Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #14400 Dátum: 14 feb 02, 21:34:46 » |
|
Naná, mindig van egy ismerős aki ismer valaki aki ugyan csak ismer valakit aki tud szerezni valahonnan. A TEK "megszállta" Visegrádot. Vagyok egy Visegrádi csoportban a facebookon, s csak azt látom, hogy Visegrádiak kérdezgetik, hogy mi történt, mert az interneten olvasták, meg később a híradóban látták, hogy megszálltak minket.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 feb 03, 12:39:37 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #14401 Dátum: 14 feb 03, 13:08:10 » |
|
Csak nem a motoros bankrobbantót keresik Bár a TEK airsoftos gyerekekre is lazán kimegy szóval sosem lehet tudni (érdekes egy társaság). Életemben nem voltam még 2 napig másnapos. Szombaton végül lementem Kecskemétre bulizni és állati volt. Csak az ivós játék eldurvult szerintem, és utána az a strong sör vagy mi a rák se kellett volna, a lényeg hogy tuti sikerült egy fasza kis alkoholmérgezést összeraknom, ez van, nem szokta "A svéd" a szántást. Legalább már nem fázok Superbowlt látta valaki? Még egy ilyen rossz meccset, bár a Seahawks védelme egyszerűen hihetetlen volt, a támadójátékot szeretem, főleg ezért voltam broncos drukker, de csak a fejemet tudtam fogni hogy amit el lehet rontani azt elrontották az első másodperctől. Legalább a Halftime show jobb volt mint az elmúlt néhány. Milyen alacsony fazon a Bruno Mars és hogy meg tud tölteni egy stadiont a jelenlétével Állat volt
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #14402 Dátum: 14 feb 03, 13:13:03 » |
|
Igen az az egyik tipp, a másik, meg hogy fatolvajok meg orvvadászok voltak... Nem is kellene fáznod, tavasz van, gyönyörű napsütéssel! Amúgy én nem láttam a Super Bowl-t bár terveztük, hogy ma meglessük hátha, habár én nem szoktam rá figyelni, de az anyukám szereti, de csak poén és nagy show, élvezi. Azt hallottam, hogy elég unalmas lett a mostani.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #14403 Dátum: 14 feb 03, 13:19:25 » |
|
Hát a sok piától reszkettem viszont hihetetlen egy vanishes flakon milyen jó kispárna tud lenni Unalmas nem kifejezés. Semmi izgalom. Az emberek a 4. negyedben már kifelé mentek a stadionból. Az emberek átkapcsoltak. Én is az alváson gondolkoztam. Aki szereti a szép Defense játékot annak tetszeni fog. Aki Viszont a Manning féle bravúrokat szereti az meg se nézze.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #14404 Dátum: 14 feb 03, 14:24:36 » |
|
Ezt látta már valaki? Szerintem nagyon jól megcsinálták, az örök "gonoszok": Ben Kingsley, Tom Hiddleston, Mark Strong (Basszus olyan jó hangja van ennek a férfinak! ) Amúgy ez egy Jaguar reklám. Micsudi, kinek mi. Valaki egy pihe puha szivacsot szeret párnának, valaki egy tönkölyhéjjal töltött párnát szeret, mások egy Vanish flakonnal is beérik. Képek nem készültek?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #14405 Dátum: 14 feb 03, 14:28:36 » |
|
Kezdődik a téli olimpia, aminek az orosz állam hitelezői gondolom nagyon örülnek. A kutyák azért kevésbé. Durva.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 feb 03, 14:31:32 írta Aes Sedai »
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #14406 Dátum: 14 feb 03, 14:37:39 » |
|
Azért ez durva kicsit. Kíváncsi vagyok ebből mi fog kisülni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #14407 Dátum: 14 feb 03, 14:39:10 » |
|
A cikk alapján ezen már túl vannak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #14408 Dátum: 14 feb 03, 14:41:10 » |
|
Aki meg akarja mondani az oroszoknak mit csináljanak az hülye Ők csinálják jól. leszarnak mindent és mindenkit. Oroszországban a kóbor kutyák igenis nagy gondot jelentenek mert kb falkákban járnak mint a farkasok és nekimennek az embernek. Láttam erről videót. Nem veszélyeztetett állatfajról van szó. Nem értem miért pattognak a sötétzöldek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #14409 Dátum: 14 feb 03, 14:43:50 » |
|
Azt értem, de most ennek nagy eséllyel nagyobb hangja lesz, főleg, hogy ma jött ki a cikk ezen az oldalon amit írtál. Simán lehet, hogy ebből még lesz botrány, ha lesz persze.
Mitől ilyen vadak kint a kutyák?O.o Én még nem hallottam erről, bár ez nem sokat jelent, ne követem a mindennapi eseményeket, híreket.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #14410 Dátum: 14 feb 03, 14:45:02 » |
|
Az oroszok tényleg jól teszik, hogy leszarnak mindenkit, és azt csinálnak, amit akarnak. De nem ebben. Emberek felelőtlensége miatt van ennyi kóbor kutya, nem azért mert a kutyáknak kóborolni van kedvük. És mégis őket büntetik meg.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #14411 Dátum: 14 feb 03, 14:46:52 » |
|
Csak én tartom szánalmasnak amit ezek az idióta zöldek csinálnak?
Belekötnek mindenbe és mindenkibe.
Azért kíváncsi lennék melyikük ment el életében akár egyszer is szemetet szedni. Ja bocs, elmentek ha a média is ott volt.
Azért mondjuk arra kíváncsi lennék, ha a nagy tüntetők kisfiát harapná meg egy veszett kóbor kutya akkor is így vélekedne-e.
És félreértés ne essék undorító dolognak tartom hogy állatokat kidobnak az utcára, de ha már egyszer az utcán vannak nincs mit tenni.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 feb 03, 14:48:32 írta Lew »
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #14412 Dátum: 14 feb 03, 14:49:03 » |
|
Egy csomó ilyen képmutató van köztük, nyilván, mint ahogy mindenhol. Csak itt most nem arról van szó, hanem arról, hogy egy megkérdőjelezhető értelmű rendezvény kedvéért legyilkolnak egy csomó állatot.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #14413 Dátum: 14 feb 03, 14:50:46 » |
|
Ez "Szorokin szerint a kóbor kutyákért a felelőtlen gazdák a felelősek, akik nem sterilizáltatják kedvencüket, vagy megszabadulnak tőlük, ha már rájuk untak." nagyon igaz sajnos. Tényleg ezt teszik a gazdák, nem sterilizálják az állatokat mert nem akarnak pénzt kiadni erre, a kutyákat meg akik megszületnek kirakják... Lew, nem mindegyik képmutató. Erre Aes beír elém.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #14414 Dátum: 14 feb 03, 14:55:08 » |
|
Erről beszélek én is, hogy emberek felelőtlensége miatt.
És arra akarnék én itt utalni, hogy milliárdokért, hitelből megrendeznek egy rendezvényt - csakis a "kenyeret és cirkuszt" elv nevében - de arra nem jutna már a milliárdokból, hogy normálisan bánjanak az emberek hülyesége miatt létező kóbor kutyákkal, pl. pár normális menhely építésével, ivartalanítási kampányokkal stb. De nem, egy-egy ilyen bohócnak csak a versenyszerkójának az árából meg lehetne ezt oldani, de véletlenül se.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|