Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12870 Dátum: 14 jan 14, 14:32:28 » |
|
Tehát akkor csak múlt rajta valami, hogy átmenj. Gratulálok:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #12871 Dátum: 14 jan 14, 14:36:01 » |
|
Igen múlt de lényegébe, ha sikerült kicsivel több pénzt keresek, viszont nő vele a munkám is és aránytalanul sokat, de kevés olyan kollégám van akinek ez megvan ezért kért meg, hogy próbáljam megcsinálni. Köszi ^^ azért durva, hogy ilyen téren mennyit változtam, mármint régen nem voltam valami szorgalmas, munka terén meg annál inkább fura :Đ
|
|
|
Naplózva
|
Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”
Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”
Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #12872 Dátum: 14 jan 14, 14:49:36 » |
|
Érik a pofon idehaza. Ez az "örökre foltos lesz a lábam" nyavajgás már kazd az agyamra menni. Mondhatok én bármit, ha egyszer ő az mondja, hogy ronda lett, akkor az van és kész.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #12873 Dátum: 14 jan 14, 14:55:25 » |
|
Hát igen, nem csak minket nem érdekel a véleményed.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #12874 Dátum: 14 jan 14, 15:45:13 » |
|
Hajrá gman, te választottad, viseld el, hogy ilyen is tud lenni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #12875 Dátum: 14 jan 14, 16:11:00 » |
|
Aranyosan naív kijelentés volt ez.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12876 Dátum: 14 jan 14, 16:38:39 » |
|
Igaz. Végül is el is válhatnál.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #12877 Dátum: 14 jan 14, 16:53:35 » |
|
Olyat a gyengék csinálnak. Én inkább tűrök, mert ahhoz kell az awesomeság, nem a meneküléshez. Rendelek inkább egy pizzát, attól jobb lesz a hangulat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12878 Dátum: 14 jan 14, 16:57:15 » |
|
És mi lenne ha csendben tűrnéd a dolgokat?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #12879 Dátum: 14 jan 14, 16:59:27 » |
|
Épp olyan csendben tűröm, mint te a vizsgaidőszakot.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #12880 Dátum: 14 jan 14, 16:59:49 » |
|
Nem írtam vissza neki Facen, és most nincs kinek panaszkodnia. Nyugi, mindjárt visszaírok. xD
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12881 Dátum: 14 jan 14, 17:14:48 » |
|
De az én szenvedéseim egyszer véget érnek és ebbe a reménybe mindenki kapaszkodhat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #12882 Dátum: 14 jan 14, 17:19:20 » |
|
Egyszer mindenki szenvedései véget érnek, ez az élet rendje. Az egyetem vége és a halál között pedig bőven lesz még panaszkodnivaló.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12883 Dátum: 14 jan 14, 18:32:39 » |
|
Megvolt a vacsi.. Misa bácsi féle hurkakolbász... Nem csípős nagyon, csak valószínűleg macskapöcséből készült az a fűszerpaprika... Ég a szám, a gyomrom, mintha lávát ettem volna, és folyik a taknyom... De megettem, mert fincsi! Asszem a wc-re menésre is fel kell majd készülni lelkileg!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #12884 Dátum: 14 jan 14, 18:40:54 » |
|
Vaszleg ma meglett a vizsgám, a beugróm legalábbis tuti, sőt max ponttal, ha már csak 3 vizsgaidőpont van hátra a félévben, amin jelen leszek. Sőt, ha minden jól megy már csak 7 az államvizsgáig. (Elsőre félrenyomtam és egy 8-ast írtam remélem ez nem rossz ómen akar lenni.) Meglepő, de alig várom már, hogy visszamenjek dolgozni. -.-" Hmmm azt a tézist még gyakorolnom kell, mi szerint minden sörnyitó. Kilöttyent a söröm (mikor késsel nyitottam ki). T_T Ma rájöttem, hogy mégis szakmab*zi vagyok valamennyire, voltunk ma a cserpes tejivóban ahol végig egy hűtőt néztem, mert szép hűtő volt. A tejivó meg egy csodás hej, öröm nézni ahogy működik. *-*
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 14, 18:44:24 írta noemimi-chan »
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
|