Saphira
|
|
« Válasz #11160 Dátum: 13 dec 26, 23:21:46 » |
|
A neandervölgyiek kifejezetten kulturáltak voltak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #11161 Dátum: 13 dec 26, 23:23:38 » |
|
Ezekhez képest meglehet Azt mondják az élet hosszútávon igazságos... csak kibírjam addig életben vagy börtönbüntetés nélkül. (mert agyvérzést kapok, vagy kinyírom őket.)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 dec 26, 23:27:33 írta Micsudi »
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #11162 Dátum: 13 dec 26, 23:35:23 » |
|
Kitartás. Ismerem amikor annyira dühít valaki hogy a legszívesebben lecsapnád az illetőt. Főleg mostanában, minden kis apróság dühít talán agyturkászhoz kéne fordulnom.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11163 Dátum: 13 dec 26, 23:42:56 » |
|
Azt mondják az élet hosszútávon igazságos...
Azt is mondják, hogy az RTL... Kettő
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11164 Dátum: 13 dec 26, 23:44:43 » |
|
Az a jó Ayumi, legalább tudod, hogy azok a legnagyobb problémáid. Olyan first world problémáim vannak mostanság. Pl.: Alig vártam egész péntek délután, hogy ihassak egy vaníliás forró csokit. Mikor megkaptam leégettem a nyelvem az első korttyal a maradékot pedig alig tudtam meginni úgy fájt a nyelvem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #11165 Dátum: 13 dec 26, 23:50:47 » |
|
Én pár éve voltam hasonlóképpen a vajas-lekváros kenyérrel. Vettem egy lekvárt a Lidl-ben de nem bontottam fel. Olyan este 10 körüli időszakban pár nappal a vásárlás után felkészültem egy jó kis vajas-lekváros kenyérre és szépen megvajaztam a kenyeret, utána bontottam a lekvárról a kupakot, hát befigyelt ott a nagy kiterjedésű penész folt. Igaz hogy kicserélték amikor vissza vittem, de aznap este a sors csúnyán kicseszett velem kaja tekintetében.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #11166 Dátum: 13 dec 26, 23:59:40 » |
|
Dobálóznak hangosak primitív neandervölgyi ősemberek... úgy nem szeretem. Semmi kulturált szórákozásra vagy beszélgetésre nem képesek. Most épp Roma mulatóst hallgatnak full kakaón.
Asszem jó haverok lennénk öcséddel :DDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #11167 Dátum: 13 dec 27, 00:34:00 » |
|
Nekem nem lenne vele különösebb bajom egészen addig amíg nem lenne a szomszédom. Még csak nem is félnék tőlük ha valamiért belépnék mondjuk a roma mulatóstól a falra másznék.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #11168 Dátum: 13 dec 27, 12:55:19 » |
|
II erzsébet wikipédia: A királynő ereiben magyar vér is csörgedezik, egyik ükanyja, Rhédey Klaudia magyar volt. Apai nagyanyjának (Teck Máriának) apai nagyanyja volt Rhédey Klaudia erdélyi grófnő.[4] A Rhédeyk nekem is a felmenőim. Azért ez laza nem? Illetve most megkérdeztem a nagyapámat. Lehet, hogy csak közös házasság volt velük a Dózsa ágról. Mindegy. Azért laza. Majd utánanézek jobban mindenesetre.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 dec 27, 12:59:15 írta Gdat88 »
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #11169 Dátum: 13 dec 27, 13:02:19 » |
|
Nem tudom, hogy kik voltak a felmenőim, de szeretem a zsíros kenyeret almával.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11170 Dátum: 13 dec 27, 13:07:48 » |
|
Megyek ma vonattal Békésre! Frankó lesz! A kocsi offon, szélvédő betörve... Ráadásul a rendőr is megbüntetett, mert közúti közlekedésre alkalmatlan kocsival közlekedtem! Javításra lehetőség legkorábban januárban.. Puff...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #11171 Dátum: 13 dec 27, 13:48:59 » |
|
Nekem középnemesi őseim vannak név alapján anyai nagyapai ágon meg tuti, de a magyar elég sok néppel keveredett az idők során. Ázsiaiak, Törökök, Németek, Kelet Európa szláv népei. Szóval nehéz biztosat mondani.
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #11172 Dátum: 13 dec 27, 14:13:04 » |
|
Nem már ezt a sablon szöveget megint a keveredéssel. Mi se keveredtünk jobban másnál, már csak azért se, mert akivel mi keveredtünk, az maga is keveredett mással. (Pl. pont velünk ugye, nem értem miért van úgy beállítva ez mindig, mint ha a keveredés vmi egyoldalú dolog lenne.)
Sok szomszéd nép meg jóval kevertebb is, mint mi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #11173 Dátum: 13 dec 27, 14:14:14 » |
|
Nekem állítólag Sobri Jóska az egyik ősöm. Ezt sosem felejtem el megemlíteni, ha szóba kerül a téma.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #11174 Dátum: 13 dec 27, 14:17:34 » |
|
Nekem csak azt mondtad, hogy az egyik ősöd dugott Sobri Jóskával. De hát a horgásztörténeteknél is egyre nagyobb a hal.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|