Aes Sedai
|
|
« Válasz #14175 Dátum: 14 jan 29, 13:15:35 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #14176 Dátum: 14 jan 29, 14:49:05 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #14177 Dátum: 14 jan 29, 14:50:33 » |
|
Hogy is mondják? Mindenkinek jár 15 perc hírnév. Ez az alak most keresi a sajátját.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #14178 Dátum: 14 jan 29, 15:17:50 » |
|
Kommentek:
-Kik építettek ilyen szép köves utat a Marsra?
-Közgép?
XDDDDDDD
Jól van azt hiszem most kell kikapcsolnom a zinternetet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #14179 Dátum: 14 jan 29, 18:29:28 » |
|
Dróton vagyok rángatva. Reggel az asszony tök kedvesen mondta, hogy tudja, hogy össze tudom hozni azt a szakdolgozatot (én is tudom, csak lusta vagyok). Ma hat oldalt, két ábrát és egy táblázatot termeltem. Boszorkányság.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #14180 Dátum: 14 jan 29, 20:41:22 » |
|
Van itt olyan, aki nagyon ért az irodalomhoz és esetleg szívesen segítene nekem egy picit?
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #14181 Dátum: 14 jan 29, 20:45:23 » |
|
mit jelent az, hogy nagyon ért az irodalomhoz?
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #14182 Dátum: 14 jan 29, 20:55:29 » |
|
Hmm.. Ért a Bánk bánhoz olyan szinten, hogy egyes részeket tud elemezni annyira, hogy 5-10 percen keresztül folyamatosan tudna róla beszélni..
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #14183 Dátum: 14 jan 29, 20:59:54 » |
|
Azt húztam érettségin és max pontos lett. Minekutána jól kivillogtam magam, azért leírom hogy nem tudok segíteni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #14184 Dátum: 14 jan 29, 21:01:26 » |
|
Nekem is az egyik kedvenc tételem volt, de nem azt húztam. Hanem Csehovot :3 Nálunk nem volt pontozás, de ötös lett az enyém is. Milyen régen elemeztem már művet basszus. Pedig imádtam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #14185 Dátum: 14 jan 29, 21:01:31 » |
|
mit jelent az, hogy nagyon ért az irodalomhoz? Azt, hogy az illető olvasta és szereti az ASoIaF könyveket. Pont.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #14186 Dátum: 14 jan 29, 21:05:55 » |
|
Mégse voltam nagy segítség tegnap, hanii?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #14187 Dátum: 14 jan 29, 21:07:31 » |
|
xD múltkor pont volt magyartanárom és a töritanárom facebook beszélgetésükben le ponyvázták T_T szóval teljesen csalódtam a középiskolámban, pedig eddig se voltam elégedett -.-" A Bánk bánt szerettem én is, de nem volt a kedvenc tételem. Petőfit akartam húzni, vagy Shakespearet, de a bibliát húztam, túl könnyű tétel. Nem volt mivel villognom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #14188 Dátum: 14 jan 29, 21:10:04 » |
|
De, a konfliktust nagyon szépen tudom elemezni, köszi gman, viszont Endre és Bánk érzelmi változása az 5. fejezetben (külön-külön a kettő) kicsit nagyobb gondot okoz. Úúú, Seva, ha gondolod, segíthetsz nekem elemezni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #14189 Dátum: 14 jan 29, 21:11:23 » |
|
Én csak jól összevesztem a tesitanárommal a Bánk bánon. Nem szerettem azt a könyvet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|