Syzygy
|
|
« Válasz #13065 Dátum: 14 jan 15, 19:35:05 » |
|
Nem tudom ki olvas még narutót, de most Tobirama komolyan kunaival akart Madarával végezni? és erre egy oldal rá is ment...sosem értettem, pedig ezt a motívumot már jó párszor ellőtték, becastolják az ultimate jutsukat meg flower power atomtápos minden, utána meg egyszerűen neki mennek egymásnak KUNAI-al.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #13066 Dátum: 14 jan 15, 19:36:04 » |
|
Amikor Itsuki magával vitte a dimenziók közti térbe, én csak úgy gondoltam, az egy menő, erős barátság. Szeretem a baráti kapcsolatokat, a kedvenceim mind könyvekben, mind filmekben. De most, hogy mondjátok... Tényleg gyanús. A legjobbak Yomi és a démonlordok voltak. Bár, most hogy belegondolok, lehet ők is... Toguro egy gyökér volt, menj már. Sensui legalább zseni is volt.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 15, 19:37:17 írta Saphira »
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #13067 Dátum: 14 jan 15, 19:39:20 » |
|
Raizen tuti nem volt meleg. Nekem ő volt a kedvencem.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #13068 Dátum: 14 jan 15, 19:41:21 » |
|
Raizent én is említettem, mint démonlordot. Ők voltak a legkirályabbak. Elég hülye húzás volt, hogy a dagadt lett végül a nyertes. Amúgy nem is volt női személyisége, csak egy nyálas, nyávogós, de női nem.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 15, 19:43:03 írta Saphira »
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #13069 Dátum: 14 jan 15, 19:41:40 » |
|
Yomi meg Raizen nagyon jók voltak. Mukuro olyan semleges. Amikor Raizen kinyírta Sensuit kirázott a hideg. Mért van az, hogyha ezt a YYH témában beszélnénk meg akkor nem lenne olyan érdekes? Csóró csávó aki megvakította Yomit azért elég megszívta. Pont úgy mint aki a gotban Varys golyóinak a létét ellenezte. De Saphi. Legalábbis a magyar szinkronban azt mondta Itsuki, hogy az egyik nő.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 15, 19:51:01 írta Gdat88 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #13070 Dátum: 14 jan 15, 19:55:06 » |
|
Lehet, már nem emlékszem rá pontosan. Az nagyon jó jelenet volt, ott tényleg érződött, hogy erőt tekintve egy teljesen új szintre fog lépni a történet, és nagyon jól meg is oldották, nem úgy mint mostanában pár manga/anime esetén (bár lehet csak megszépítem a régi emlékeket). Viccesek voltak Yusuke próbálkozásai Raizen legyőzésére. A végén szegény Kuwabarát kicsit sajnáltam, mindenki maradt az Alvilágban, mindenki cseszett erős lett, ő meg..
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 15, 19:55:50 írta Saphira »
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #13071 Dátum: 14 jan 15, 19:58:50 » |
|
Ő már tuti lány. Felmerült bennem pár huncut gondolat vele kapcsolatban. Vajh miért van nyelve a porszívójának?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #13072 Dátum: 14 jan 15, 20:00:56 » |
|
Kuwabara úgy járt, mint a DB-ben Kuririn.
Kétségtelen, hogy Raizen volt a legerősebb.
Azt nem értettem soha a YYH-ban, hogy Enma mitől volt olyan rettegett, mert soha semmit sem mutatott. Szerintem a viadal utolsó résztvevőinek többsége kenterbe verte volna.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #13073 Dátum: 14 jan 15, 20:10:11 » |
|
Enma Cellt is simán a pokolra küldte a Dragon Ballban. Ennél több magyarázat nem kell.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #13074 Dátum: 14 jan 15, 20:15:52 » |
|
Egyébként a királyválasztás is tök felesleges volt, Tourin maradt Yusuke, Alaric és Gandara meg Yomi és Mukoro kezén. Annak a királynak ki fölött is volt hatalma? Persze, tudom, a háborúskodás elcsendesítése miatt volt az egész, de szerintem akkor is hülyeség.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #13075 Dátum: 14 jan 15, 20:34:32 » |
|
Most ovastam a mangát. Utálom Madarát. Megézném az arcát, ha elhívnák egy gonitalira olyanok mellé, mint Akainu, Aizen, Ashura, vagy Meurem. Ott is ilyen nagy lenne a pofája?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #13076 Dátum: 14 jan 15, 20:47:07 » |
|
Nekem csak annyi a bajom Madarával, hogy túlságosan is overpowered a Naruto világához képest. Olyan dolgokat művel/történik vele, ami még abban a világban sem éppen átlagos, ő meg még meg sem érzi. Szerintem nem is ember. És most meg még erősebb, szóval már istent is fog játszani. persze Naruto és a többiek majd legyőzik.
Egyszerűen nem teszik a karaktere.
Hogy ne legyek off: Ma eléggé megutáltam a műv. töri tanárt. Még múlthéten mondta, hogy ma lehet felelni, erre közli ma hogy mégsem és ezt az e-naplób beírta és mi vagyunk a hibásak hogy nem tudtuk ezt. Most emiatt kaptam egy egyest és így lerontotta a jegyemet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #13077 Dátum: 14 jan 15, 20:52:33 » |
|
Ha nem lehetett felelni, akkor mire kaptál egyest?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
Akatsuki
Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia
|
|
« Válasz #13078 Dátum: 14 jan 15, 20:54:39 » |
|
Most ovastam a mangát. Utálom Madarát. Megézném az arcát, ha elhívnák egy gonitalira olyanok mellé, mint Akainu, Aizen, Ashura, vagy Meurem. Ott is ilyen nagy lenne a pofája?
Igen ameddig még megtalálja magán a hozzávaló arcát Kurama az egyik leggyakrabban nőnek hitt karakter,Magyarok még rá is segítettek.Újra nézés előtt már el is felejtettem hogy fiú. Raizen volt a legnormálisabb karakterek egyike,bár ne koplalt volna annyit. Enma lehet hogy nem olyan erős de ha eljön az idő úgyis az ő szava dönt a végén
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #13079 Dátum: 14 jan 15, 20:55:03 » |
|
Én leragadtam annál, hogy milyen lehet az az e-napló. Ilyenkor mindig olyan öregnek érzem magam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|