24 nov 22, 21:44:37 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 871 872 [873] 874 875 ... 1001
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Duma 10  (Megtekintve 1239637 alkalommal)
0 Felhasználó és 178 vendég van a témában
zitagirl
Legendás Sannin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

« Válasz #13080 Dátum: 14 jan 15, 20:55:48 »

Kellett volna felelnem és én mára készültem is. Egy jeggyel kevesebb volt, csak ő meggondolta magát és beírt nekem és még jópár osztálytársamnak egyest.

Az e-naplóba írják be a jegyeket és az a szülőknek van, csaknéhány tanár azt hiszi, hogy az az üzenőfal.
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 15, 20:57:11 írta zitagirl » Naplózva
Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #13081 Dátum: 14 jan 15, 20:57:58 »

Fujj, e-naplón nekünk is volt azt hiszem az utolsó két évben. Az én jelszavamat sose vette be, így csak egyszer láttam, hogy milyen.
Naplózva
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #13082 Dátum: 14 jan 15, 20:58:51 »

Én leragadtam annál, hogy milyen lehet az az e-napló. Ilyenkor mindig olyan öregnek érzem magam.  Szomorú

Valami hasonló itt is. ikszdé

Nekem valami eléggé orwelli dolognak tűnik ez így elmondás alapján. xD
Naplózva
heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #13083 Dátum: 14 jan 15, 20:59:36 »

Még mindig nem értem Zita. Mire írt be egyest? Volt valami elmaradásotok, vagy mi? Csak úgy hopp a semmire nem irkálhat be akármit.

Amúgy e, mint elektronikus. Nem nagy kunszt.
Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
<Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
CrazyCat
Elit Jounin
*

« Válasz #13084 Dátum: 14 jan 15, 21:00:07 »

Miért hiszik azt, hogy üzenőfal? Nevet Annyira sokat nem tudnak üzengetni egy e-naplóban. Ha van valami, amit közölni kell a szülővel azt közlik, amit nem, azt nem. Szerintem. (bár nekünk csak jövőre lesz... erre a tanévre ígérték, de valami mindig közbejön  Pojén )
Pedig én örülnék az e-naplónak. Sose szerettem vezetni az ellenőrzőt, a jegyeket meg úgyis mindig elmondom ha kíváncsiak rá. Nevet

Csak úgy hopp a semmire nem irkálhat be akármit.

Ha nagyon akarja a tanár, megcsinálja. Év elején a "kedvenc tanárom" megkérdezte, hogy rossz-e a kedvem, hogy elkezdődött az iskola? Tegye még rosszabbá? Na jó, akkor kapok egy egyest. Igazán figyelmes volt tőle Nevet
+Hogy jó példa is legyen erre, az ének tanárnő azt mondta, mindenkinek meg előlegez egy ötöst csak úgy, mert nincs elég jegyünk. Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 15, 21:02:43 írta CrazyCat » Naplózva
Ayumichan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Silent shadow

« Válasz #13085 Dátum: 14 jan 15, 21:01:07 »

El kéne olvasni a mangát.  Gondolkozik
De túl fáradt vagyok ahhoz hogy értelmezzem is (még 2-t kell kelni hajnalban  Sír ).

Na ennek a tanárnak nem tanítani kéne hanem beutalni a legközelebbi diliházba.  smirksweat
Pedig nekem voltak érdekes tanáraim, de ez már súlyos eset.  smirksweat

Elektronikus napló? Nekem ilyen még nem is volt.
Minden papírból volt, ami napló és ellenőrző.
Az őskorban voltam diák.  Nevet
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 15, 21:05:00 írta Ayumichan » Naplózva

Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
zitagirl
Legendás Sannin
*

« Válasz #13086 Dátum: 14 jan 15, 21:05:34 »

Felelnem kellett volna, mert nem volt meg a három jegyem, csak mire feleltem volna ő már beírta azt, mondván hogy ő szólt nekünk e-naplón, hogy megváltozott az időpont. Ja és még az a vicces, hogy ahelyett hogy órán tette volna, random képeket mutatok az impresszionista korból, azokon is elég sok festett meztelen nő volt.

Párnapja ugyanezt csinálta az énektanár.Még mindig nálam van a dolgozat és napok óta keresem (állítólag csak csütörtökön van, de ő még péntekre kérte) és beírt nekem két 3 a semmiért, lerontván a jegyemet.
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 15, 21:10:43 írta zitagirl » Naplózva
Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #13087 Dátum: 14 jan 15, 21:08:08 »

Tedte.

