Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12840 Dátum: 14 jan 13, 23:17:27 » |
|
Úgy volt hogy én is. T_T De nem. T_T Sose hittem volna hogy egyszer elolvasom a KTH neptun üzemeltetés összefoglalóját a tárgyfelvételről, de megtettem. Egész érdekes volt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #12841 Dátum: 14 jan 13, 23:24:42 » |
|
Két vizsgához egy nap nekem is szerencsém volt már. Most eggyel gyengébb fokozatban tolom, két egymást követő nap verzió.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #12842 Dátum: 14 jan 13, 23:27:19 » |
|
Ha egy szigorlatnak három része van, az úgy ér? Érdekes, mindig Noe, Morita, Syzy meg én panaszkodunk a sulira. Meg néha Lew, de ő nem számít. Unalmas trió után megalakíthatjuk a panaszkodós kvartettet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12843 Dátum: 14 jan 13, 23:29:11 » |
|
Jól néznénk ki. Körbe állunk és egymás vállán sírunk.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #12844 Dátum: 14 jan 13, 23:37:41 » |
|
Szeretem amikor írásbeli beugró után szóbeli vizsga van. Mondjuk belegondolva jobb is mint amikor neked kell kihúznia beugrót szóban, az az 1 másodperc amikor meglátod mit húztál és lefagysz és tölt a szerver felbecsülhetetlen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #12845 Dátum: 14 jan 13, 23:42:45 » |
|
Nálunk hivatalosan 3 írásbeli és 3 szóbeli beugró van előtte. Na, az mindent vinne, az idegeim végképp felmondanák a szolgálatot. Persze akinek mindez bent maradt, az szerintem már egyenlő a bukással.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 13, 23:43:39 írta Saphira »
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #12846 Dátum: 14 jan 13, 23:49:35 » |
|
Nekem most lesz először vizsga előtt beugróm, eddig mindig kibackeltem megajánlott jeggyel az ilyet T_T
Am tavaly nekem is volt 2 vizsgám egy napon, az egyik 4-es lett a másik 3-as (mondjuk utóbbiból harmadszorra mentem vizsgázni). Szerintem idén is kipróbálok egy ilyet is. -.-
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #12847 Dátum: 14 jan 14, 00:11:20 » |
|
Érdekes, mindig Noe, Morita, Syzy meg én panaszkodunk a sulira. Meg néha Lew, de ő nem számít. Na köszi Pedig azt hittem már spanok vagyunk =( Amúgy a gépész nem panaszkodik, hanem megoldja a gondját =DD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12848 Dátum: 14 jan 14, 00:17:23 » |
|
Lelocsolod savval és feloldódik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #12849 Dátum: 14 jan 14, 00:34:57 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12850 Dátum: 14 jan 14, 00:58:38 » |
|
"A vizsgaidőszak egyik közismert paradoxona, hogy mire a vizsgák közepéhez értél, még mindig ugyanannyi van belőlük hátra, mint a legelején volt. Ha ez nem így van, akkor valamit rosszul csinálsz az életeddel."
Ez a mondat most teljesen megnyugatott.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #12851 Dátum: 14 jan 14, 01:18:10 » |
|
Wááááá ürül ki a fórum, fogynak az emberek facebookról, ittam egy kávét és sok sok kólát. Még a végén egyedül maradok az éjszakában. T_T
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12852 Dátum: 14 jan 14, 04:04:22 » |
|
Akkor aludj te is! A fősulisok, meg az gyetemisták meg ne panaszkodjanak, ők akarnak mindenáron túlképzett munkanélküliek lenni!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12853 Dátum: 14 jan 14, 06:11:49 » |
|
A tervezett öt óra helyett aludtam kettőt, ugyanis éjjel egy és négy között valahol az ébrenlét és az alvás között kavarogtam miközben a szénhidroval kapcsolatos teljes baromságok jártak a fejemben. Ennyit a arról, hogy viszonylag kipihenten megyek vizsgázni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #12854 Dátum: 14 jan 14, 06:41:15 » |
|
Együtt érzek veled Rita csak én emelt pszihóra negyek vizsgázni, meg nem érdekem, hogy átnenjek, de nagyon el sem cseszhetem....
|
|
|
Naplózva
|
Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”
Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”
Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
|
|
|
|