Syzygy
|
|
« Válasz #14130 Dátum: 14 jan 27, 21:48:45 » |
|
Annyiban korrigálnám magam, hogy pont nem nyelvi szinten jelenti ugyanazt a kettő. Majd egy nyelvtannáci leírja a helyes megoldást. Viszont jogban más a használata, mint hétköznapi nyelvben. Donnie Darko legjobb.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 27, 21:49:17 írta Syzygy »
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #14131 Dátum: 14 jan 27, 21:52:34 » |
|
Ha neked megfelel a tested, nem mindegy, hogy akkor mennyi is vagy valójában? Jaj ez a közhely istenem Nem az számít hogy magadnak tetsszél. Jó nyílván ez is fontos, de a lényeg az, hogy másoknak mennyire jössz be. Hiába vagy szerelmes magadba ha mindenki más rondának tart.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #14132 Dátum: 14 jan 27, 21:53:39 » |
|
Bocsánat a "leg" lemaradt. Az egy nagyon jó film, viszont rohadt régen láttam... De ott is mertem meg az R.E.M.-től a Mad World c. számot, ami egy gyönyörű szám, ott meg egy rohadt jó lezáró zene volt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #14133 Dátum: 14 jan 27, 22:01:05 » |
|
WTF Minagi, nem R.E.M., hanem Gary Jules énekli benne, de az is egy cover, az eredeti valami tears of fears együttestől van. Bár az R.E.M. is nagyon jó szóval enyhítő körülményként értékelem. és a kedvenc mondatod a fimből gondolom a whats the point of living if you dont have a dick?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #14134 Dátum: 14 jan 27, 22:08:43 » |
|
Már vártam. Nem emlékeztem Gary Jules nevére, így inkább R.E.M.-et írtam. Az nyilvánvaló, hogy a Tears For Fears-é az alap, bátyámmal, néha betesszük inkább ezt (kicsit vidámabb) és énekeljük. (Bár ez már rég volt. ) Ő oda van a '80as évekért. Az inkább a te kedvenc mondatod babám.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #14135 Dátum: 14 jan 27, 22:24:18 » |
|
Valójában a why are you wearing that stupid man suit a legjobb. Bár ez a film azon ritka kevesek közé tartozik, ahol a rendezői változat egy NAGY NULLA FÚÚJ elrontották, szemét. Viszont a sima.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #14136 Dátum: 14 jan 27, 22:29:22 » |
|
Amúgy, eddig bárkinek említettem ezt a filmet. Még nem látta. Az Ink című filmet láttad? (Annak a zenéje a legjobb, de ott az összes szám.)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #14137 Dátum: 14 jan 27, 22:34:48 » |
|
Ha a 2009-esre gondolsz, akkor nem de ez azért lehet mert az még túl új. Nekem ilyen film a Jacob's ladder meg a the fisher king.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #14138 Dátum: 14 jan 27, 22:38:48 » |
|
Igen arra. A Film nem nagy szám, de a zenéje, hát én abba bele szerettem. Anno megnéztem, mert egy ismerősöm mondta, hogy nézzem meg, mert ő csinálta hozzá az egyetlen feliratot anno. Mondom, ha te mondod, simán. Onnantól kezdve leszedem az albumot és az ment. Mikor feljöttek a tesóim mindig hallottak egy számot, majd egyre többet, onnantól kezdve mindenki kedvence lett. Oh pedig a Jacob's ladder-ben Tim Robbins játszik!!! A másodikat én sem láttam, de leszedem tüstént, ha jó.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #14140 Dátum: 14 jan 27, 23:33:42 » |
|
Áh micsoda kocka.... látszik, mégse tanult, hanem játszott.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #14141 Dátum: 14 jan 28, 09:59:37 » |
|
Megvan a bugyi. Lehet hogy ma kint alszom a hóban, de már megérte.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #14143 Dátum: 14 jan 28, 11:47:31 » |
|
itt még mindig nincs hó T_T miért? T_T
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #14144 Dátum: 14 jan 28, 11:48:51 » |
|
Jó neked. Itt Eger - Miskolc környékén megállás nélkül esik. Rühellem a telet meg a havat ><
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|