Mi bajod a meztelen nőkkel? Pedig nem tűnsz olyan prűdnek, elvégre random embereknek hagyod, hogy m***k a buszon.
Naplózva

CrazyCat
Elit Jounin
*

« Válasz #13088 Dátum: 14 jan 15, 21:09:14 »

tette volna*
Bocsi ez nagyon bántja a szememet.
Amúgy pedig, ha szólt elektronikus naplón keresztül, akkor szerintem már nem az ő hibája. Nekünk például nem szólt az irodalom tanár, hogy hanyadik szünetig kell verset mondani (meg se fordult a fejünkben, hogy ő ezt korlátozná), és nekem is csak a szerencsén múlott, hogy az utolsó versmondós szünetben mentem be. Ha pedig egy órával később megyek, az a hír fogadott volna, hogy irodalom négyes helyett megbuktam...

Amúgy miért akkora halál a meztelen nős képek mutogatása? Nevet Sok olyat fogsz te még látni és nem csak műv. töriben.
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 15, 21:10:06 írta CrazyCat » Naplózva
zitagirl
Legendás Sannin
*

« Válasz #13089 Dátum: 14 jan 15, 21:10:22 »

Bocsi. smirksweat
Semmi bajom nincs ilyenekkel, csak az zavar, hogy még esélyt sem akart adni már nekünk. Arról meg nem beszélek.
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 15, 21:11:25 írta zitagirl » Naplózva
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Aliz csodaországból...

« Válasz #13090 Dátum: 14 jan 15, 21:10:54 »

Igen mert a sztapacska valójában inkább sűrű juh tejföl mint túró, de csak állagbeli a különbség (a brindza meg kicsit sajtosabb is már)... már megszoktam, hogy a 2-t keverik.
A sztrapacska a délszláv államokban elterjedtebb, elvileg, bár még sosem jártam 1 délszláv államban sem T_T.
Most sztapacska, vagy sztrapacska?
Más, a sztrapacska nem egy tejtermék, hanem a "tészta" (Krumpli, liszt, só és receptje válogatja, de tojás, olaj és ki tudja még mi keveréke.) neve.

sztrapacska és tejtermék, ami juh tejből készül Nevet
A "tésztában" meg valójában van krumpli, de ennek ahhoz nincs köze. 

A brindzové halušky  (ahogy Syzy oly szépen leírta) ugyanúgy krumpli van.
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 15, 21:13:04 írta noemimi-chan » Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #13091 Dátum: 14 jan 15, 21:11:25 »

m***k. Esküszöm, nem tudom, mit kell a csillagok helyére illeszteni.
Naplózva
CrazyCat
Elit Jounin
*

« Válasz #13092 Dátum: 14 jan 15, 21:12:46 »

zitagirl, próbálkozz meg egy javítófelelettel. Ha pedig nem engedi, az valószínűleg azért van, mert kihúztad nála a gyufát valamikor. Nevet Engem se véletlen nem bír a fizika tanár.
Naplózva
zitagirl
Legendás Sannin
*

« Válasz #13093 Dátum: 14 jan 15, 21:13:45 »

Amúgy pedig, ha szólt elektronikus naplón keresztül, akkor szerintem már nem az ő hibája.

Csak halkan megjegyzem, hogy az még mindig a szülőknek van. Még fel is írta a táblára, hogy mikor kel jönnünk és én néztem többször is és nem volt ilyen változtatás. Csak ma láttuk mikor mutatta.

Én kihúzni a gyufát bárkinél? Nem szoktam rosszalkodni és általában tisztelem a tanárokat. Amúgy már ma délután lezártak, szóval már csak a második félévben tudok javítani.
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 15, 21:18:54 írta zitagirl » Naplózva
K ichigo
Uchiha Madara
*

Akatsuki Akatsuki

Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia

« Válasz #13094 Dátum: 14 jan 15, 21:17:03 »

Ezért is jó hogy nálunk lehett volna,de nem vezettük be az e-naplót Nevet

Nem tudom hova akartam már ezt beszúrni,de talán itt lesz haszna. kacsint
Akire(akikre) ráillik úgyis rájön.
Naplózva

Oldalak: 1 ... 871 872 [873] 874 875 ... 1001
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins