Aes Sedai
|
|
« Válasz #14145 Dátum: 14 jan 28, 11:51:25 » |
|
itt még mindig nincs hó T_T miért? T_T
Ahelyett, hogy inkább együtt örülnél a cicáiddal ennek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #14146 Dátum: 14 jan 28, 11:57:53 » |
|
mert a hó jó -.-" ropogós hóban sétálni olyan jó
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #14147 Dátum: 14 jan 28, 12:06:39 » |
|
De a macskák utálják. Legalábbis a mieink úgy tudtak ilyenkor kényeskedni mindig.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #14148 Dátum: 14 jan 28, 12:10:14 » |
|
Így igaz, a hó jó. Én is ki vagyok akadva, hogy nincs nálunk. :c Majd megint márciusban...
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #14149 Dátum: 14 jan 28, 12:11:15 » |
|
Az enyémek kemény cicák. Mondjuk sokat vannak fenn ilyenkor a padláson, vagy fekszenek az ajtóban.
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #14150 Dátum: 14 jan 28, 13:18:13 » |
|
Na a fórummal álmodtam Valami szigetre kerültünk Jurrasic Park feelingje volt minden meg akart minket enni. De közben koncertre mentünk, de ilyen medencés nézőtér volt a színpad meg cöllöpökön. Noé meg Rita kétpetélyű ikertesók voltak Gdat meg valami vadász De közben valami idegen izék is ránk pályáztak meg volt ott még egy csomó ember akiket tudtam hogy ismerek de mégse. Aztán valami fénylény hátán menekültünk ami kiba okos volt és magyarázott. A többire nem emlékszem de nagyon beteg álom volt
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #14151 Dátum: 14 jan 28, 13:37:02 » |
|
Nem hitte el. Kiröhögött. Lúzer vagyok. Ez nagyobb alázás, mint amikor az a csaj azt mondta a hozzám hasonlóan lúzer barátjának, hogy ő is megcsalta.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #14152 Dátum: 14 jan 28, 14:12:55 » |
|
Rita menj vissza Kaposvárra ott van hó. Itt Pécsen is van és a munkahelyemet megközelíteni kisebb kaland. Tegnap egy eladó azt írta rá a számlára, hogy Pécsi Tudományi Egyetem. Mi az a tudományi?? gman szerintem túl feltűnően csináltad. A nők akkor kezdenek el gyanakodni, ha a pasi rendhagyóan viselkedik. Pl nézegesd sunyiban a telefonodat mintha rejtegetnéd, meg szeszélyeskedj.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #14153 Dátum: 14 jan 28, 15:43:53 » |
|
Rita együtt érzek veled, itt sincs hó. Bár most hó szállingózásban jöttem haza, bazi nagy vigyorral az arcomon. gman, ez elég nagy szívás, de legalább tudod hol álltok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #14154 Dátum: 14 jan 28, 16:23:49 » |
|
Áh micsoda kocka.... látszik, mégse tanult, hanem játszott. Hát olyan későn? Jó, mondjuk én amúgy se szoktam tanulni. Rá kéne már szoknom. gman, kár, kicsit reméltem, hogy valami csúnyát kapsz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #14155 Dátum: 14 jan 28, 17:29:10 » |
|
Megalapozott alibim van tegnap estére, biztos hogy nem játszottam. Csaló lehetett, aki bitorolta a nevem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #14156 Dátum: 14 jan 28, 17:30:45 » |
|
Azért nem fél, hogy megcsalom, mert szerinte nem merném még akkor se, ha őt gyűlölném és másba fülig szerelmes lennék. Ennél mi a csúnyább?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #14157 Dátum: 14 jan 28, 17:37:52 » |
|
Mert most kiröhögött hogy nem lennél képes egy nőt sem ágyba/konyhaasztalra vinni?
Nem tennéd meg, mert ahhoz túl papucs vagy.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #14158 Dátum: 14 jan 28, 18:58:47 » |
|
gman, ha most azt mondod, hogy akkor is megdöngetsz valakit, én megeszem a kalapom. Fájt mi, amit az asszony mondott? Akkor örülj neki, hogy veled van és ilyen faszságokkal ne fáraszd. Hihetetlen ez a játszmázás, nekem túl gyereke. CrazyCat, a tanulásra nem lehet rászokni, érezni kell, a lelkedben. >_< Syzygy, muti az alibid!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 28, 19:00:54 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #14159 Dátum: 14 jan 28, 19:26:52 » |
|
Akkor remélem, hogy a lelkem két év múlva felkészül a tanulásra, mert egy emelt érettségit minimum le kéne tennem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|