MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #13050 Dátum: 14 jan 15, 18:19:36 » |
|
Nem zs kategória, hanem a filmművészet egy mérföldköve. Mondom ezt úgy, hogy nem láttam és sose fogom valószínűleg megnézni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #13051 Dátum: 14 jan 15, 18:25:10 » |
|
Megtudtam, hogy az avatáromon székelő Neferpitou valójában hímnemű. Összetörtem lelkileg.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #13052 Dátum: 14 jan 15, 18:26:12 » |
|
MrSaiyan rendes neve ugyanis Bőrpofa Péter. Azért szerintem elég hülyén hangzik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
Akatsuki
Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia
|
|
« Válasz #13053 Dátum: 14 jan 15, 18:33:22 » |
|
Legalább egyedi.Biztos nem fogod mással összetéveszteni Megtudtam, hogy az avatáromon székelő Neferpitou valójában hímnemű. Összetörtem lelkileg.
Egy kicsit meglepett,mert pont nem annak látszik,de hát a mai világban már bármi előfordulhat.Mondjuk nem egyedi az animekben.Valóságban már kicsit zavaróbb tud lenni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #13054 Dátum: 14 jan 15, 19:01:48 » |
|
Megtudtam, hogy az avatáromon székelő Neferpitou valójában hímnemű. Összetörtem lelkileg.
Én anno a YYH-s Kurama-ra hittem nagyon sokáig hogy csaj =D Amúgy isten hozott az animék világában
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #13055 Dátum: 14 jan 15, 19:08:54 » |
|
YYH-s Kuramára én is azt hittem a hangja miatt. Meg mindenki másról mindig leszakadt a felső, róla meg sosem. Erre viszont tényleg megesküdtem volna, hogy nőstény, de a japánok nem normálisak, szóval, már nem is lepődöm meg, hogy nem...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #13056 Dátum: 14 jan 15, 19:13:14 » |
|
Miért róla megmondanád hogy valójában férfi? http://anpan.eu/images/22.jpg Mondjuk elég sokat poénkodnak is vele az animében. Bár az tény hogy jópár japánról in real life sem tudnám megmondani, hogy lány vagy fiú.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #13057 Dátum: 14 jan 15, 19:15:17 » |
|
Nem férfi, csak néha
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #13058 Dátum: 14 jan 15, 19:16:20 » |
|
Inkább néha nő. Csak egy ideig volt lány szegény =D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #13059 Dátum: 14 jan 15, 19:18:47 » |
|
Az ázsiaiak valójában úgy néznek ki, mint a gnómok, nagyon csúnyák és nevetségesek, és nem a fiúkat lehet összetéveszteni a lányokkal, hanem inkább a lányokat a fiúkkal, vagy... szóval a lényeg, hogy igazad van. De akkor ennek a hangyának hogy van melle? Pseudohermaphroditismus femininus.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #13060 Dátum: 14 jan 15, 19:19:33 » |
|
Igen mert a sztapacska valójában inkább sűrű juh tejföl mint túró, de csak állagbeli a különbség (a brindza meg kicsit sajtosabb is már)... már megszoktam, hogy a 2-t keverik. A sztrapacska a délszláv államokban elterjedtebb, elvileg, bár még sosem jártam 1 délszláv államban sem T_T.
Most sztapacska, vagy sztrapacska? Más, a sztrapacska nem egy tejtermék, hanem a "tészta" (Krumpli, liszt, só és receptje válogatja, de tojás, olaj és ki tudja még mi keveréke.) neve.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #13061 Dátum: 14 jan 15, 19:21:21 » |
|
A valóságban a leginkább akkor tudsz meglepődni, ha látsz egy tényleg szép ázsiai csajt. Vagy egy olyan ázsiai fiút, aki különbözik az összes többitől. xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #13062 Dátum: 14 jan 15, 19:27:22 » |
|
A yyh írója tuti meleg. A yyh is tele volt hímnős karakterekkel. Sensui aki a legjobb karakter lett volna búza volt. És most a hangya lány is fiú.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #13063 Dátum: 14 jan 15, 19:30:38 » |
|
Nem lett kijelentve hogy meleg szendvics evő lett volna. A démon aki segített neki kinyitni az átjárót, na az cső b*zi volt, de Sensui nem feltétlenül. A legjobb karakter meg Toguro volt =DD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #13064 Dátum: 14 jan 15, 19:31:50 » |
|
Hagyjuk már. Mondta, hogy volt Sensuinak egy női énje. És ők simán lehettek volna a túl a barátságon főszereplői. Toguro nem csinált semmit, csak erős volt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|