Saphira
|
 |
« Válasz #12810 Dátum: 14 jan 13, 21:05:29 » |
|
De annyira nem, mint a táncoló aláírásképed.
Hát köszönöm.  Szerintem nem rossz, hogy táncolnak, csak idegesítő, ahogy villog.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #12811 Dátum: 14 jan 13, 21:11:18 » |
|
Én is csípem a macskán kívül ezeket :Đ a békáknak van szerintem a legsunyibb fejük xD De a kutyát nem értem miért pont francia buldog? Akkor már mopsz vagy angol buldog szerintem. Francia buldog nagyon ostoba állat, bár elvileg a beagle is az enyém mégis okosabb nálam xD Mondjuk ezt a kutya "okosságot" nem éppen az okosság alapján mérik le, hanem parancsok alapján, hogy hány féle parancsot tud megjegyezni, illetve mennyi idő mire megtanulja és valahogy ezek átlagából jön ki.. De egy elég okos kutyakiképző mondta, hogy ez nem azt jelenti, mennyire okos, inkább, hogy mennyire könnyű tanítani. Vannak olyan fajták pl. aminél ki kell érdemelni, hogy hallgasson rád, ez pedig a kutyák személyiségét tükrözi, hogy rendelkezik személyiséggel, ami a "legokosabb" kutyáknál általában nincs meg. Szal végülis jó választás, de kicsit idegesítő szerintem, ha egy kutya nem tud rendesen járni, meg minden vacakra kényeskedik, pedig a francia buldog olyan (:
|
|
|
Naplózva
|
Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”
Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”
Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Akatsuki
Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia
|
 |
« Válasz #12812 Dátum: 14 jan 13, 21:14:37 » |
|
A tekintetet vonza de ha hosszabb ideig nézi az ember már furcsa  Erről nagyjából ez jutott eszembe. "Ha nincsenek Bundy-ék, cincognak D'Arcy-ék"Mostanában nagyon nem nézegettem ezt a részt se,de szerintem nincs baj ezzel a témával. Időjárás már rég volt,de azon kívűl hogy nem olyan mint aminek lennie kéne,eléggé állandó 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
 |
« Válasz #12813 Dátum: 14 jan 13, 21:21:20 » |
|
Barátomnak mániája a francia buldog, eredetileg is azt akart, csak boxer lett a vége. Egy ideig irtóztam a francia buldogtól, olyan csufikkal találkoztam, de már azóta találkoztam cuki kis denevérfejűvel.  Amilyen kutyákat meg én szeretek ahhoz kell a kertes ház (roti, ónémet juhász, richback, csehszlovák farkaskutya és még sorolhatnám), mondjuk szeretem a cocker spánielt is nagyon (nagynénéméknek 2 van és akkora arcok). A cocker am se jönne ki jól a macskákkal, a buldog viszont amilyen lassú ellenne. Akváriumunk meg tuti nagy lesz, az barátom szerint kikapcsolódás. A halacskák benne meg ilyenek lesznek: http://akvaguru.hu/kepek2/halak/papag3.jpghttp://www.godivizinoveny.hu/kepek/halak/papagajs%C3%BCger.JPG
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 13, 21:22:31 írta noemimi-chan »
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #12814 Dátum: 14 jan 13, 21:23:31 » |
|
Az első képen mintha egy csomag gumicukor lenne.  Jópofa halak nagyon.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
 |
« Válasz #12815 Dátum: 14 jan 13, 21:51:02 » |
|
És ki lettek beszélve az állatok. Engedjetek meg nekem most egy panaszkodást, csak hogy hozzam a formám: Azt hiszem ma nem alszok, mitöbb lehet a kövi 10 nap alvását hanyagolom (ez jó annyiból, hogy átszerveztem a vizsgáim: holnap vizsgázom, 16-án, 20-án és 22-én szurkoljatok mindegyiknél kérlek). A vizsgaidőszak legviccesebb pontja am szerintem az mikor rájövök, hogy nem várom a vizsgaidőszak végét, sőt azt kívánom, bár ne érne véget, hogy győzzem a dolgokat. T_T Okos akarok lenni. T_T
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #12816 Dátum: 14 jan 13, 22:04:39 » |
|
Három vizsgám volt egész vizsgaidőszakra, folyamatosan tanultam és még mindig három vizsgám van. Kezd eluralkodni rajtam az érzés, hogy hiába tanulok, úgyis megbuktatnak, ami nagyon-nagyon rossz. Össze kéne szedni magam, de legszívesebben bebújnék az ágy alá és sírnék.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
 |
« Válasz #12817 Dátum: 14 jan 13, 22:13:29 » |
|
Szeretem mikor meg vagyok kicsit nyugtatva, hogy másnak sem megy jobban, nekem 7 vizsgám volt 5-ön már voltam és hátra van 4 xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #12818 Dátum: 14 jan 13, 22:16:03 » |
|
Nyitni kéne egy vizsgaidőszakos topicot. Oda panaszkodhatnánk és leírhatnánk, hogy aktuálisan mit tanulunk.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
 |
« Válasz #12819 Dátum: 14 jan 13, 22:18:26 » |
|
Szólítottatok?  Nekem meg még mindig nem javították ki a szerdán írt vizsgámat, pedig jó lenne tudni, és lassan a szakdolgozat is elkészül, bár így rohadt kényelmetlen, mert tegnap is csak másfél órát aludtam, holnap megyek tárgyalásra, és még szigorlatra is kellene párhuzamosan tanulni.  Ki vagyok idegileg, és irreálisan gyorsan telnek a napok.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 13, 22:19:28 írta Syzygy »
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
 |
« Válasz #12820 Dátum: 14 jan 13, 22:20:08 » |
|
Csak nekünk javítják ki a vizsgákat még aznap? Én meg azt hittem, ez természetes. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
 |
« Válasz #12821 Dátum: 14 jan 13, 22:23:49 » |
|
Ott a Suli topic, de itt sokkal poénabb panaszkodni, így legalább nem facebookon teszem, bár ezek a szar gazdaságtudományi tárgyak már arra is rákényszerítenek. Mert oké, hogy megbukok a 6 kredites szigorlati tárgyból, mert nem tudok berendezést rajzolni (jól jött volna az a 10 pont) azt nem viselem olyan rosszul, mint azt hogy az értékes időm ilyen hülye marketingre pazarlom. Amit a tanár úgy vesz mintha valaki élete múlna rajta, hogy nem tudom mi a piacstratégia. T_T Nem Saphi ez nem természetes, bírom hogy hivatalosan 3 munkanap alatt ki kell javítani, de volt vizsgám amit 2 hétig javítottak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #12822 Dátum: 14 jan 13, 22:25:41 » |
|
Nekünk elméletileg a következő számon kérés előtt két nappal ki kell adni az eredményt. Ezt a szabályt egyedül a diákok tudják.
>>>Valaki írjon még! Kérem! T_T
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 13, 22:34:23 írta Morita »
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
 |
« Válasz #12823 Dátum: 14 jan 13, 22:39:18 » |
|
Most olvastam edulájnon, hogy amerikai kutatók felfedezték, hogy a koffeintől javul a memória és vizsgaidőszakban jó kávét inni. 2 kérdés merült fel bennem: Miért kell ezt úgy lehozni mintha feltalálták volna a spanyolviaszt? és Mert csak a kávéban van koffein? Höhö
írtam.
éhes vagyok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
 |
« Válasz #12824 Dátum: 14 jan 13, 22:40:08 » |
|
Mindenki úgy kezdett el beszélni mint gman.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 13, 22:43:22 írta Gdat88 »
|
Naplózva
|
|
|
|
|