Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12855 Dátum: 14 jan 14, 06:42:40 » |
|
Minek mész el, ha nem is érdeked a dolog?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #12856 Dátum: 14 jan 14, 07:17:30 » |
|
Na még van 3/4 órám és kezdődik a 4 órás vizsga maraton. Még gyorsan felnézek Neptunra elszívok 1 cigit, iszok 1 kávét és go,
Hallelujah ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #12857 Dátum: 14 jan 14, 08:59:12 » |
|
Akkor aludj te is! A fősulisok, meg az gyetemisták meg ne panaszkodjanak, ők akarnak mindenáron túlképzett munkanélküliek lenni! Képzeld, így zh időszak közepén már nagyon idegesítő ez a a szöveg, mégha csak viccnek is szántad. Aki "túlképzett" munkanélküli lesz, az hidd el, egy vizsgaidőszakban sem szenvedett, hanem csak vakarta a seggét. Mint egyesek, akik már két hete megkezdték a "viszlát vizsgaidőszak" szövegek kiírását Facebookra.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #12858 Dátum: 14 jan 14, 09:19:27 » |
|
Magyarul vagy bölcsész az illető és már rég megvan az ailibi tárgyaival, ( aminek a fele megajánlott mert bejárt órákra ) vagy, csak simán egy idióta és felvett 3 vizsgát a félévben.
Nah megvagyok az első vizsgával. Ez volt a könnyebbik része. Most jön a sz*pás... Anyagismeret -.-
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #12859 Dátum: 14 jan 14, 09:30:35 » |
|
Miért, te nem szoktál bejárni órára? Vagy az arrafelé nem kötelező? El vagy tévedve, ha sok tantárgyad van, akkor azok általában nem nehezek.Ha kevés, akkor annál többet szenvedsz vele.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #12860 Dátum: 14 jan 14, 09:47:57 » |
|
Nekem sok, nem bölcsész ismerősöm van, aki állandóan szívott a vizsgaidőszak alatt, halálra tanulta magát, és most hónapok óta keres munkát, eredménytelenül. Vagy legjobb esetben pár ezer Ft-tal keres többet, mint egy árufeltöltő nyolc általánossal, miközben a tanultak nagy részére nincs is szüksége a melóhelyén. Szóval egyikük sem csak a seggét vakarta vizsgaidőszakban.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 14, 10:00:11 írta MrSaiyan Coelho »
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #12861 Dátum: 14 jan 14, 10:02:39 » |
|
Annyira jó lenne, ha visszahoznák a régi, arisztokratikus, feudális, nemesi társadalmat. Annyira látszik a hiánya a mai világban.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #12862 Dátum: 14 jan 14, 10:04:53 » |
|
Mire gondolsz? Szerintem nem lenne jó, sosem érdemes visszafelé haladni a fejlődésben és egy már régen túlhaladott, de most nosztalgikusan idealizált elképzelés miatt (mint amilyen a nemesség) kidobni a kukába egy csomó olyan modern vívmányt, amelyet manapság már magától értetődőnek veszünk. Ez de bölcsészes mondat lett .
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 14, 10:08:03 írta MrSaiyan Coelho »
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12863 Dátum: 14 jan 14, 10:12:50 » |
|
Azért nem irigylem a bölcsészeket. Biztos sokat kell ott olvasni és magolni. Ha értettem volna egy picit is az infohoz én biztos arra mentem volna. De nem értettem és nem is érdekel. Végre megvan az első vizsgám! El se hiszem. Meg azt se, hogy megérte megtanulni azt a sok hülye adalékanyagot.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #12864 Dátum: 14 jan 14, 10:33:27 » |
|
Na látod a nemalvás milyen hasznos? Én a tervezett 4 óra alvás helyett 6-ot aludtam -.-" nem tudok normálisan felkelni sem, mondjuk tény ha valamit el kell engednem ebben a vizsgaidőszakban az legyen inkább ez a tárgy, mint a hátralévő 2db 6kredites (és egy 4) -.-"
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #12865 Dátum: 14 jan 14, 13:05:10 » |
|
Annyira jó lenne, ha visszahoznák a régi, arisztokratikus, feudális, nemesi társadalmat. Annyira látszik a hiánya a mai világban. Nyilván, nem duma topic téma ez, de ha már felhoztad, akkor a hiányokat is leírhattad volna, mert így ez megfoghatatlan, illetve pont azt nem tudjuk, hogy most mire gondolsz konkrétan. Mire gondolsz? Szerintem nem lenne jó, sosem érdemes visszafelé haladni a fejlődésben és egy már régen túlhaladott, de most nosztalgikusan idealizált elképzelés miatt (mint amilyen a nemesség) kidobni a kukába egy csomó olyan modern vívmányt, amelyet manapság már magától értetődőnek veszünk. Ez de bölcsészes mondat lett .Ebben az a támadási felület, hogy a történelem előrehaladását egyenes vonalú fejlődésnek veszed. Azért ez nem volt mindig így, és most sincs így. De itt is konkrétan a vívmányokat meg lehetett volna említeni, persze ez már nem duma topic téma. ................................................................................... Ma voltam tárgyaláson a törvényszéken, a tárgyalóteremben, hátul az egyik pad hátuljába tollal bele volt írva, hogy "megöllek". xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #12866 Dátum: 14 jan 14, 13:43:49 » |
|
Syzygy, mi mind büszkék vagyunk rád! Ahogy fejlődsz, úgy mész egyre előrébb a padsorokban. Következőnek az utolsó előtti székbe ülj és így tovább, míg bíró nem leszel a legvégén, sok év múlva.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #12867 Dátum: 14 jan 14, 13:48:26 » |
|
Nem jó mert előttem lévő padokon a tanúk ülnek, a legelsőben meg a vádlottak és a bv őrök. xD
Oda nem szeretnék kerülni.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 14, 13:49:07 írta Syzygy »
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #12868 Dátum: 14 jan 14, 13:48:57 » |
|
Sajnálom, ezen át kell esned, ha ismerni akarod mind két oldalt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #12869 Dátum: 14 jan 14, 14:00:44 » |
|
Rita azért mentem mert ez nálunk kötelező, na de aztán reggel megkért a főnök, h csináljam meg jól, szal 97% os lett, ami elhasalós rész az iq meg az ilyen psziho szintem meg magas, illetve kiegyensúlyozott/törekvő v mi.. :Đ
Bölcsészt én ismerek, aki havi nettó 350et hazavisz, de olyat is aki mérnök 90-100 e. kezdő fizuval
U.i.: Syzy 17. ére idéztek tanúnak büntető ügyben bíróságra :Đ
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 14, 14:07:59 írta kronosz7 »
|
Naplózva
|
Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”
Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”
Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
|
|
|
|