen az oldalon amit írtál.
Simán lehet, hogy ebből még lesz botrány, ha lesz persze.

Mitől ilyen vadak kint a kutyák?O.o Én még nem hallottam erről, bár ez nem sokat jelent, ne követem a mindennapi eseményeket, híreket.
Naplózva

Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #14410 Dátum: 14 feb 03, 14:45:02 »

Az oroszok tényleg jól teszik, hogy leszarnak mindenkit, és azt csinálnak, amit akarnak. De nem ebben. Emberek felelőtlensége miatt van ennyi kóbor kutya, nem azért mert a kutyáknak kóborolni van kedvük. És mégis őket büntetik meg.
Naplózva
Lew
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Trollbarlang díjak:Legjobb topic, Legnagyobb topic

« Válasz #14411 Dátum: 14 feb 03, 14:46:52 »

Csak én tartom szánalmasnak amit ezek az idióta zöldek csinálnak?

Belekötnek mindenbe és mindenkibe.

Azért kíváncsi lennék melyikük ment el életében akár egyszer is szemetet szedni. Ja bocs, elmentek ha a média is ott volt.

Azért mondjuk arra kíváncsi lennék, ha a nagy tüntetők kisfiát harapná meg egy veszett kóbor kutya akkor is így vélekedne-e.

És félreértés ne essék undorító dolognak tartom hogy állatokat kidobnak az utcára, de ha már egyszer az utcán vannak nincs mit tenni.
« Utoljára szerkesztve: 14 feb 03, 14:48:32 írta Lew » Naplózva

Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #14412 Dátum: 14 feb 03, 14:49:03 »

Egy csomó ilyen képmutató van köztük, nyilván, mint ahogy mindenhol. Csak itt most nem arról van szó, hanem arról, hogy egy megkérdőjelezhető értelmű rendezvény kedvéért legyilkolnak egy csomó állatot.
Naplózva
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

« Válasz #14413 Dátum: 14 feb 03, 14:50:46 »

Ez "Szorokin szerint a kóbor kutyákért a felelőtlen gazdák a felelősek, akik nem sterilizáltatják kedvencüket, vagy megszabadulnak tőlük, ha már rájuk untak." nagyon igaz sajnos. Tényleg ezt teszik a gazdák, nem sterilizálják az állatokat mert nem akarnak pénzt kiadni erre, a kutyákat meg akik megszületnek kirakják...

Lew, nem mindegyik képmutató.
Erre Aes beír elém. Nevet
Naplózva

Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #14414 Dátum: 14 feb 03, 14:55:08 »

Erről beszélek én is, hogy emberek felelőtlensége miatt.

És arra akarnék én itt utalni, hogy milliárdokért, hitelből megrendeznek egy rendezvényt - csakis a "kenyeret és cirkuszt" elv nevében - de arra nem jutna már a milliárdokból, hogy normálisan bánjanak az emberek hülyesége miatt létező kóbor kutyákkal, pl. pár normális menhely építésével, ivartalanítási kampányokkal stb. De nem, egy-egy ilyen bohócnak csak a versenyszerkójának az árából meg lehetne ezt oldani, de véletlenül se.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 959 960 [961] 962 963 ... 1001
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins