24 nov 22, 21:52:33 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 852 853 [854] 855 856 ... 1001
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Duma 10  (Megtekintve 1239841 alkalommal)
0 Felhasználó és 211 vendég van a témában
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #12795 Dátum: 14 jan 13, 17:01:27 »

Macska. Ez a megoldás. Csak nem etetett whiskas macska kell, hanem egy igazi, harcias falusi dög. Nevet És lehetőleg egy nagyobbacska, mert a pocok is szép nagyra tud nőni. Nevet
Nem kell nekem bemutatni a pockot... :/
Az a baj hogy ezek macskát esznek reggelire... A kutyák ha sikerül nekik, elkapják... smirksweat
A macskáink meg döglusták... Havonta egyszer elkapnak egy kispockot vagy egy egeret, oszt jólvan...
Naplózva
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #12796 Dátum: 14 jan 13, 17:22:22 »

Lusta macska nincs, csak etetett macska. Régen faluhelyen ezért nem is nagyon adtak enni a macskának, csak pont annyit, hogy ne szokjon el, meg főleg tejet kapott. Ne félj, az ilyen cica ki is ment vadászni. Még ha látszatra olyan kis úrfi is volt, mint Noe macskája. Nevet
Naplózva
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #12797 Dátum: 14 jan 13, 18:57:32 »

Fáj a mutatóujjam.. Kb kétszerakkorára van dagadva az ízület, mint amekkorának lennie kéne...  Szomorú
Kicsit oda van... :/

Mondjuk az igaz hogy a macskáink azok kapnak enni...  ikszdé Majdnem gurulnak...
Naplózva
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #12798 Dátum: 14 jan 13, 19:05:20 »

Na látod, itt van a gond. Nevet

B*ssza meg, muszáj leszek venni egy porszívót. :/ Úgy tűnik egy seprű nem elég a takarításhoz, ha nem akarom, hogy az albérletemből klasszikus agglegénylakás legyen. Feltétlen rá kell cáfolnom a sztereotípiákra.
Naplózva
Ayumichan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Silent shadow

« Válasz #12799 Dátum: 14 jan 13, 19:55:12 »

Az én macskám a "tükörképem".
Konzerven és száraz kaján él, állandóan nyávog és kezd elhízni.  smirksweat
és letargiás szegénykém.  Technikai KO

A múlt héten olyan hasgörcsöm volt péntek-szombaton hogy azt hittem végem, állítólag influenza okozza/okozta, amiből nem bírok kimászni, a hasgörcs elmúlt (szerencsére), remélem nem tér vissza.
Naplózva

Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #12800 Dátum: 14 jan 13, 20:20:31 »

Nem értem, miért terjesztenek még mindig ilyeneket.

Naplózva

noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Aliz csodaországból...

« Válasz #12801 Dátum: 14 jan 13, 20:28:37 »

Először meg akartam kérdezni, hogy mert ez honnan van, még az alapsulis bioszkönyvbe jó is. Végül megláttam, hogy elvileg honnan van, szóval lehet ösztönzőbb akar lenni a véradásra, gondolom nem a legkönnyebb pont a kellő időpontban azonos vércsoportú embert találni, bár a facebook idejében már nem is annyira.

Am Aes a cica neve Garfield, anyu nevezte el, engem Csizmás kandúrra jobban emlékeztet ahogy néz a nagy szemeivel.*-*
A cicáimat akarom, meg a kutyulink. T_T
Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #12802 Dátum: 14 jan 13, 20:32:44 »

A neve ellenére nagyon eleven kishülyének tűnik. Nevet Inkább Csízmás kandúros tényleg. Nevet Mennyi idős most?

(A másik dologhoz nem szólok hozzá, mert nem értek hozzá. De nem a trollkodás kedvéért macskázok itt, hanem mert macskabuzi avgyok. xD)
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 13, 20:33:37 írta Aes Sedai » Naplózva
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Aliz csodaországból...

« Válasz #12803 Dátum: 14 jan 13, 20:38:07 »

Még nagyon kisfiú, tavasszal lesz 2 éves. Amúgy tényleg kis lüke, múltkor alig bírtam kihalászni a szék alól amiről lelógott egy sál, nagyon rá tud izgulni az ilyenekre (a hajamra is, már várom mikor kapok az arcomba egy karmos pofont xD). Hasznos macska ideális a hajópadló tisztításra a prémes bundájával és a nagy testfelszínével, gyakran takarítunk együtt mikor ki kell szedni valahonnan, vagy csak pusztán útban van, a vicc hogy ő ezt élvezi is, sokszor elég ránézni, hogy doromboljon.

Macska! *-*

De, hogy ne legyek diszkriminatív a kutyákért is odavagyok:
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash2/t1/314254_2089196064413_2100537_n.jpg Durci
https://scontent-a-vie.xx.fbcdn.net/hphotos-frc1/313695_2089239985511_7600349_n.jpg
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 13, 20:46:01 írta noemimi-chan » Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #12804 Dátum: 14 jan 13, 20:51:43 »

A barátom rühelli a macskákat én viszont imádom őket. Komoly ellentétet szül közöttünk a dolog.
Jelzem tiszta baromság a macskautálata. Szerinte minden macska agresszív és hálátlan, csak azért mert találkozott egyel, ami karmolt.
Naplózva
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #12805 Dátum: 14 jan 13, 20:52:54 »

A macskáknak nagyon megy az, hogy útban legyenek. Nevet Ez az egyik alap skilljük. Nevet 2 éves? Hát kandúrnál még az nagyon gyerekkor, meg ezek amúgy se nőnek fel soha. xD De az ilyen dolgok, mint lelógó sál és társai, sok macska nem bír magával ha ilyet lát. xD Azért ha a hajadat is kergeti az már tényleg fanatikus. Nevet

A kutyák is nagyon aranyosak. Nevet Főleg amikor jóba vannak a macskákkal és együtt játszanak. Nevet Bár ilyenkor mindig sajnálom szegény kutyát, a macskák nagyon sportszerűtlen kis szemetek tudnak lenni. Nevet

Morita: szakíts vele.  Pojén
Naplózva
Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #12806 Dátum: 14 jan 13, 20:53:51 »

Ez a téma rosszabb, mint a dr who..
Naplózva

Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #12807 Dátum: 14 jan 13, 20:55:59 »

De annyira nem, mint a táncoló aláírásképed.
Naplózva
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Aliz csodaországból...

« Válasz #12808 Dátum: 14 jan 13, 20:57:09 »

Barátom se volt oda a macskákért, de a mieinkel nagyon elvan. Már eldöntöttük, hogy lesz egy cilunk és egy francia buldogunk... meg halak (imádja a halakat)... de akkor már egyébb apró jószágot is beszerzünk xD
Én még a brekikért is oda vagyok, csak a csigákat nemszeretem, azokból csak a vizit csípem, ami ilyen tisztítójelleggel van az akváriumban (de képen jól néz ki a hatalmas méretű csiga is).

Hát nem cuki?
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/294122_2091483761604_85059_n.jpg

Saphi tanulj inkább Durci ikszdé

Naplózva

Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #12809 Dátum: 14 jan 13, 21:03:34 »

Én a békákat és a csigákat is szeretem. Egyedül a meztelen csiga az, amit utálok. ikszdé De az a kis béka nagyon aranyos. Nevet

Az akvárium jó dolog, csak elég nagy macera, főleg egy nagyobb. Én egyébként egy csak békés akváriumot tudnék díjazni. Nevet
Naplózva
Oldalak: 1 ... 852 853 [854] 855 856 ... 1001
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins