25 feb 17, 01:18:33 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 943 944 [945] 946 947 ... 1001
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Duma 10  (Megtekintve 1315920 alkalommal)
0 Felhasználó és 202 vendég van a témában
Sayu
Naruto-Kun Csoport
*
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #14160 Dátum: 14 jan 28, 19:34:16 »

Előző hszt nem idézünk!

Moderátor

Áhh mintha a saját régi kis vágyaimat hallgatnám Nevet Olyan szépen elterveztem azokat az emelt ötös érettségiket meg hogy mennyit fogok rá tanulni, és a végén írásbelire egy szót se tanultam, szóbelinél meg utolsó három nap álltam neki magolni mint az állat Nevet
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 28, 20:20:18 írta Aes Sedai » Naplózva
Syzygy
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

hipsztersznobművész

« Válasz #14161 Dátum: 14 jan 28, 19:36:25 »

Nem szabad beírnom, hogy előző hsz-t nem idézünk. Nem szabad beírnom, hogy előző hsz-t nem idézünk. Nem szabad beírnom, hogy előző hsz-t nem idézünk. Nem szabad beírnom, hogy előző hsz-t nem idézünk. Nem szabad beírnom, hogy előző hsz-t nem idézünk. Nem szabad beírnom, hogy előző hsz-t nem idézünk. Nem szabad beírnom, hogy előző hsz-t nem idézünk.
Naplózva
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #14162 Dátum: 14 jan 28, 19:37:13 »

gman, ha most azt mondod, hogy akkor is megdöngetsz valakit, én megeszem a kalapom. Nevet
Ugyan már, el se tudok ilyet képzelni.
Naplózva
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)

« Válasz #14163 Dátum: 14 jan 28, 19:47:32 »

Nem szabad beírnom, hogy előző hsz-t nem idézünk.
Szegény most írta második hozzászólását és erre gonoszkodsz vele. Bad, Bad Syzy. Nevet

Mit gman? Hogy megeszem a kalapom (amim nincs?) vagy, hogy mással hálj? Mert, ha a második akkor helyes.Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 28, 20:08:14 írta Minagi » Naplózva

noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Aliz csodaországból...

« Válasz #14164 Dátum: 14 jan 28, 20:07:00 »

Néha úgy érzem csak én voltam az a hülye aki agyontanulta magát biosz érettségire (bár a legjobban a kémiától féltem).
Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
Lew
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Trollbarlang díjak:Legjobb topic, Legnagyobb topic

« Válasz #14165 Dátum: 14 jan 28, 20:18:13 »

Nem szabad beírnom, hogy előző hsz-t nem idézünk.

Punci vagy? Pár csillag a rang helyett és máris elnézőbb vagy  Faceg
Naplózva

Ayumichan
Naruto-Kun Fórum Isten

Silent shadow

« Válasz #14166 Dátum: 14 jan 29, 01:21:17 »

Úgy látom Aes már nem volt vele elnéző.  smirksweat
Mondjuk neki is vannak csillagai. És azok kékek.  Nyelvesít
Naplózva

Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
kronosz7
ANBU Kapitány
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #14167 Dátum: 14 jan 29, 01:32:57 »

Ayumi ezzel azt akarod mondani, hogy éljenek a kékek? :O Én utálom a rendőrséget... sokszor volt vele gondom :@
Naplózva

Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”

Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”

Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
Ayumichan
Naruto-Kun Fórum Isten

Silent shadow

« Válasz #14168 Dátum: 14 jan 29, 01:44:26 »

Csak annyit hogy a kék szín hatalmat jelent.   Gondolkozik
A rendőrséggel nekem még nem volt dolgom, csak pár méterről láttam rendőrt.  Nevet
Naplózva

Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
kronosz7
ANBU Kapitány
*

« Válasz #14169 Dátum: 14 jan 29, 03:46:11 »

Én nagyon nem bírom.. nem hiszem, van olyan fórumon, aki sűrűbben találkozna velük mint én.. most is itt ül egy mellettem! :F nem bírnak békében hagyni..
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 29, 03:57:54 írta kronosz7 » Naplózva

Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”

Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
CrazyCat
Elit Jounin
*

« Válasz #14170 Dátum: 14 jan 29, 08:07:17 »

Te szegény Nevet
Pesten végre leesett a hó. Az alapból rossz napot, mi sem tudja jobban elindítani, hogy mikor fél hétkor kilépek az utcára, már fehér az út. Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 29, 08:11:42 írta CrazyCat » Naplózva
kronosz7
ANBU Kapitány
*

« Válasz #14171 Dátum: 14 jan 29, 08:17:22 »

Esik bizony, pontosan 5 óra 45 perckor kezdett el szállingózni, majd 6óra 10 perc körüliben már havazni. Jelenleg Pest Megye majd egész területén fedeznek fel fehér hó féléket, mely a hő hatására átlátszó színűvé válik. Ezt a különleges helyzetet, hogy az emberek szemszögéből is lássuk megkérdeztük a helybéli józsi bácsit mit gondol erröl a rejtélyes esetről.

Mr. Joe: "Én aztat godolom, h ezis a bevándorló rézműves erdőkapáló segédmunkások miatt van, biztos a üzem a fa a faüzembe a fafélékből amitet elégetnek a fátat na abból van.
Riporter: Köszönjük józsibácsi. Kedves polgártársaim, tehát hallhatták nem tudni ki áll a rejtélyes jelenség mögött, lehet a bevándorló rézműves erdőkapáló segédmunkások, de lehet, hogy nem, Én nem találgatok. Köszönöm figyelmüket még később jelentkezem, újabb különleges PESTI esetekkel, mint a vidéki emberek "slambuc" nevű élelmiszer ipari mellékterméken élnek a gazdasági válság miatt, és a hogyan neveljünk kutyát kesztyűtartóban tudományos riportunkkal.
Viszlát kedves nézőink!
Naplózva

CrazyCat
Elit Jounin
*

« Válasz #14172 Dátum: 14 jan 29, 08:21:05 »

Hát ez nekem reggel fél kilenckor meghaladta az agyi kapacitásom. Azt hiszem, délután nekifutok újra Nevet
Naplózva
kronosz7
ANBU Kapitány
*

« Válasz #14173 Dátum: 14 jan 29, 08:26:25 »

Én ilyenkor agyhalott állapotban vagyok, ilyenkor van az, hogy nem vállalok felelősséget a cselekedeteimért, mivel még 1 óra és 24 órája vagyok talpon ebből 12 órát pedig dolgoztam.. :Đ :Đ Most meg persze átesik az ember a holtponton, amikor már pihenhetne, és itt kattogok a gép előtt :F

Elgondolkoztam kicsit, ugye olyan van óvodába, hogy a szülő x napról felmenti a gyereket, vagy mi.. olyan is van, hogy az isiben felmentenek tesi óra alól, na most olyan miért nincs az életbe, hogy felmentenek a létezéstől? :O

U.i.: Most úgy érzem magam, mintha a 4-5 évvel ezelőtti énem a felszínre erőszakolta volna magát... :F
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 29, 08:27:36 írta kronosz7 » Naplózva

noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Aliz csodaországból...

« Válasz #14174 Dátum: 14 jan 29, 12:41:17 »

Nem tudom értelmezni az előző hsz-eket, (na jó tudom őket, de akkor is leírom) olyan boldog vagyok, hogy megjött Budára a hó, pedig tegnap csalódott voltam, mert pont mikor indultam otthonról kezdett el hullani úgy alaposan. Az arbor és a hegy valami gyönyörű, viszont voltam kajáért a Móriczon ott már kevésbé szép a táj. Nevet 

Nemrég kaptunk e-mailt a koli vezetéstől, hogy tilos etetni a cicákat. Ez gonosz dolog. -.-

Vicces volt arra visszaérni, hogy mikor a zárba tettem a kulcsot, valamelyik szobából épp a "f*szom tele van már ezzel az egyetemmel" mondat hallatszott ki.
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 29, 12:42:08 írta noemimi-chan » Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
Oldalak: 1 ... 943 944 [945] 946 947 ... 1001
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins