24 nov 22, 15:56:13 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 851 852 [853] 854 855 ... 1001
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Duma 10  (Megtekintve 1238467 alkalommal)
0 Felhasználó és 48 vendég van a témában
Aes Sedai
Moderátor
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #12780 Dátum: 14 jan 13, 07:52:44 »

Kicsit hiányos a műveltségem, segítsetek. ikszdé

Mit jelent facebookon egyes képek mellett a "caption this" szöveg? Sokféle képnél láttam, szóval nem tudom,hogy a tartalommal mi összefüggése lehet.
Naplózva
Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #12781 Dátum: 14 jan 13, 11:13:29 »

Tisztelt Hallgatók!

Az ÁOK kari vezetése a Hallgatói Önkormányzattal egyetértésben meghozta döntését az időntúli vizsgákkal kapcsolatban: a hallgatók tanulmányaik során összesen két alkalommal kaphatnak engedélyt időntúli vizsga letételére.

A vizsgák számolása a 2013/2014. tanév I. félévének időntúli vizsgájával indul. (Az eddigi időntúli vizsgák nem számítanak bele) A döntés az ÁOK minden hallgatójára vonatkozik szaktól és évfolyamtól függetlenül.

Tanulmányi Osztály

-----

Pusztuljon el mindenki...
Naplózva

noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Aliz csodaországból...

« Válasz #12782 Dátum: 14 jan 13, 11:18:56 »

O.o jó fejek  >.<#

Mondjuk én meg még elseje óta nem kaptam meg az ösztöndíjam, a többi nemzavar (bár a neptunra elutalt 16 000 ft-m is valahol az éterben kering):

Tisztelt Hallgatók!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a gyűjtőszámlát kezelő Magyar Államkincstár működésében bekövetkezett változások miatt a gyűjtőszámlás befizetések kezelése jelenleg nem lehetséges. A probléma javításán a rendszergazdák jelenleg dolgoznak.
Az említett probléma megoldásáig, a Budapesti Corvinus Egyetem Neptun rendszerében a lejárt fizetési határidejű befizetési tételek ellenőrzését kikapcsoljuk, hogy a fizetési kötelezettségek teljesítése nélkül tudjanak a hallgatók vizsgára jelentkezni és tantárgyakat felvenni. Azokat a kiírt tételeket, amelyeket a hiba miatt a hallgatók nem írnak ki, vagy nem fizetnek be, természetesen a probléma elhárítása utáni időszakban pótolniuk kell.

Központi Tanulmányi és Informatikai Iroda
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 13, 11:22:01 írta noemimi-chan » Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #12783 Dátum: 14 jan 13, 11:23:26 »

Nyugi noe, ez jobb, mint ami nálunk volt, hogy elkúrták az ösztöndíjak számítását, egy csomóan többet kaptak, és vissza kellett fizetniük. ikszdé Jó nagy balhé volt belőle, meg persze volt, aki már el is verte.

Ez az időntúli vizsga dolog meg elég kemény. A g*ciskedés megy azért ezeknek.
Naplózva
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Aliz csodaországból...

« Válasz #12784 Dátum: 14 jan 13, 11:29:30 »

Hát öröm hallani, hogy máshol is kavarnak a pénzügyesek, mondjuk ez nem az ő hibájuk kivételesen. Idén kb. novemberben kezdték utalni a szoctámot és a tanulmányit, mindent. Ment az egymásra mutogatás, a neptunom úgy nézett ki mint ahol a gyerekek veszekednek egymással üzenetekben.

Ez a vizsgás dolog, hát igazából én nem értem a HÖK-ötöket, a hallgatók érdekeit kéne képviselni és egy ilyennel szemben azért illett volna kiállni.  szerintem
Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #12785 Dátum: 14 jan 13, 11:31:27 »

A HÖK célja a sok pénz keresése.

Egyébként nálunk ezt a helyi pénzügyesek cseszték el. Lett is nagy botrány belőle.
Naplózva
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Aliz csodaországból...

« Válasz #12786 Dátum: 14 jan 13, 11:47:45 »

oh én idealista vagyok, hiszek a jó "HÖK-ökben". Mi több egy önkormányzat, kormányzat is él a fantázia világomban ami a közt képviseli. xD

Am a kései ösztöndíjutalást anno szintén elvileg, a ex-gazdasági igazgató rontotta el, ö viszont a rektorra és a HÖK-re mutogatott.

Hmm megbuktam múlthéten, jó mikor az ember egy hetet tanul egy vizsgára és mégsem jön össze. Azt hiszem át kéne szervezni a maradék vizsgáimat. Most 3 esik 3 egymást követő napra. -.-"
Naplózva

Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #12787 Dátum: 14 jan 13, 11:50:06 »

Egy jó HÖK-üt nem nehéz elképzelni: csinálják úgy, hogy semmiféle anyagi vagy egyéb előnyük nem származhat belőle. Nevet És máris csak olyanok fognak ott tolongani, akiknek fontosak a célok. ikszdé

A buktáért meg részvét. Szomorú De majd kijavítod. De ez a hármas így egybe tényleg durván néz ki. xD
Naplózva
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Aliz csodaországból...

« Válasz #12788 Dátum: 14 jan 13, 11:56:10 »

Igazából holnap csak az a célom, hogy a begróm meglegyen és akkor 20-án levizsgázom.

A holnaputáni vizsgát buktam múlthéten, pedig arra tanultam, egy kicsit rátanulok, hátha.

A 16-ait meg lehet átteszem 24-re és akkor már csak 20-án 1 ill. 2 vizsga (meg ha bukok 15-én akkor 22-én lesz még 1)
Naplózva

gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #12789 Dátum: 14 jan 13, 12:07:49 »

Vicces napom volt tegnap, amit kórházbnan töltöttem síró gyerekkel és szenvedő asszonnyal.
Egyszer hagyom rá az ebédet, rögtön leönti magát olajjal, mert nem képes odakoncentrálni semmire. Szerencsére csak a bal lábára ment, de ott végig.
Naplózva
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #12790 Dátum: 14 jan 13, 13:42:25 »

Jobbulást neki...

Amikor kifúr a pocok a garázsban, és megrágja a kocsin a gyertyakábelt, az az érzés felbecsülhetetlen...
Főleg úgy, hogy nem indul a kocsi, te mozgatod a kábeleket, hogy hátha csak érintkezési hiba, és megbax az áram... smirksweat

Naplózva
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #12791 Dátum: 14 jan 13, 13:45:56 »

Macska. Ez a megoldás. Csak nem etetett whiskas macska kell, hanem egy igazi, harcias falusi dög. Nevet És lehetőleg egy nagyobbacska, mert a pocok is szép nagyra tud nőni. Nevet
Naplózva
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Aliz csodaországból...

« Válasz #12792 Dátum: 14 jan 13, 15:43:34 »

Olyan cica, mint az én gyönyörűm:

Hát nem egy macsó kandúr? *-*

Naplózva

K ichigo
Uchiha Madara
*

Akatsuki Akatsuki

Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia

« Válasz #12793 Dátum: 14 jan 13, 16:26:00 »

Rég volt már ilyen mintázatú Macsekom főleg ebben a színben.
Félig aranyos, félig Macsó Pirul
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 13, 18:10:29 írta K ichigo » Naplózva

Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #12794 Dátum: 14 jan 13, 16:57:54 »

Olyan cica, mint az én gyönyörűm:
https://scontent-a.xx.fbcdn.net/hphotos-frc3/1392039_10201343563205985_306525918_n.jpg
Hát nem egy macsó kandúr? *-*

Nagyon édes. Szeretet Mi a neve a dögnek? Nevet
Naplózva
Oldalak: 1 ... 851 852 [853] 854 855 ... 1001
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins